Şimdi Ara

Mezun Senesi Ehliyet Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ders çalışma konusunda herhangi bir aksaklığa neden olur mu ? Hiçbir şey bilmiyorum işleyiş hakkında babam yeni söyledi.

• Bence hayır. Zaten teorik derslere gitmeye gerek yok, kurstan verilen kitapçığı okumak yeterli. Teorik sınav da sıfır çalışmayla girilse geçilebilecek türden.

Direksiyon dersleri zaten genelde 1 saat kadar anca sürüyor, taş çatlasın 2 saat yer günde. Direksiyon sınavı da her şey dahil 2 saatte olup biten bir şey.

Yani ben pek aksaklık yapacağını düşünmüyorum, en azından benim deneyimim böyleydi.

• Bence hayır. Zaten teorik derslere gitmeye gerek yok, kurstan verilen kitapçığı okumak yeterli. Teorik sınav da sıfır çalışmayla girilse geçilebilecek türden.

Direksiyon dersleri zaten genelde 1 saat kadar anca sürüyor, taş çatlasın 2 saat yer günde. Direksiyon sınavı da her şey dahil 2 saatte olup biten bir şey.

Yani ben pek aksaklık yapacağını düşünmüyorum, en azından benim deneyimim böyleydi.

• Ben de geçen aylarda aldım.Arkadaşın dediği gibi sadece kitapçıktan bakarak 94 puan aldım.pratik dersleri de 30 -40 dk arası sürüyor 14 gün.Sınav da aynı 30 dakika felan sürüyor.6 haziranda kayıt oldum 21 ağustosda da ehliyeti aldım.ilk sınavdan kalırsan 1 ay sonrakine girersin dersine de pek etkisi olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Palme trafik işaretleri sb çöz ehliyet sınavında ilk 20ka garanti

• yok aga dünaynın en kolay olayı ehliyet

• Şubat, marttan sonra olacaksa biraz garip veya ters olabilir ama öncesi için bence bir sakınca yok.

Pek zaman harcanmıyor zaten birkaç hafta boyunca günde birkaç saat değişiklik olmuş olur senin için.

• Ben sadece 1 gün kursa gitmistim ve gerek olmadığını gördüm. Çıkmıs sorular çözerek geçtim sınavı çok rahat. Direksiyon dersleri zaten 1 - 1.5 saat sürer. O yüzden bence aradan çıksın alın ehliyetinizi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk ehliyet kursu günüm
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim gibi doğuştan f1 pilotu gibi sürüyosan sıkıntı olmaz hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.