Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ders çalışma konusunda herhangi bir aksaklığa neden olur mu ? Hiçbir şey bilmiyorum işleyiş hakkında babam yeni söyledi. |
Mezun Senesi Ehliyet Almak
-
-
Bence hayır. Zaten teorik derslere gitmeye gerek yok, kurstan verilen kitapçığı okumak yeterli. Teorik sınav da sıfır çalışmayla girilse geçilebilecek türden.
Direksiyon dersleri zaten genelde 1 saat kadar anca sürüyor, taş çatlasın 2 saat yer günde. Direksiyon sınavı da her şey dahil 2 saatte olup biten bir şey.
Yani ben pek aksaklık yapacağını düşünmüyorum, en azından benim deneyimim böyleydi.
-
Ben de geçen aylarda aldım.Arkadaşın dediği gibi sadece kitapçıktan bakarak 94 puan aldım.pratik dersleri de 30 -40 dk arası sürüyor 14 gün.Sınav da aynı 30 dakika felan sürüyor.6 haziranda kayıt oldum 21 ağustosda da ehliyeti aldım.ilk sınavdan kalırsan 1 ay sonrakine girersin dersine de pek etkisi olmaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Palme trafik işaretleri sb çöz ehliyet sınavında ilk 20ka garanti
yok aga dünaynın en kolay olayı ehliyet
-
Şubat, marttan sonra olacaksa biraz garip veya ters olabilir ama öncesi için bence bir sakınca yok.
Pek zaman harcanmıyor zaten birkaç hafta boyunca günde birkaç saat değişiklik olmuş olur senin için.
-
Ben sadece 1 gün kursa gitmistim ve gerek olmadığını gördüm. Çıkmıs sorular çözerek geçtim sınavı çok rahat. Direksiyon dersleri zaten 1 - 1.5 saat sürer. O yüzden bence aradan çıksın alın ehliyetinizi.
Benim gibi doğuştan f1 pilotu gibi sürüyosan sıkıntı olmaz hocam
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bence hayır. Zaten teorik derslere gitmeye gerek yok, kurstan verilen kitapçığı okumak yeterli. Teorik sınav da sıfır çalışmayla girilse geçilebilecek türden. Direksiyon dersleri zaten genelde 1 saat kadar anca sürüyor, taş çatlasın 2 saat yer günde. Direksiyon sınavı da her şey dahil 2 saatte olup biten bir şey. Yani ben pek aksaklık yapacağını düşünmüyorum, en azından benim deneyimim böyleydi. |
Palme trafik işaretleri sb çöz ehliyet sınavında ilk 20ka garanti
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X