< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ballilimon -- 28 Ağustos 2022; 21:8:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MEZUN SENESİ KEŞKE VE İYİKİLERİNİZ?
-
-
kıyaslanmak, depresyona girme, haz odağının masturbasyonda olması, sürekli oyalanmak, depresyon, eskileri unutamama, maladaptive dreaming. sonuç, vasat. hasarlıydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hiç mi iyi birşey yaşamıyorsunuz ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up güncel
Keşke kalmasaydım hiç gerek yokmuş
Hadi be kaçtan kaça çektiniz hocam
38 den 41 e tyt korumaya kandık 12k tyt vardı 24k oldu
Kötü olmuş hocam ya üzüldüm adınıza
Yapıcak bir şey yok hayat dersi bunlar hep yediği tokatlar insanı daha güçlü yapıyor
Haklısınız hocam, umarım ileriye dönük hayatınızda mutlu olursunuz.
Keşke dediğim baştan başlamaya çalışıp bir sürü kaynak bitirmeyi hedeflemek yerine (bitmeyince daha çok stres yaptırdı) sadece eksiklerime odaklansaydım.
İyi ki dediğim ise dershaneye gitmemek, iyi ki kendim çalıştım 11 ve 12 de dershaneden verim alamamıştım, iyi ki gitmedim
Mezun senesinden önce keşkeler diye başlığı değiştiriyorum
1 -) insan içinde sınava girin
2 -) insan içinde sınav çözerken senin yapamadığın soruyu acaba sınavdakiler yaptımı diye gereksiz salak salak kaygı duyma
3 - insan içinde sınav çözerken zamanlamanı iyi yap sınav gelene kadar saate bakıp Türkçe şu kadar zamanda bitse yada bitmese o zaman a planı b planı x planı ne varsa yapın
Denemeleri nasıl hallettiniz hocam bi de evde mi çalışıyordunuz yoksa kütüphane vs giditor muydunuz
Yararlı olmuş hocan sağolun
Deneme için haftada bir gittiğim bir deneme kulübü vardı. Bazı dershanelerin böyle bölümleri oluyor, onlara bakılabilir. Yanlış hatırlamıyorsam final de ücret karşılığı denemelere dahil ediyordu ancak bulunabilirse daha fazla yayınevi içeren deneme yerleri bulunabilir. Benim gittiğim yer apotemi, 345 gibi yayınevleri yapıyordu.
kütüphane konusunda da birkaç kez gitmişimdir ama genelde evden çalışıyordum hocam. Daha çok bunalınca gitmeyi deniyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A4A86A6F0 -- 28 Ağustos 2022; 20:46:49 >
Anladım hocam başta ben de öyle yapmayı planlıyordum ama evde ortam yok diye dershaneye yazıldım ordaki çalışma salonunu kullanırım diye evimin yakınında bir de kütüphane vardı dershaneden kütüphaneye mekik dokurum artık
keskem temmuz ıle ocak arası pek calısmamak ıyıkılerım aytye ve turkceye cok ıyı yuklenmem sınava hazırlanan arkadaslar aklınızda bulunsun mat1 yapamıyorsanız turkcenızın cok ıyı olması lazım yanı dunyanın en zor turkcesı de gelse maksımum 5-6 yanlısınız olmalı dıgerlerı cok onemlı degıl her turlu yapıyosunuz zaten aytye degınmeme gerek yok sınav gunu sankı sozlu varmıs gıbı en ufak detay dahı aklınızda olmalı
-
Up
keşke ölseydim ve iyi ki ölmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 28 Ağustos 2022; 21:43:44 > -
Bu ne demek hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- en zor yayınlar
- ucuz fotokopi çeken yerler
- ıq paragraf zor mu
- havelsan maaşları
- hukuk kitapları pdf telegram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X