Şimdi Ara

mezuna kalanlar: mezun senesinde kilo verilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soru başlıkta. sınav ertelenmezse, 12'de çok da yatmamış birisi, LTİ+organik çalışarak (ve tabi tekrar ederek) bi spor salonuna yazılabilir mi sizce? yoksa ilk seneki gibi deli manyak mı geçiyo süreç? (1 eylülde çalışmaya başlamak koşuluyla)

• Her gün 6-7 saat çalış abartmadan ama her gün süreklilik çok önemli. Günlük işini bitirdikten sonra istediğini yap. Mükemmelliyetçi olma her gün 100 soru çözeceğim matematikten dersin yapamazsan moralin bozulur. Her gün çöz 30-40 tane çöz.
    Sevdiğim bir sözü atayım Ali Fuat Başgil den.
    "Sebat et genç dostum sebat et! Damlaya damlaya göl olur ve aynı noktaya düşen damlacıklar zamanla mermeri bile deler."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezun senemde Temmuzda diyetisyene başladım 105 kiloydum Şubat ayında 85 kiloya kadar düştüm. Şuan 92 kiloyum ama çok koymuyor tekrardan kazanınca bu sene inşallah hızlı bir şekilde 82-83 bandını görürüm muhtemelen
  • 78 den 110 a çıktım allah belamı verdi.
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    +1 aynı kilodan aynı kiloya
    1 senede anca veririz artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahtuveyn kullanıcısına yanıt
    3-4 ay hocam
  • Ben genel olarak bir sey yemeyi sevmem tek zevkim oyunlar ben her gun 1 ogun yiyorum ramazan ayı benim icin cok kolay gecti :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben pazar sinava girer girmez diyete basladim yil boyunca aldigim kilolarin hepsini verdim kilomu marta kadar koruyabildim sonra ben de saldim ama sinav bitsin veririz sinav senesi kilo aliniyor ya yazilabilinir spora bi sorun olacagini dusunmuyorum 2 saat spor yapsan gunluk burda vakit gecirecegine daha karda olursunun spor zihni bosaltiyor bence cok guzel bir sey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 17 Haziran 2020; 18:35:21 >
  • mezun senesinde cok rahat kilo veriliyor, asil 12. sinif sikinti ben 65e cikmistim 12. sinifta su an mezunum ve 54um yani spor da yapiyorsun yediklerine dikkat de ediyorsun. tabi tum gun mezunum ders caliscam diye sandalyede oturursan cok fena kilo alirsin. her seyi ayarinda yap bol zamanin oluyor

• sene basindan mart’a kadar 83-85’e sabitleyebildim haftada en az 3 gun basketbol oynuyordum.marttan sonra saldim cayira mevlam kayira oldu 4 aydir evdeyim 95 kiloya ciktim
    mezun senesinde kilo sabitlenebilir de vermek cok zor cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 17 Haziran 2020; 18:43:12 >
  • Eğer çalışmaya odaklanıp yemek yemeyi unutursan verilir

Eğer çalışmaktan sıkılıp yarım saatte bir dolaba gidersen verilmez

• ben 68 kgdım dostum şuan 74-75im çoğu kas kütlesi saat 5 6 gibi zaten çalışmam bitiyordu akşam 8-9 gibi gdiyordum 2 saat filan arada dersane denemesi sonra öğlen filan da gittiğim oluyodu ama gelince ders çalışamazsın
  • hocam siz neden mezuna kalmayı düşünüyorsunuz ki? Özel üniversite düşünmeniz daha mantıklı değil mi anne babanız doktor zaten=?
  • 80den 100e ciktim mezuna kalicam buyuk ihtimalle spora kesin gidicem.Sabahtan baslayip aksama kadar calisirim sonra Go to the gym cok etkileyecegini sanmam hafta 4 5 gun giderim heralde

• Hocam bu sene mezun senem ve 12. Sınıfta aldığım 12-13kgı bir güzel verdim sadece sağlıklı beslenerek tabiki yaparsınız ve yapmanızı da öneririm özgüven açısından aşırı faydalı olur çünkü ben 12de kendimi aynada gördüğümde bile moralim bozuluyordu,çalışmamı etkilediğini düşünüyorum.
    Aç kalmadan biraz sporla çok da fiziksel olarak kendinizi yormadan verirsiniz koskoca 1 sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poisonivy66 -- 17 Haziran 2020; 19:23:11 >
  • 12ye başlarken 74 falandim 84 85 oldum yazın 79 a düştüm mezun senesinin ortasında 90 oldum sonra geri 80e düştüm. 79 dan 90 a vücut geliştirme yapıyordum ondan o kadar çok kilo aldim.

• Mezun senem bu sene.Kasım gibi spor salonuna yazıldım netlerim artmaya başladı.Bence abartmamak koşuluyla yazıl ben haftada 3 gün felan gidiyordum hem kilo verdim hem de stres attım.

• benim için versiyon mezun senesinde kilo alınır mı olacak sana şu kadar diyeyim vermek almaktan emin ol daha kolay mezun senesi de olsa farketmez yaparsın günlük hedef üzerine yapmayı düşünüyorum bende x saat ders çalışıp spora baskete gitmeyi düşünüyorum günlük bir rutin oluşması için tüm sene aynı plan ile gitmek var kafamda
  • Kilo alırsın vermek gibi bir şey olmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.