Şimdi Ara

Mezuna kaldım dilciyim sadece tyt çalışacağım tyt yüksek yapanlardan tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öncelikle ben buradaki çoğu kişinin aksine dilciyim ve düşük yaptığım için mezuna kaldım. Dilde kolayca 75+ net yapıyorum ama artık tyt önemli oldu. Sadece 35 net yapabildiğim için puanım düşük geldi. Size sorum 1 sene içinde netimi ne kadar artırabilirim? Dil bakmayacağım sadece tyt. Matematiğim hiç yok yapamıyorum temelden başlamak zorundayım. Türkçem fena değil onuda geliştirmem lazım. Sizce düzgün bir çalışmayla 350 yapar mıyım en azından? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• up
  • Kaç bindeydiniz ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 94 neti yüksekten sayarsan yardimci olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lapsekili_Big_Smoke

94 neti yüksekten sayarsan yardimci olabilirim.
    Benim için tanrı seviyesi.
  • türkçeni 35 üstüne çıkarabilirsin, sosyal 15 civarı yaparsan mat ve fenden toplam 10-15 net desek 65 civarı tyt oluyor. yine düşük ama ayt’de çok ileri çekersin az dilci var zaten.

türkçe paragraf sb çöz birkaç tane sonra dil bilgisine başla o da bitince günde 1 veya 2günde 1 türkçe denemesi çözersen 35 üstüne çıkar çok rahat sadece türkçe netin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mannis -- 1 Eylül 2018; 12:29:50 >
  • Ayt mat da cozmen lazim ileri gecersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tyt 100 net yaptım tam 100 net :D türkçe 36 4 sene başında dil bilgisini hallettim önder hoca iyi fem simetri türkçe kullandım 2 soru bankasından sadece dil bilgisi çözdüm 1 tane paragraf kitabı bitirdim ales son 2 3 yıl çıkmış türkçe paragraf çözdüm çıkmış ygs türkçeleri çözdüm 4 yanlış da paragraftan geldi 40 dakikada bitirmiştim türkçeyi paragraf sorularına işaret koymuştum dönemedim dönsem yapabilirdim belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence matematiğe asıl diğerlerine her türlü zaman kalır şimdi yolun başındayken. Karekök 0 ile başla temeli hallet birey b gelişimi çöz. Daha sonra 345 in yeni kitabını bitir. Gözle görülür bir gelişme olur. Geometri için de aynı şekilde karekök 0. Üstüne birey b gelişim. En son nitelik gibi yeni tip soruların olduğu kitaplardan 1 tane. Bunlardan sonra bol bol deneme çözmek. Yapamadığın her soruyu öğren. Ve ikinci dönem mutlaka fen bak. Tytde çıkan kısmı çok çok basit. Ygsde de böyle idi. Yüzeysel bilsen her konuyu kafi. Formül vs olayları hiç yok zaten. Tamamen genel kültür tadında. Fizik için Nihat bilgin eski ygs fizik soru bankası var onu bul. Kimya ve biyoloji için palme hariç ince bi şey. Birey b olur yine. Video izleyerek git bunlardan. Türkçeyi ve sosyali de başından itibaren çalış. 35 tr 16 sos 30 mat 16 fen yapsan 97 net eder dil için gayet yüksek bir net. Aytde de 75 yaptın mı istediğin yer rahat gelir.

• Mat 33 4 net geldi 2 dikkat hatam var ama sene içinde hep 35 40 bandındaydım özdebir töder matlarının gerçek sınavla ilgisi yok onlarda cidden yüksek mat neti tatmin ediyordu ama yeni müfredata uygun zor sorular çözmek gerekiyor 345 mat sınava en uygun olan kesinlikle çözmelisin hem denemelerini hem mat kitabını tyt sosyal felsefe çalıştım tüm felsefe çıkmışları çözdüm 2 doğru yaptım felsefeden çok zor geldi süre de azdı sosyal 15 e 3 geldi 1 coğrafya 1 felsefe 1 din yanlışı yaptım coğrafya için hocalara geldik izlemiştim ama gerçek sınavda tarih coğrafya çok kolaydı din de her zamanki gibi geldi

• Tyt fen için de palmenin fen adına tüm kitapları iyi tyt fen 20li denemesi de var mutlaka çöz esen fizik tyt de iyi bu arada nitelik tyt fen kitapları da iyi hangisi hoşuna giderse güvenle alabilirsin tyt fen çok kolaydı her sene kolay oluyor 19 1 gelmişti benim

• grand theft auto five G kullanıcısına yanıt
    eğer türkçen ve sosyalin iyi ise buraları geç, değil ise (35-15 seviyesini iyi olarak kabul edersek) devam et.

türkçede kesinlikle dil bilgisi konularını hızlıca bitirmen lazım. bitirdikten sonra denemelerde yapa yapa hem paragrafın hem de anlam bilgin gelişir. bu süreç isteyen bir dönem olduğundan dolayı çok acele etme, netlerin hemen yükselmeyebilir.

sosyalde ise soru çözmen çok işine yarayacak bir şey değildir diye düşünüyorum. konuları iyice öğrenmen ve yorumlayabilmen gerekir (işte yorum kısmında soru çözmek işine yarayabilir)

matematik ise en önemli kısım. soru tipi ezberleyerek, çok soru çözerek hiçbir yere gelemezsin matta. şekil geliştirip konuların özünü öğrenmen lazım, bu şart. konuları iyice öğren, her konudan 2-3 er tane konu testi çöz, konuları unutmamaya çalış. sayılar ise en önemli kısmı matın, kesinlikle çok iyi öğrenmeye çalış. konular bittikten sonra deneme çöz (3-4-5 ve acil tyt tavsiye ederim başka çözmedim ben, gerek duymadım). bu dediklerimi yaparsan eğer 30 u geçebilirsin mattan (35-40 arasına bile çıkarsın)

fende ise bir dilciye nasıl tavsiyeler vermem gerektiğini çok bilmiyorum ama eğer fende hedefin düşük ise kimya ve biyolojiye çalış. fizik hem vakit alır hem de biraz daha zor olabilir (senin eğilimini bilemiyorum, ama kimya ve biyo daha az süre yer fiziğe göre, ama belki daha da çok yiyebilir o sana bağlı).

bu dediklerimi eğer yapabilir isen kesinlikle 90 üstüne çıkarsın, 105-110 u bile görürsün

• Yok 90 üstüne pek ihtiyacım yok aslında. Türkçe 22 sosyal 11 mat 1 net (pastalı soru)toplam 34 net yaptım. Tyt en azından 60 yapmam lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.