Şimdi Ara

Mezuna kaldım kendimi nasıl belli bir düzene göre çalışarak gidebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncellikle merhaba başlıktada belirttim kendime nasıl bir çizelge hazırlamalıyım nelere dikkat etmeliyim sizler nasıl en çok verim aldınız program vs oluşturmalımıyım oluşturmak gerekirse nasıl bir yol izliyeceğim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufolo -- 6 Temmuz 2017; 3:22:54 >

• Elindeki akilli telefonu birakmalisin evlat

Sonrasinda kendini ders calismaya adamalisin

Arada bir sosyal aktivite yapmalisin

Programin kesinlikle olsun, her gun ne yaptigini not almalisin

Once birer tane sb al bitir sonra yenisini al

Yapamadiklarini kes bi deftere yapistir cozdur!

Kesinlikle bu sekilde verim alirsin

Biyolojiyi falan not tutarak calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainicorn kullanıcısına yanıt
    Telefonu saldım zaten ilk işim oydu :d burdan çıkarttığım yorum haftada 1 kere sosyal aktivite yarın ne yapıcaksam onu not almalıyım yapamadıklarımı şuanlık birilerine çözdüremem ama 1 2 ay sonra olabilir dediklerin teşekkür ederim yani kessinlike belli bir düzen gerekiyor sanırım geçen sene pek böyle programlara falan girmedim ve sonuç hüsran oldu
  • Dostum

Kutuphane kesinlikle cok iyi bir secim olur senin icin

Ya da boyle kutuphanesi olan bir dersane?

Benim gittigim dersane gece ona kadar acik kendi masalarimkzda ders calisiyorduk

Geçen sene gidiyordum kütüphanesi olan bir okula dershaneye yani bu senede kayıt olucam ama daha açılmadı ne yazık ki ağustosun 15i gibi açılıyor sanırsam evde çalışma odamı hazırladım kaynakları topluyorum bitmek üzere tek sıkıntım bir düzenim yok nasıl ne yapacağım hiç bilmiyorum profilinize baktım netleriniz çok iyi siz nasıl başardınız nasıl çalıştınız acaba?
  • Hocam benim gecen sene

K 25

B 23.75 idi biraz kimya mutlu etti acikcasi

Fizik Umut Onculle baya bi gelisti gecen senenin ustune bi on net ekledim

Matematik zaten pert xd

Valla hocam dedigim gibi her gun kendini derse adarsan boyle uzun uzun calisirsan yaparsin

Ozellikle lys onemli

Ygs moral bozar ama lys her turlu calisanin yaninda olur

Sana tavsiyem tureve ocak subat gibi integrale de ygsden sonra bak

Bol bol deneme yap

Evde moralin bozulursa cik dolas temiz hava al arkadaslarinla bulus

Rahatina bak, sakin korkma

Calisan adam emeginin karsiligini alir insAllah

Anladım kardeşim yardırıyorum o zaman ben sadece uyku düzenim bozuk onuda hallederim 1 2 güne bomba gibi geliyorum o zaman klşasdjklşasdkljsadklşkdlşas cidden emeğinizin karşılığını almış gibi duruyorsunuz sevindim şuan sizin adınıza bu arada inşallah kardeşim
  • Hocam tip dis diye deliriyodum insAllah sonucum duzgun gelir xd

inşallah hocam sonuçlar açıklanınca benide haberdar etsene merak ettim bak şimdi bir pm atabilirsin sadljkaslkdjadklşs
  • saat bazında değil soru çözümü üzerinden çalış yoksa saati doldurmak için oyalanıp kendini kandırıyorsun birde mutlaka programın olsun bugün ne yapıcam yarın hangi konuyu bitiricem hepsinin bi düzeni olsun
  • çok geç girdim sanırım foruma başladım program ve düzen oluşturdum kendime öyle gidiyorum 1 haftadır teşekkürler
  • ufolo U kullanıcısına yanıt
    rica ederim başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.