Şimdi Ara

MEZUNA KALDIM TAVSİYE LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar ben bu yıl mezun oldım.Anadolu lisesinden mezunum.
    Ben 4 yıl boyunca doğru dürüst çalışmadım sadece yazılılardan önce falan sadece çalışırdım(ah kafaam)
    her yaz tatilinde bu sefer ygs bitecek dedim ve olan oldu bitmedii 11.sınıfın yazı bile bomboş geçti ben 12.sınıfa geçtiğimde hayatımda ilk kez prblem konusunu gördüm 9.sınfta işleyemedik sonlara geldi .hafif bi temelim vardı ama pratik yoktu daha eylül ekimden ben her şey bitti mezuna kaldım diye ağladı zırladım hiçbir emek çaba göstermedim yani günde 50 soru bile çözmemişşim konular öyle büyüdüki gözümde olan oldu ygs berbattı ama zamanın kıymetini bilemedim lys yede bi ton eksikle girdim sayısalım.
    babam bana çok emek verdi hem ilk çocugum, ama ben onun hiçbir emeginin karşılığını veremedim şu an çok kötüyüm ama her şeye baştan başlamak istiyorum şimdiden çalışmayı düşünüyorum fizik ve matematik çalışmayı düşünüyorum önerilenizi bekliyorum lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldupekitsk -- 24 Haziran 2013; 12:37:20 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerisi olmayan yazmasın lütfen
  • TM mi MF mi söylememişin ama fiizk dediğine göre MF'sindir.Bence ygs için mat fizikte (Konu olarak) eksiğin yoksa Türkçe ve Sosyali hallet.Ben kalırsam öyle yapıcam.
    Bir de en önemlisi ygsye 6-7 ay çalışıp lysyi 2-3 ayda halletmeye çalışma sakın.Mat biliyorum diye diye çalışmadım sınavda fark ettim ki hiç bir şey bilmiyormuşum :D
  • Önerilik bir durumun yok bence. Kafanı topla. Al kitaplarını ve başla yavaş yavaş.
    Temponu yavaşça arttır.
    Özel şunla ilgili ne yapmalıyım falan diyorsan sor da. Ne yazayım bilemedim yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. mezuna öneriler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.