Şimdi Ara

Sınıfta kaldım devam etmelimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dostlar ben 9.sınıfta sınıfta kaldım ve beni özel okula gönderdiler şimdi özel okuldayım ama artık çok zor geliyor hem kendinden küçüklerle okumak hemde bir daha aynı konuları görmek psikolojim bundan dolayı çok bozuldu annem gil hala benden umutlu bundan dolayı okul okumak istemiyorum diyemiyorum kuzenlerim sanayiye gidiyorlar onlar kendilerini kurtardılar bense belli değilim okul okuyup boş gezenlerdende olabilirim lütfen yardımcı olabilecek varmı benden büyük abiler ablalar

• Ne yap ne et liseyi bitir hacim, lise cok onemli. En azindan liseyi bitirmis olmak gercekten cok onemli, insanin ufkunu acar. Istersen meslek lisesine gec ilgin varsa motor oku, meslek lisesinde kendini gelistirmeye bak. Ama kesinlikle lsieyi bitir elinde en azindan lise diplomasi olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben size meslek lisesinde ta 4 ün.mezuniyetine uzanan bir hikaye anlatayım.

öyle sınıfta kaldım demeyin.

ben lise 2 de kalma yok diye tam 7 dersten kaldım ve ortalama yükseltme ve bütünleme sınavlarına bu arada 3 sınıfta ki derslerdende 4 tane eklendi. hepsini verdim o arada üniversite sınavı icin form doldurdum ama liseden mezun olacağım kesin değil daha 4 tane daha sıfır dersim var nasıl geçiceğim bilmiyorum bütünleme sınavında matematik için hesap makinası alıp gittim 5 soru yaptım ama emin değilim meslek derslerimi geçtim ve mezun oldum,

üniversite piyango dan çıktı yani ek kontenjandan çıktı beykenti okudum bitirdim benim dönemimde anadolu aöf sınavsız 3 ten başlatıyordu girdim mezun oldum. ALLAH yılmaz büyükerşenden razı olsun onun sayesinde bir nesil ün.okudu.

mecbur olduklarım bitince hayalim bölümler sosyal hizmet ve tarih bölümünü okudum . TARİH TEN BU SENE YANİ 2024 EYLÜL 1 DE MEZUN OLDUM.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok kararsız kaldım yardım
    17 yıl önce açıldı
    Saat Konusunda Kararsız KAldım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.