Arkadaslar mfyim 60bin oldum mezuna kalmayi dusunuyorumda annemler tarafindan ve cevre tarafindan hep mezuna kalanlar yine ayni puani aliyo diye bir dusunce var bende bundan korkuyorum mezuna kalip arttiranlar var mi cok yada dusuren
alonsokA
kullanıcısına yanıt
50 puan artırdım yeter mi
Mezuna kalıp, düzenli çalışırsan yükseltmemek mucize olur 60k'dan
Mezuna kalip 80 puan arttirdim ama hedeflerimin yanina bile yaklasamadim..
Hayat zor..
quote:
Orijinalden alıntı: Sayh@
50 puan artırdım yeter mi
Kac binden kac bine cektin?
120binden. 37k cektim ama obp mi ne boksa 42 bine itti beni
Geçen yıl mf4 48k idi bu sene 25 k mf3 45k idi bu sene 20 k
quote:
Orijinalden alıntı: Ribas0
Mezuna kalıp, düzenli çalışırsan yükseltmemek mucize olur 60k'dan
kardesım ıyı dusun bende mezunum yaklasık 30 puan arttırdım fakat gecen sene bıldıgım halde sınav stresıdır vs yapamadım sunu ıyı dusun cevrendekı ınsanlar bır kere unıye gıdecek ve bu sende psıkolojık bır sıkıntı ya yol acacak ve artık ıkıncı senen oldugu ıcın ders calısma hevesın oncekı sene oranla daha dusuk olacak en azından cevremdekı mezun olarak kalan arkadaslarımın genelınde bunu gordum mezun kalıpda gercekten calısan yok muydu elbette vardı eger gercekten calısıp yapabılecegıne ınanıyorsan kal.Aynı zamandada bu sene dershanede yaptıgın puanla aynı bır puan veya yakın bır puan yaptıysan calıstıgın halde mezun olarak kalmanın cok bır faydası olacagını dusunmuyorum
Hedefimin altında olsada 30 puan civarı arttırdım, dikkatsizliklerle dolu ygs'm daha iyi geçseydi 50-60 artardı
370 mf3 gecen sene 445 mf3 bu sene
quote:
Orijinalden alıntı: zuhaha852
kardesım ıyı dusun bende mezunum yaklasık 30 puan arttırdım fakat gecen sene bıldıgım halde sınav stresıdır vs yapamadım sunu ıyı dusun cevrendekı ınsanlar bır kere unıye gıdecek ve bu sende psıkolojık bır sıkıntı ya yol acacak ve artık ıkıncı senen oldugu ıcın ders calısma hevesın oncekı sene oranla daha dusuk olacak en azından cevremdekı mezun olarak kalan arkadaslarımın genelınde bunu gordum mezun kalıpda gercekten calısan yok muydu elbette vardı eger gercekten calısıp yapabılecegıne ınanıyorsan kal.Aynı zamandada bu sene dershanede yaptıgın puanla aynı bır puan veya yakın bır puan yaptıysan calıstıgın halde mezun olarak kalmanın cok bır faydası olacagını dusunmuyorum
Kardesim ygsye kadar az bisey calisiyodum ama ygsde 67 bin olunca hic bir denemeye dahi girmedim moralim bozuldu diye hic bisey yapmadim gezdim 3ay ygsden oncede okul yuzunden calisamiyodum seneyeninde cok zor oldugunun farkindayim ama kafam karisik
Geçen yıl mf4 50k idi.bu sene 11k yine de istediğim yere giremiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Arch3Rr
Kac bin oluyor o kac binden kac bine cektin
50 k dan 9-10 k
quote:
Orijinalden alıntı: alonsok
quote:
56 binden 17.5a
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alonsok
quote:
56 binden 17.5a
Alıntıları Göster
-2013 ygs : 88bin -2013 lys : 60 bin (mf4)
-2014 ygs : 40bin -2014 lys : 15 bin (mf4)
alonsokA
kullanıcısına yanıt
24K dan 10kya geldi ki benim mallığımdan normalde ilk 5bin çok rahat
quote:
Orijinalden alıntı: kutsal95
24K dan 10kya geldi ki benim mallığımdan normalde ilk 5bin çok rahat
yaparsın kimseyi dinleme git o dershaneye nalet kitapları al ve başla
Şimdi başla çalişmaya hocam temelin var seneye iyi yaparsin ben de mezuna kaldim
quote:
Orijinalden alıntı: solbek11
Şimdi başla çalişmaya hocam temelin var seneye iyi yaparsin ben de mezuna kaldim