Şimdi Ara

mezuna kalma kararsizligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tm3 50000deyim psikoloji istiyordum tutmuyor sosyal hizmet ve cocuk gelisimi yazicam tutmama ihtimali var saglik yonetimi de yazabilirim aslinda hicbirini istemiyorum 50 binden cok daha iyisini yapabilecegimi biliyorum ama dersane konusu kafami karistiriyor dersane imkanim yok ama halk kutuphanesine gidip calisabilirim mezuna kalsam dersane olmadan yapabilir miyim sorularimi kime soracagim bir yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Dersane yok okul yok patlarsin evde gitmeye bak dostum

• Kutuphaneye giderim kurtarmaz mi

• hocam valla ben dersaneyi o kadar da gerekli bulmuyorum. lys mat 19-4 geometri 5-5. mat1 zaten kolay. evde kitaplardan videolardan yararlanarak çalışarak tm-3 18k tm-2 27k yaptım. cevresi olan bi insansan öyle okul yok dersane yok diye de patlamazsın ben sıkılmadım mesela.
  • Bende ayni durumdauim zaman daraliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tazarruname

hocam valla ben dersaneyi o kadar da gerekli bulmuyorum. lys mat 19-4 geometri 5-5. mat1 zaten kolay. evde kitaplardan videolardan yararlanarak çalışarak tm-3 18k tm-2 27k yaptım. cevresi olan bi insansan öyle okul yok dersane yok diye de patlamazsın ben sıkılmadım mesela.

Dostum guzel anlatmissin sagol sorularini nasil hallettin peki

• hocam basit. tüm soru bankalarını çözümlü alıyorum.
  • Guzel yontem

• ben halk kütüphanesinde 5 ay çalıştım tek başınaysan epey zor olur sorularını forumda paylaşırsan yardımcı olurlar ben kararlıydım mezuna kalma konusunda bir arkadaşla birlikte çalışırsak iyi birşey yapacağımıza inanıyorduk ama onun 3.mezuna kalışı benim ilk olacaktı ama 2012 mezunuyum 2 yılım sürünerek geçti 4.sefer o tempoyu en ağır şekilde çekemeyip bu senede yerleşeceğim 3.kezSana tavsiyem iyi düşün tek başına hiç kimse olmadan zor mezun psikolojisi
  • Şimdi belki reklam olur yazmıyım tam piyasadaki zor mat soru bankalarını "çözen" bi site var oraya abone ol

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrakYollarıİltihabı

Şimdi belki reklam olur yazmıyım tam piyasadaki zor mat soru bankalarını "çözen" bi site var oraya abone ol

Pm atar misin

• quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

ben halk kütüphanesinde 5 ay çalıştım tek başınaysan epey zor olur sorularını forumda paylaşırsan yardımcı olurlar ben kararlıydım mezuna kalma konusunda bir arkadaşla birlikte çalışırsak iyi birşey yapacağımıza inanıyorduk ama onun 3.mezuna kalışı benim ilk olacaktı ama 2012 mezunuyum 2 yılım sürünerek geçti 4.sefer o tempoyu en ağır şekilde çekemeyip bu senede yerleşeceğim 3.kezSana tavsiyem iyi düşün tek başına hiç kimse olmadan zor mezun psikolojisi

Evet kalmaya karar verirsem gercekten zor olacak biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.