Şimdi Ara

mezuna kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,sizce mezuna kalmak iyi midir? Aranızda pişman olanlar var mı? Varsa neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulgurlar -- 25 Haziran 2015; 15:04:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene dersane falan yok eğer disiplini sağlayabileceksen kesinlikle kal
  • Kalmalısın ihtiyacın varsa. Çünkü devlet okulunda kalıp özel okula yazılamayan birçok öğrenciyi eleyeceksin.Yeterli eğitim verilemiyor devlet okullarında.Özele gidenlerle rekabet ediceksin.Bence asıl bu sene mezuna kalıcaklar çok şanslı olacak.Ben böyle düşünüyorum

• Kal tabii ki, tıp kazanmak varken neden dişe gidesin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepine tesekkur ederim zaten ben dershaneyi pek sevmiyordum bana fark etmeyecek ama iste su soru sorma meselesi biraz sıkıntı hep bi kenara atiliyor sorular.

• Sakın Kalıyım deme her gün düzenli ortalama 15 saat ders çalışacaksın ki denemeleri saymadım

• Sonuclar aciklaninca kal yada kalma diyecegim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7. mezuna kalmak?
    geçen yıl önce açıldı
    10 binden mezuna kalmak
    4 yıl önce açıldı
    MEZUNA KALMAK VE ASKERLİK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden 15 saat? Hic 8 saatten fazla calismadim ki o da bi kac kez oldu bu civar calissam yetmez mi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: s2sancak

Kalmalısın ihtiyacın varsa. Çünkü devlet okulunda kalıp özel okula yazılamayan birçok öğrenciyi eleyeceksin.Yeterli eğitim verilemiyor devlet okullarında.Özele gidenlerle rekabet ediceksin.Bence asıl bu sene mezuna kalıcaklar çok şanslı olacak.Ben böyle düşünüyorum

abi şunu yapmayın ya
    ne yani vakıftan mı mezun olim vakıfta okumaya parası yetmeyenler için
    çalışıp kazanırsam bu benim hakkım değil mi?
    vicdan azabı çektiriyorsunuz insana
    istemiyorum ya vakıftan mezun olmak
    yanlış anladıysam özür dilerim
    ama üzerimde yük var
    bir arkadaşım senin paran var ve vakıfta okuyorsun,devlet kazanırsan parası olmadığı için okuyamayan insanın yerine sen girceksin devlete,yazık olmayacak mı o insana dediğinden beri düşünmekten kafayı yedim adam gibi asılamıyorum bile derslere
    hem param cebimde kalsın istiyorum
    hem kaliteli eğitim almak ve kaliteli bir üniversiteden mezun olmak istiyorum
    hem başarıyı tatmak istiyorum

• O zaman editlerim :)

• Bence kalma, ben cok pismanim.
    Mezuna kalinca kesin daha iyi yapilacak diye birsey yok bunu da goz onunde bulundur.

• 1 sene kalmak bişey değilde 3 e 4e kalanları anlamıyorum.değişen bişey yok aynı stress aynı süreç.kendine güveniyosan ve zayıf kişilikli değilsen kal faydasını görürsün diye düşünüyorum
  • Sen üniversiteden bahsediyorsun biz özel liseden sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bulgurlar

Sen üniversiteden bahsediyorsun biz özel liseden sanırım :)

ben konuyu tamamen yanlış anladım sanırım
    çok dolmuştum ne bilim ya
    yardım edin
  • En azından aklımda kalmasın diye düşündüğum icindi. @Kessy

Tesekkurler @logaritmikfonkiyon

• Canım benim senin bir suçun olmayacak ki. İmkanı olan herkes kullanır zaten imkan yoksa da ücretli kontenjanı ayrı o kontenjana para vermeden kimse yerlesemez. Burslu kontenjanina yerlesmeyeceksin neden hak yemiş olasın.

• Ben de bu sene mezuna kalmayı düşünüyorum. Ama soru sorma kısmı beni çok ďüşündürüyor

• Kesinlikle ayni nedenden işte ben de dusunuyorum

• İçinden ne geliyorsa onu yap hocam. Ama şunu unutma seneye daha iyi yapabileceğinin bir garantisi yok ösym ye pek güvenme. Yapan her yerde yapar diye birşey yok. Bak ben geçen sene ygs2 30 bindeydim mezuna kaldım bu sene o kadar heycalandımki anlatamam gece gözüme uyku girmedi 0 uykuyla sınava girdim ygs yine 30 bin geldi. Sözün kısası eğer soğukkanlı biriysen kal hocam ama iyi düşün.
  • Yeterince çalıştığını düşünmüyorsan kal kesinlikle.
    fakat özel ders de alsan sürekli evin içinde olacaksın nerdeyse. Evde oldukça düşüneceksin düşündükçe stres olacaksın.
    Spora veya enstrüman kursuna yazılırsan mezuna kaldığında kafanı rahatlatırsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.