Şimdi Ara

Mezuna Kalmalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,benim hedefim MF4'de 150 binin içine girmek meslek lisesinde okuyorum M.T.O.K. dan tercih yapıcam netlerimi yazıyım yorumlayın

TÜRKÇE:25
    MATEMATİK:8
    SOSYAL:20
    FEN:10

2 ay gibi bir süre var elimden geldiğince çalışıyorum.Olmazsa mezuna kalıp 1 sene daha çalışmak istiyorum çünkü staja gidiyorum 7de evde oluyorum tam istedigim gibi ders çalışamıyorum.İstedigim bölüm bu sene ek yerleştirmede açıldı 190 binle alım yapmış.Dekanla mailleştik bu sene 2. ögretimide açılıcakmış olur mu olmaz mı durumumu yorumlarsanız sevinirim Saygılarımla

• Lizer41 kullanıcısına yanıt
    ygsye bi gir de kötü bi sonuç gelirse mezuna kalırsın şuan aklından çıkarmaya çalış bunu. netlere bakınca, matematiği arttırabilirsin ama bize bunları sormak yerine test çözüp onları sormalısın :) türkçede de dil bilgisi halledilir. diğer netlere bakınca türkçe yanlışlarının dilbilgisinden olduğunu tahmin ediyorum.
    bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaannnnnnnnnn

ygsye bi gir de kötü bi sonuç gelirse mezuna kalırsın şuan aklından çıkarmaya çalış bunu. netlere bakınca, matematiği arttırabilirsin ama bize bunları sormak yerine test çözüp onları sormalısın :) türkçede de dil bilgisi halledilir. diğer netlere bakınca türkçe yanlışlarının dilbilgisinden olduğunu tahmin ediyorum.
    bol şans

Doğru tahmin ediyorsun dil bilgisi sorularını boş bırakıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuna kalmalı mıyım ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.