Şimdi Ara

mezuna kalmayı düşünen arkadaşlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en büyük tavsiyem evde hazırlanmayın gidin yurt gibi bir yerde kalın 5 0 geride başlıyorsunuz yoksa

• benimde tavsiyem kendinizi taniyip nerde daha verimli calisabiliyorsunuz tespit edin o ortamda calisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neden 5-0 onuda yazsanız?
    Şahsen ben evimde gayet rahat çalışabiliyorum. Hatta odayı istediğim şekilde düzenleyip, duvarlara konular ile ilgili şeyler asabiliyorum. Aynı şekilde bilgisayar ne zaman lazım oluyorsa kullanabiliyorum. Gece 3 veya öğlen 1 fark etmeden. Yani bence bu ileri derecede göreceli bir durum.
  • Kesinlikle dershaneye gitmeyin. Bu yıl verdiğim en en en doğru karardı.

• Bunun çok iyi kıymetini bil ve ona göre çok çok çalış

• başta sıkıntı yok odanı güzel hazırlıyorsun duvarlar notlarla dolu dünyayı fethedecek güç elinde hissediyorsun ama şöyle birşey var eğer ailen sınav sisteminden anlamıyor ve anlayışlı değilse o sene sana zindan oluyor yalnızlık etkisini göstermeye başlıyor stres etkiliyor ailen zaten anlayışlı değilse 3x stres 3x asabiyet ailen eğer anlayışlı ve sınav sıstemınden az çok anlıyorsa ev zaten bulunmaz nimet ama daha görmedim böyle bir aile
  • yalnızlık olmuyor ygsye kadar deli gibi çalışırsınız ygsden sonra benim gibi havanız söner.
    ygsye kadar lysyi bitirin ama en önemlisi DERSANEYE KAYDOLUN yoksa kafayı yersiniz.
  • bence yurt güzel fikir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.