Şimdi Ara

MEZUNA KALMAYI DÜŞÜNEN GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezuna kalmak konusundaki tüm endişelerinizi varsa sorularınızı sorabilirsiniz
    konuşuruz

• emeğini aldın mı
  • ygs geçen yıl 45 bindi bu yıl ygs 2 8 bin
    lys ile geçen yıl 22 bin mf3 oldu hukuk yazdım tercihlere gelmedi ek tercihe başvurdum yine gelmedi (hepsi tercih psikolojisinden) aile hukuk da olur dedi ve benim aklımda mezuna kalmak hiç yoktu
    hatta ek tercih yaparken bile mezuna kalmayı pek düşünmemiştim ve gelmedi dersaneye kasım ayında yazıldım butik bi yer bakırköyde iki aya yakın kaldım beğenmedim ayrıldım günlerim evde geçti
    LYS ŞU AN KAÇ OLUR BİLEMEM AMA KALDIĞIMA DEĞDİ GİBİ
    başka sorun varsa alıyım
    dertleşcek birilerini arıyorum zaten
  • evladıhomosaphiens2 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 150k ile kalıcam büyük ihtimal sayısaldım bende.Sizce tmye geçmek daha mı mantıklı sonuçta fen bilgim normal tmcuye göre fazla 25 netim vardı fenden.Eğer sayısaldan devam et dersen ne zaman ve nasıl hangi kaynaklarla başlamalıyım? Temmuz 10 gibi filan başlamayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirJamieLannister

Hocam ben 150k ile kalıcam büyük ihtimal sayısaldım bende.Sizce tmye geçmek daha mı mantıklı sonuçta fen bilgim normal tmcuye göre fazla 25 netim vardı fenden.Eğer sayısaldan devam et dersen ne zaman ve nasıl hangi kaynaklarla başlamalıyım? Temmuz 10 gibi filan başlamayı düşünüyorum.
    Ben bu sene 45k oldum.Ama lys çalışamadım bazı nedenlerden ötürü.Öneri varsa açığım
    Dersaneye gitmeye düşünüyorum açıkçası , müfredat falan değiştiği için uyum sağlamak amacıyla ama emin değilim
  • hocam bu tm mi mf mi girdabını lise hayatım boyunca yaşadım ben ailesel nedenlerden dolayı benimkisi
    sana gelecek olursam hocam hayalinde bir bölüm var mı? mf mi ? o yoldan devm et yok eğer kararsızsan atıyorum ben hukuku da yaparım olmadı iktisat diyorsan tm senin için mantıklı bir tercih olur şu bir de gerçek tmden çekmek yada iyi bir derece yapmak sayısala göre çok daha kolay tabi edebiyattan hoşlanıyorsan
    insan çok da aydınlatamıyor şimdi kafanda net bir bölüm yoksa olmadı ikisinden de hazırlanırsın
  • dersane adamakıllı yok ki hangi ilde oturuyorsun? istanbul bakırköyde bile kalmadı sayılır özel etüt merkezi adı altında yada birey dersanesi var pek seçenek yok
    yani dersaneye güveenme ben evde de yaparım diyorsan kal müfredat değişmesinin seni pek etkileyeceğini düşünmüyorum temel şeyler aynı sonuçta ben internetten ders dinledim çoğunlukla 12. sınıftaki çözdüklerim bile olsa atmadım zaten ki lys döneminde 3- 4 kitap dışında pek bişey almadım geçen yıl yapamadıklarımı hocalara çözdürdüklerim üzerinden çalıştım. ygs ye kadar her şey güzeldi ygsden sonra hep evde olduğumdan çok sıkıldım gece 2:30 da balkonda kaldırımlar şiirini dinliyorum falan
    sennin net bir hedefin var mı ?
    deneme olarak ygs ye başla erkenden çöz öyle şubatı falan asla bekleme eksiklerin pek yok zaten bu aralıkta
    kapsül denge seneye çıkarsa ki sanmıyorum hemen al çöz
    apotemi üç dört beş matematik ygs kitabını muhakkak çöz ve sorr baana çok şey kattı
    şimdilik bu kadar varsa sen sor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanjayra

Ben bu sene 45k oldum.Ama lys çalışamadım bazı nedenlerden ötürü.Öneri varsa açığım
    Dersaneye gitmeye düşünüyorum açıkçası , müfredat falan değiştiği için uyum sağlamak amacıyla ama emin değilim
    hocam tercih yazdığınız için OBP kırılmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evladıhomosaphiens2

dersane adamakıllı yok ki hangi ilde oturuyorsun? istanbul bakırköyde bile kalmadı sayılır özel etüt merkezi adı altında yada birey dersanesi var pek seçenek yok
    yani dersaneye güveenme ben evde de yaparım diyorsan kal müfredat değişmesinin seni pek etkileyeceğini düşünmüyorum temel şeyler aynı sonuçta ben internetten ders dinledim çoğunlukla 12. sınıftaki çözdüklerim bile olsa atmadım zaten ki lys döneminde 3- 4 kitap dışında pek bişey almadım geçen yıl yapamadıklarımı hocalara çözdürdüklerim üzerinden çalıştım. ygs ye kadar her şey güzeldi ygsden sonra hep evde olduğumdan çok sıkıldım gece 2:30 da balkonda kaldırımlar şiirini dinliyorum falan
    deneme olarak ygs ye başla erkenden çöz öyle şubatı falan asla bekleme eksiklerin pek yok zaten bu aralıkta
    apotemi üç dört beş matematik ygs kitabını muhakkak çöz ve sorr baana çok şey kattı
    sa ben 12 ye 0 bilgiyle geldım denılebılır bu sene olmazdı zaten ama baya caba gösterdim 280 k ygs size cok dusuk gelebılır ama benım seneye umudum var zaten bu 280 k turkce yuzunden oldu.. sayısalım ve asla bolum degıstırmeyı dusunmedım bu yaz ne yapabılırız mezun olarak inşaat mühendisliği istiyorum

Ya hukuk filan bana göre değil.Pdr olur,iktisat,ekonomi,işletme vs... Hayalimde bilg.muh. vardı.Sayısaldan diş,bilgisayar,pilotah dışında pek severek yapacağım bölüm yok.

• DcTheScientist D kullanıcısına yanıt
    yok hocam yerleşemediğim için kırılmıyor
  • hocam madem bu kadar geniş seçeneğiniz var ve hukukta ısrarcı değilseniz ilk hedefiniz sayısalsa sayısaldan devam edin ygs den sonra arada bir edebiyat bakarsınız ordan da girin derim
  • coniturk C kullanıcısına yanıt
    hocam şimdiden başlayın bence ygs matematiği halledin fem kolay düzeyden başlayın final kolay matematiği çözün antremanlarla matematikten başlamak da mantıklı olablir sonra kitap okuyun yazın ygs türkçe için paragraf çözün alesden çıkmış soruları son 5 yılın çözün ben çözdüm çok da faydasını gördüm sınava çok yakınlar türkçeyi geliştirmek addına dgs sorularını da çözün fizik içinse kolay fizikten başlayın hocaam yada karekök sıfırdan biyoloji için okul kitaplarını mutlaka çözün
    ekime kadar bunları halledin sonra lys bence sizin için
  • quote:

hocam şimdiden başlayın bence ygs matematiği halledin fem kolay düzeyden başlayın final kolay matematiği çözün antremanlarla matematikten başlamak da mantıklı olablir sonra kitap okuyun yazın ygs türkçe için paragraf çözün alesden çıkmış soruları son 5 yılın çözün ben çözdüm çok da faydasını gördüm sınava çok yakınlar türkçeyi geliştirmek addına dgs sorularını da çözün fizik içinse kolay fizikten başlayın hocaam yada karekök sıfırdan biyoloji için okul kitaplarını mutlaka çözün
    ekime kadar bunları halledin sonra lys bence sizin için
    Benim mezuna kalıp kalmıyacağım belli değilde yinede başlıcam çalışmaya :(
  • quote:

dersane adamakıllı yok ki hangi ilde oturuyorsun? istanbul bakırköyde bile kalmadı sayılır özel etüt merkezi adı altında yada birey dersanesi var pek seçenek yok

YGS ders ders bazında;
    Bu sene hiç bir türkçe soru bankası çözmedim.Sadece denemelerde çözdüm 28-29 net yaptım.YGS türkçe için dilbilgisi hiç çalışmadan ilkokulda dilbilgim çok sağlam olduğu için yapmıştım.Çeldirici sorularda sorun yaşamıştım yani paragraflarda.
    Sosyal e gelirsem ; sosyali hiç geç zamanlara bırakmadan ilk aylarda halledeceğim.
    YGS matematikte konu eksiğim pek yok gibi.Direk bir soru bankası alıp çözeceğim.
    Fende ise aynı şekilde bu sene 32 küsür net yaptım.Fizikten batırdı ygsde.Fizik için ne yapabilirim bilmiyorum.
    Feni hızlıca bitirim.Denemelere başlarım.
    lys Matematikte 10 ve 11 bitirmeye çalışırım.
    LYS kimyaya ise ona da başlarım.Organiği ygsden sonra bırakırım.Sistemleri de bırakabilirim.
    2 aydır biyoloji bakmadan girdim yaptım . basitti biyoloji sistemler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanjayra

quote:

YGS ders ders bazında;
    Bu sene hiç bir türkçe soru bankası çözmedim.Sadece denemelerde çözdüm 28-29 net yaptım.YGS türkçe için dilbilgisi hiç çalışmadan ilkokulda dilbilgim çok sağlam olduğu için yapmıştım.Çeldirici sorularda sorun yaşamıştım yani paragraflarda.
    Sosyal e gelirsem ; sosyali hiç geç zamanlara bırakmadan ilk aylarda halledeceğim.
    YGS matematikte konu eksiğim pek yok gibi.Direk bir soru bankası alıp çözeceğim.
    Fende ise aynı şekilde bu sene 32 küsür net yaptım.Fizikten batırdı ygsde.Fizik için ne yapabilirim bilmiyorum.
    Feni hızlıca bitirim.Denemelere başlarım.
    lys Matematikte 10 ve 11 bitirmeye çalışırım.
    LYS kimyaya ise ona da başlarım.Organiği ygsden sonra bırakırım.Sistemleri de bırakabilirim.
    2 aydır biyoloji bakmadan girdim yaptım . basitti biyoloji sistemler.

Alıntıları Göster
    hocam ben düzenli ders çalışan biriydim denemelerimde istediğim seviyede gelirdi lakin ygs de dikkatsizliklerim çok çıktı vs vs 27 k oldum ygs den sonra pek çalışamadım 41 mat 22 geo 23 fizik 25 kimya 25 biyoloji geldi az buz çeker gibime geliyor fakat hedef yüksek sizce ÇALIŞAN KONULARI BİTİRMİŞ birinin mezuna kalması doğru mudur (Bu sene içerisinde çalışma olarak birçok hata yaptım tabii onun da etkisi var )

• MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    hocam bu netlerle bence 10 k nın içinde olursunuz bu netlerle
    hedefiniz tıp mı ?
    bende sizin düşüncedeydim geççen yıl 22 k ile mezuna kaldım eksik konum hiç yoktu senin gibiydim ygsde 2 8k oldum tm falan 3 k oldu
    ygs anlık bir durum hocam denemeler 140 zamanlar sınavda 8k geçen yılda zamanlar 130 ygs 45 k olmuştu
    hocam atıyorum bu yıl 2015 gibi matematik gelseydi ben ne geçen yıl ne kadar bilmiş olsam da integral ve türevde üzerine çok şey kattım malasef sınav kek geldi bi işe yaramadı
  • quote:

hocam bu netlerle bence 10 k nın içinde olursunuz bu netlerle
    hedefiniz tıp mı ?
    bende sizin düşüncedeydim geççen yıl 22 k ile mezuna kaldım eksik konum hiç yoktu senin gibiydim ygsde 2 8k oldum tm falan 3 k oldu
    ygs anlık bir durum hocam denemeler 140 zamanlar sınavda 8k geçen yılda zamanlar 130 ygs 45 k olmuştu
    hocam atıyorum bu yıl 2015 gibi matematik gelseydi ben ne geçen yıl ne kadar bilmiş olsam da integral ve türevde üzerine çok şey kattım malasef sınav kek geldi bi işe yaramadı
    hocam hedef aslynda typty lakin son zamanlar typtan a?yry so?udum (detayly ara?tyrma sonucu ve mühendisli?e kaydym) Geometri pek iyi de?ildi benim aslynda o nedenden dolayy kalmak istiyorum birazda sonuç gelsin de bakalym in?allah hayyrlysy olur

Hocam 8 bindesin ygsde bende 3.yıla kaldım tıp için sağlam kitap önerin varmı lys fizik ygs lys biyoloji ve ygs lys Geometri için

• lys fizikte mutlaka palme a b soru bankasını çöz
    palme konu anlatım a b c d serisi de bence efsane iyi deneme olarak lys fizikten dengeyi mutlaka çöz apotemiyide çöz
    biyoloji için okul kitaplarını yala yut deneyleri bile oku
    geometri için karekök soru bankasını bitir uzay için 12, sınıf devlet kitabını edin ve çöz
    senin sıralama kaç? 3. yıl zor be ya hocam Allah sabırlar versin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.