Şimdi Ara

MEZUNA KALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınav sisteminin değişmesinden ygsnın kalkmasından ve meslek lısesı oldugum ıcın ek puanın kalkmasından veya ne biliyim kat sayının geri gelmesınden yanı ortada kalmaktan korkuyorum.ona göre kalmayı düşünüyorum acıkcası cunku mal gibi calısmadım cok fazla.yani içim hiç te rahat degıl.Ama mezuna kalırsam cok cok ıyı olacagımı dusunuyorum.tek korkum YGS nin kalkması siz ne düşünüyosunuz arkadaslar?

• up
  • bir şey söyleyin lütfen
  • açıkçası şöyle söyliyim sana yarına ertelediğin sürece hiç bir şey değişmeyecek
    bugün elinden geleni yap yarın olmassa yarın yapamadığını yarın düşünürsün
    ama şuan bugündeyiz öncelikle bunun farkında olmanı isterim
    sınav sistemine gelirsek değişse bile belli bir sınav sistemi olucak sonuçta yine bir sınava gireceksin
    öss olsun ygs-lys olsun onu kafana takma yani
  • 7styx7 kullanıcısına yanıt
    kardeşim su an bırakmadım calısıyorum ama yınede umutsuzluk var ama bırakmadım yani.bide eğer değişirse yenı gelecek olan sistem gercekten cok kötü ygs gibi degıl teog modeli bir şey.torpilin olacagı bır sıstemden bahsedıyorum yanı.eğer 2017 de sınav varsa içim rahat olur
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 gün var daha karalar bağlama hemen şahsen ben çalışmadan stresten buktığım için çalışmaya çalışıyorum çünkü bir daha yaşayamam aynı şeyi
  • cok mu kötü bir şey mezuna kalmak
  • LYS'ye 150 gun var. Tam tamina 5 ay. Her sey daha yeni basliyorken boyle mezuna kalsam mi dusunceleri cok sacma. Elinden geleni yap, olmazsa mezuna kalmayi dusunursun sene sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D6287671 -- 23 Ocak 2016; 17:29:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet LYS için dogru ama ygs de bodozlamam insallah toparlaması zor olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.