Şimdi Ara

Mezuna mı kalmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar puanım itüdeki bölümlerin yarısına tutuyor ancak hedefim boğaziçiydi.Sizce 1 yıl daha kasıp boğaziçine mi kasmalıyım yoksa itüye mi gideyim

• 1 sene çalışacak kadar çok istiyorsan sen bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeso

1 sene çalışacak kadar çok istiyorsan sen bilirsin

Hocam aslında çok istiyorum ama bi yanda da itü var.Değer mi ki acaba
  • gerçekten istiyosan kal bence.çeken vardı geçen senelerde.ilerde içinde kalabilir.
  • Degmez hocam degmez 1 yil harcayip kazanacaginin garantisi var mi ayrica itu diyorsun kalite bakimindan bogazicinin gerisinde oldugunu dusunmuyorum

• Dubleks ev almışsın daha oturmadan tripleks ev istiyorsun.Ne bu acele?

• quote:

Orijinalden alıntı: işletimci

Degmez hocam degmez 1 yil harcayip kazanacaginin garantisi var mi ayrica itu diyorsun kalite bakimindan bogazicinin gerisinde oldugunu dusunmuyorum

evet hocam kafamı karıştıran da itünün de iyi bir okul olması zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: işletimci

Degmez hocam degmez 1 yil harcayip kazanacaginin garantisi var mi ayrica itu diyorsun kalite bakimindan bogazicinin gerisinde oldugunu dusunmuyorum

+ sonsuz. Şimdi uslu bir çocuk ol ve itüye git evlat Şaka bi yana sıralamaya göre en iyisi hangisi tutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

Dubleks ev almışsın daha oturmadan tripleks ev istiyorsun.Ne bu acele?

• Arkadaslar lutfen yorumlarinizi esirgemeyin

• Kendinde o gücü bulman çok önemli. Bu yılı biliyorsun, yaşadıklarını, zorluklarını iyi ve kötü yanlarını. 2015 ygs/lys'ye daha aylar var. Psikolojini koruyarak, inancını kaybetmeden çalışman gerekecek. İnsanların yaptığı yorumları takmaman gerekecek. Şubat gibi bıkmaman gerekecek. Yaşamış gibi konuşuyorum da benim de bu yıl ilk girişim.
    Boğaziçi istiyordum olmadı ve bir yıla daha tahammül edemeyeceğime karar verdim. Çünkü az çalışmadım. Keşke daha çok çalışsaydım dediğim bir şey yok. Elimden geleni yaptım, sınav öncesi şuan bininci, iki bininci olan arkadaşlarımın sorularını çözerdim. Sınavda ise öyle olmadı. Şuan bunun artık önemi yok çünkü tercih dönemindeyiz.
    Seneye girersem her şeyin güzel olacağının garantisi yok kendim için konuşuyorum. Sen bu yıl bir şeyleri eksik bıraktığını düşünüyorsan, ilerde bir yıl daha kalmadığın için pişman olacağını düşünüyorsan 1 yıl daha deneyebilirsin

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.