Evet sayısalların yani bizim sınavlarımız bitti mezuna kalacaklar hangi gün çalışmaya başlamayı düşünüyorlar
Up up
Senin diğer mezunlarla işin ne?
DH ruhu babinda dedim hep beraber yani
quote:
Orijinalden alıntı: SonofPoseidon
DH ruhu babinda dedim hep beraber yani
Tmyim mezuna kalacağım kesin ramazandan sonra hafif hafif başlarım.
quote:
Orijinalden alıntı: Nemanja BJELICA_8
Tmyim mezuna kalacağım kesin ramazandan sonra hafif hafif başlarım.
Alıntıları Göster
temmuzda baslayacağım insallah
Ben bugunden basladim komu eksigini kawimin 15 ine kada bitirmeye cwlismak istiyorum bi dahaki seneye hedef cok buyuk de cwlisirken sikilmaktannkorkuyorum bi kac ay sonra
quote:
Orijinalden alıntı: RealPlayer09
+1
quote:
Orijinalden alıntı: TheYips
quote:
Orijinalden alıntı: RealPlayer09
+1
Alıntıları Göster
ben ağustos 15 gibi başlarım mezuna kalırsam.
Yavas arkadas ya iskence yapmayin kendinize. Bugunlerde degil nisan-mayis aylarinda tabiri caizse "hayvan gibi" calismak gerekiyor. En azindan 2-3 hafta bi tatil yap sonra yavas yavas vites arttirarak devam edersin.
quote:
Orijinalden alıntı: 3nokta
Yavas arkadas ya iskence yapmayin kendinize. Bugunlerde degil nisan-mayis aylarinda tabiri caizse "hayvan gibi" calismak gerekiyor. En azindan 2-3 hafta bi tatil yap sonra yavas yavas vites arttirarak devam edersin.
takipp
Hocam hedef buyuk zaten ise basliyorum pazartesi gunde bi kac saat eve gelince calismayi dusunuyorum. Bu sene yeterince yattigimi dusunuyorum zaten ve eksigim cok fazla fenden
quote:
Orijinalden alıntı: SonofPoseidon
Hocam hedef buyuk zaten ise basliyorum pazartesi gunde bi kac saat eve gelince calismayi dusunuyorum. Bu sene yeterince yattigimi dusunuyorum zaten ve eksigim cok fazla fenden
atalarımız ne güzel de demiş ya 'hızlı koşan atın b*ku seyrek düşer' diye..
quote:
Orijinalden alıntı: ewildanger
atalarımız ne güzel de demiş ya 'hızlı koşan atın b*ku seyrek düşer' diye..