Şimdi Ara

MEZUNLAR GELSİN 2DK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sonuçlar açıklanmadı daha ama büyük ihtimal mezuna kalmıyacağım.Dolabıma bakınca kullanmadığım ve boşa giden onlarca kitap gördüm.Bunlarla napsam dedim ve en yakın arkadaşımın mezuna kalacağı aklıma geldi.Kendisi ygs yi yarıda bırakmıştı.Hedefi yüksekti neden yarıda bıraktığını söylemiyor kendisi kararlaştırmış sınavın yarısında mezunum diye.Şimdi mezunlar size soruyorum ben desemki kanka benim onlarca kitabım var al sen kullan sizce alınır mı?Böyle bir şey görgüsüzlük mü olur?Size bir arkadaşınız böle deseydi napardınız?

• mezunlar tek tip insan mı hocam bu nasıl soru? ben alınmazdım ama arkadaşın alınabilir. kişiden kişiye değişir. onu tanıyan sensin, alınıp alınmayacağını da kestirebilirsin.
  • Hocam boşver kitapları o senden istesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam geçen sene 12 idim , yakın arkadaşlarımdan kitap istedim bazıları verdi bazıları ise başkasına vermişlerdi. Ancak ben istemeye utanıyordum bazılarında istemeye. Birkaç arkadaşım ben istemeden bana verdiler kitapları. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Sana tavsiyem kesinlikle ver hocam arkadaşına. Dışardan göründüğü gibi değil. İnsanın ihtiyacı oluyor. Tabiki itin gözüne sokar gibi verme , onu utandırma.Laf arasında sıkıştır ve gel sana vereyim kitapları de. O da çok mutlu olacaktır. Ama dediğim gibi onun gururunu incitmeden yapmalısın
  • "Fakir al sen kullan" dersen görgüsüzlük olur ama "kardeşim benim işime yaramıyor çöpe gidecek istersen vereyim işine yarar" dersen ikinizede yararı dokunur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi arkadaşın değil mi? Niye görgüsüzlük olsun? Boş yere para verme diyerek verebilirsin bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye sıkıntı olsun hocam, ver gitsin düzgünce açıklayarak

• Ver gitsin hiç bir sorun olmaz.
  • Gerçekten en yakın arkadaşınsa alınmaz ben bu yıl kendim istemiştim türkçe kitabını versene diye

arkadaşlık seviyesine bağlı aslında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.