Şimdi Ara

MEZUNLAR ICIN BILGILENDIRME | G.S.S (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
4.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StyLee61

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Asker çocukları muaf tutuluyor diye bir hurafe var ama ne kadar doğru bilemem.Ben geçen sene bir şey ödemedim bunu belirteyim.

baban ne is yapiyor? sorguladin mi borc gozukuyor mu?

Babam asker,sorguladık borç gözükmüyor.
  • Sabah sağlık bakanlığından aradılar, babam evde yoktu aksam ara dedi abim, acaba bunun için mi aradılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyLee61 -- 17 Temmuz 2013; 21:16:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

Orijinalden alıntı: GLUKAGON

e ne yapıcaz peki nasıl kurtulacaz ? dershanenin öğrenci belgesi Kabul edilirmi

o biraz zahmetli iş gibi. evinize belediyeden bir görevli gelecek evinize falan bakacak falan, sonra üniversiteye kayıt olana kadar her ay bir ödeme yapacaksınız atıyorum 40 lira gibi bir şey, eğer her ay ödenmezse fiyatı fazla gelir diye biliyorum gene de araştırın bir

eve gelen görevli felan bir şey yok, gelire göre her ay bell miktar para ödeniyor kaymakamlıkta bir yere başvuruluyordu adını unuttum şuanda

Bulunduğun ilçe kaymakamlığına bağlı bazıları sadece gelir testiyle bazıları personelle kontrol ediyor bilmeden kesin konuşmayın..

bizi kontrol etmedi ve yapan arkadaşlarımdanda kontrol edileni duymadım atlamayın öyle her şeye

Bizim eve geldiler neyi iddia ediyosun daha

• Borç nerden kontrol ediliyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o biraz zahmetli iş gibi. evinize belediyeden bir görevli gelecek evinize falan bakacak falan, sonra üniversiteye kayıt olana kadar her ay bir ödeme yapacaksınız atıyorum 40 lira gibi bir şey, eğer her ay ödenmezse fiyatı fazla gelir diye biliyorum gene de araştırın bir

eve gelen görevli felan bir şey yok, gelire göre her ay bell miktar para ödeniyor kaymakamlıkta bir yere başvuruluyordu adını unuttum şuanda

Bulunduğun ilçe kaymakamlığına bağlı bazıları sadece gelir testiyle bazıları personelle kontrol ediyor bilmeden kesin konuşmayın..

bizi kontrol etmedi ve yapan arkadaşlarımdanda kontrol edileni duymadım atlamayın öyle her şeye

Bizim eve gelmediler sen neyi iddia ediyorsun kardeş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 17 Temmuz 2013; 21:50:59 >

• arkadaslar bende mezunum ama henuz mezun olamadım. alttan kalan 6dersim ve 150saat stajım var. henuz mezun olmadım. sizce napayım mezun olayım mı ? yoksa alttan 1 ders bırakıp seneye yazın sorumluluklarda verip mezun olup universiteye yerleşeyim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Gunaydin

naber lan er

Naber lan Teğmen
  • olayi anlatiyorum.

2012 yilinda mezun oldum.mezuna kaldim aralikta falan kaymakamliga gidip gelir testi yaptirdim.15 gun sonucumu bekledim,eve gelen olmuyor,siz sgkya gidip ogreniyosunuz.ayda 40 tl parali cikti bana.o zamandan beri oduyorum.

anlayanlar anlayamayanlara anlatsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

olayi anlatiyorum.

2012 yilinda mezun oldum.mezuna kaldim aralikta falan kaymakamliga gidip gelir testi yaptirdim.15 gun sonucumu bekledim,eve gelen olmuyor,siz sgkya gidip ogreniyosunuz.ayda 40 tl parali cikti bana.o zamandan beri oduyorum.

Baban ne is yapıyordu?

• quote:

Beyler az önce sgk yı aradım ve maalesef doğruymuş;ZORUNLU GENEL SAĞLIK SİGORTASI !

Eğer 18 yaşını doldurmuşsan ve hiçbir üniversitede okumuyorsan 1500 liraya yakın para ödemek zorunda kalacağız sigortaya !!! Acil araştıralım şu durumu beyler aciilll !!!

"Madem ünili olmayacaksınız , varlığınız bir anlamı olsun" demiş bu yasayı koyan

• quote:

Orijinalden alıntı: StyLee61

quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

olayi anlatiyorum.

Baban ne is yapıyordu?

suan bir is yapmiyor.bagkur emeklisi.emekli maasini yiyor.

• ah akp ah hükümet
  • Ya bizim çevrede kimse böyle bi şeyden bahsetmiyor. Bu ne saçma iştir. Bizi sömürmeye yer arıyorlar. Durduk yere bi sıkıntı daha çıktı.

• https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/

burdan giriş yapıp sağ menüde provizyon sorgulayın.
    eğer bitmişse sgkyı arayın mezunların üniye yerleşene kadar 120 gün sskdan yararlanma hakkı var. ondan sonra zaten AÖF gireriz yine devam eder. SGKya yılda 1 milyar vereceğinize AÖF'e 200 tl verin daha iyi hem hiç yoktan fazladan bi diplomamız olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebbx41

arkadaslar bende mezunum ama henuz mezun olamadım. alttan kalan 6dersim ve 150saat stajım var. henuz mezun olmadım. sizce napayım mezun olayım mı ? yoksa alttan 1 ders bırakıp seneye yazın sorumluluklarda verip mezun olup universiteye yerleşeyim mi ?

eğer 20 yaşını doldurmamışsan sorumlu dersleri verene kadar hala öğrencisin. liseden öğrenci belgesi alıp sgkya götüreceksin.
  • günaydın hocam biz burada o kadar konu açtık aöf kontenjansız bölümle ilgili takan olmadı, tercih sonu gelince paçalar tutuştu.
    neticeye gelirsek bende mezuna kaldım ve aöf 2 yıllık kontenjansız sosyal hizmetler bölümünü tercih ettim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim eve gelmediler sen neyi iddia ediyorsun kardeş?

bazıları sadece gelir testiyle bazıları personelle kontrol ediyor

Kafan mı güzel açlıktan mı?

• Bundan 2-3 ay önce sgk ya gidip benim adıma 35-40 tl arası bişey verdik.babam öğretmen deil.ya banada kitlerlerse?

• Yaklaşık 1 yıldır mezunum, 324 lira ile borç başladı. Şuan 2000 küsür lira. Hiç umrumda değil. Zaten Sağlık ocağına filan gidebiliyorsunuz ama ilacı alamıyorsunuz. Çok şükür hasta da olmadık.. Soyduğu paralardan ödesin benim sağlık borcumu.. Ona borç buna borç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesta95

quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Yaklaşık 1 yıldır mezunum, 324 lira ile borç başladı. Şuan 2000 küsür lira. Hiç umrumda değil. Zaten Sağlık ocağına filan gidebiliyorsunuz ama ilacı alamıyorsunuz. Çok şükür hasta da olmadık.. Soyduğu paralardan ödesin benim sağlık borcumu.. Ona borç buna borç..

off o nedir öyle.haciz falan gelmesin eve .

Valla SGk'ya gittim öyle bi olay mı varmış dediler.. Adamlar bile bilmiyor. Koyun halkım ödesin dursun.. Bu modda artık bütün devlet daireleri.

Zaten iyi kötü 4 yıllık tutturdum. Yüzleri asılsın, alamasınlar 2 bin lirayı.

Babam işçi emeklisi. Bize yarardan çok zararı var ama aileye girmeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 17 Temmuz 2013; 23:56:35 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.