Şimdi Ara

MEZUNLAR ICIN BILGILENDIRME | G.S.S (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
4.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zelenogorsk

babam memur. mezuna kaldım. yaş 9 temmuz itibariyle 19 oldu. ilk baş bizim işgüzarlığımızdan dolayı gidip dilekçe verdik, sonra babam sgk'daki bi memur tanıdığıyla konuştu ve dilekçeyi geri iptal ettirdik. sgk'dan kağıt falan da gelmedi. borç sorgulama sayfasında da sorgulama yaptığınızda kişi kaydı bulunamadı diyor. eğer babanız anneniz babanız memursa yırtıyorsunuz,ama işçi çocuğu falan olunca durumlar karışıyor. bu da sorgulama linki. sorgularken tc no'sundan sonra '' gss prim-13 '' seçilip sorgulama yapılmalıdır ...

Babam emekli yasim 19 sorguluyorum gorunmuyor tuhaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşım 19 ve 3. Seneye kaldım. Bu sene ayda 110lira gibi bi para odedim. Valiliğe gidin onlar size yardımcı olur. Gelir testi yaptıracaksiniz ona göre para ödeyeceksiniz.

Mecbur bu senede ödeyeceğiz. Kurtuluş yok o borç gözüküyorsa ödenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sui-Generis52

Yaşım 19 ve 3. Seneye kaldım. Bu sene ayda 110lira gibi bi para odedim. Valiliğe gidin onlar size yardımcı olur. Gelir testi yaptıracaksiniz ona göre para ödeyeceksiniz.

Aöf yaz hocam daha ucuza geliyor..

• sömürmeye yer arıyorlar. bizden alıp suriyelilere vermeyi çok iyi bilir bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindane

quote:

Yaşım 19 ve 3. Seneye kaldım. Bu sene ayda 110lira gibi bi para odedim. Valiliğe gidin onlar size yardımcı olur. Gelir testi yaptıracaksiniz ona göre para ödeyeceksiniz.

Okul puani düşüyor o zamanda.

• Şimdi beyler benim babam memur (kaymakamlıkta) ben eylül de 18 imi tamamlamış olucam.Bu senede üni.ye gitmiyorum.Ben bu parayı ödemek zorundamıyım.Genelde hasta falan olmam en son 3 sene önce gittim hastaneye onun dışında hastaneye falan gitmiyorum.Parayı ödemesem sağlık sigortam olmasa olmuyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Kontejyansiz düşmüyor hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben 30. Tercihime anadolu uni dis ticaret yazdim acikogretim konte jansiz ve seneyetekrar hazirlanacam ama tercihime bu bokumu yazdim KESIN dusmuyor demi hocam herkez farkli bir sey soyluyor kafayi yemek uzereyim bu tercihi yazmamin sebebi de sigortadan kurtulmak filan hocamacil c3vap gerekiyor lutfen biri net bisi sokesinson dakikalar

• Askerlik olayından dolayı bu sene açıköğretime kaydolup öyle hazırlandım sınava :) Allah'tan olmuş iyiki kaydolmuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben 30. Tercihime anadolu uni dis ticaret yazdim acikogretim konte jansiz ve seneyetekrar hazirlanacam ama tercihime bu bokumu yazdim KESIN dusmuyor demi hocam herkez farkli bir sey soyluyor kafayi yemek uzereyim bu tercihi yazmamin sebebi de sigortadan kurtulmak filan hocamacil c3vap gerekiyor lutfen biri net bisi sokesinson dakikalar

2013-ÖSYS sonucuna göre, kontenjansız açık öğretim programları hariç bir yükseköğretim programına merkezî
    yerleştirmeyle (Ek Yerleştirme dâhil) veya özel yetenek sınavıyla kayıt hakkı kazanmış adaylar, kayıt yaptırmamış veya
    kayıtlarını sildirmiş olsalar bile, 2014-ÖSYS'de OBP'leri 0,06 ve kendi alanında ek puanlı bir programa yerleştirilirken ayrıca 4
    0,03 katsayısıyla çarpılacaktır. 2013-ÖSYS'de kontenjanı bulunan açıköğretim programlarına yerleştirilen adayların, 2014-
    ÖSYS'de OBP'lerinin çarpılacağı katsayılar da yukarıda açıklanan şekilde olacaktır.

Hocam kılavuzda aynen böyle yazıyor. Bende Büro yönetimi yazdım. Rahat olun

• oldupekitsk O kullanıcısına yanıt
    http://yenisafak.com.tr/yazarlar/TahsinSinav/bek%C3%A2r-kiz-cocugu-icin-gss/19659

Bu haberde 18'inden büyük kızlar ödemek zorunda diyor. Baban memursa ödemiyorsun ama.
    En iyisi sorup öğrenmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_yldz_

Askerlik olayından dolayı bu sene açıköğretime kaydolup öyle hazırlandım sınava :) Allah'tan olmuş iyiki kaydolmuşum.

Hangi bölümü yazdınız hocam. Puan kırılması gibi bir durum ortaya çıkmadı değil mi :)
  • GLUKAGON kullanıcısına yanıt
    Aynısı eskiden de vardı sadece para ödemiyordun ve sigortasız yaşıyordun sadece erkek çocuklar için tabi , bu para ödeme olayı da şundandır, seni çalışmak zorunda bırakıyor. Böylece fiili işçi.
  • Benim anlamadığım ben 40 yaşına gelince ve işsizsem babam para mı ödeyecek?

• quote:

quote:

Askerlik olayından dolayı bu sene açıköğretime kaydolup öyle hazırlandım sınava :) Allah'tan olmuş iyiki kaydolmuşum.

Hangi bölümü yazdınız hocam. Puan kırılması gibi bir durum ortaya çıkmadı değil mi :)

Yok canım ne kırılması, geçen seneye göre okul puanım yükselmiş biraz hatta:) Fotoğrafçılık ve kameramanlık yazmıştım 1'e o çıktı.Barajı geçtiyseniz ilk tercihiniz çıkar zaten.Gerçi harç parası felan alıyorlar sizden her dönem 150-200 tl ama 1500tl vermekten iyidir heralde.
  • bi çare bulundumu ?? hangi bölümü yazmamız gerekıyorsa yazalım
  • Benim üni bitti hemen yazmaya başlamışlar borcu 128 tl olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

bi çare bulundumu ?? hangi bölümü yazmamız gerekıyorsa yazalım

2012 Açıköğretim Önlisans Bölümleri (2 Yıllık)
    Adalet – Kontenjanlı Bölüm
    Bankacılık ve Sigortacılık
    Büro Yönetimi ve Sekreterlik
    Çağrı Merkezi Hizmetleri
    Dış Ticaret
    Elektrik Enerjisi Üretim, iletim ve Dağıtımı
    Emlak ve Emlak Yönetimi
    Ev idaresi
    Fotoğrafçılık ve Kameramanlık
    Halkla ilişkiler ve Tanıtım
    ilahiyat
    insan Kaynakları Yönetimi
    işletme Yönetimi
    Kültürel Miras ve Turizm
    Laborant ve Veteriner Sağlık
    Lojistik
    Marka Iletişimi
    Medya ve Iletişim
    Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası
    Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
    Perakende Satış ve Mağ.
    Radyo ve Televizyon Prog.
    Sağlık Kurumları işletmeciliği
    Sosyal Hizmetler
    Spor Yönetimi
    Tarım
    Turizm ve Otel İşletmeciliği
    Yerel Yönetimler

Adalet hariç puan kırılması olmaz hocam.

• quote:

Açıköğretimde istediğin bi bölüme kaydol öyle kalsın, not felan önemli değil.
  • quote:

quote:

Açıköğretimde istediğin bi bölüme kaydol öyle kalsın, not felan önemli değil.

kaydolmuşken sınavlara da girelim. Bölüm bitirmiş oluruz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.