Bildirim
Mezunum, dağıldım, toparlanamıyorum...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir süre düzenli kütüphaneye gidin hocam, kütüphane ortamında istemsizce çalışıyorsunuz.
-
Sen bensin zaman geçmeden toparlanalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günlüğü niye güncellemiyorsunuz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eylül ekim kasım özetim herhalde. Acısı fena çıkıyor hocam. Aralıkta sinir krizleri geçirdim. Psikolojik olarak sıfırı gördüm. Birkaç ay sonra bunu hatırlayınca moraliniz çok kötü etkilenecek.
-
Koptuk
yeni yeni toparliom LoL belasini yeni sildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 8 Ocak 2023; 23:32:48 >
Hocam aynısını ben de yaşadım(hala yaşıyorum). Gerçekten berbat bi durum
Bende çalışmıyorum 1 haftadır. , sadece 1 saat falan tyt coğrafya dil bilgisi biyoloji kimya falan tekrar yapıyorum geri kalan vakit skyrim
Hocam benzer durumdayız ben yavaştan toparlandım gibi ama hala tam değil birkaç güne oturacağını düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam siz çok oyun oynuyosunuz oyunu bırakın bence. Oynadığınız oyunlar da Witcher Skyrim. Aşırı bağımlılık yapar onlar silin direk. Ben Skyrim modlamasına düşmeyeyim diye yazın paso oynadım sonra sildim o kadar modlamaya üşeniyorum diye oynayamıyorum mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardlyCobra -- 9 Ocak 2023; 12:25:27 >
Hocam bitti her şey tyt bitti ayt mat kaldı 2 konu onlarıda geçen seneden biliyorum ama pratiklik kayboldu onları tekrar edecem ayt edb sos 1 e martta başlayacağım falan , şuan baydım hep aynı şeyleri çözmekten o yüzden verdim arayı belki çarşamba gibi başlarım bilemem
senin ben kafanı si**** şimdi de aynı durumdasın
-
la ben de aynı durumdayım
-
hocam sen bensin yaw nasıl toparlandın anlatır mısın @todrsv
bu garip mezunlar senden bir yol bekler..
-
Bir hafta falan boşlamayı deneyebilirsin hocam. Hiç çalışmazsan vicdan azabı çekeceksin o yüzden günde 1-2 saat çalıştığın hafif bi rutinde içinden ne geliyosa (film izlemek, oyun oynamak, spor yapmak) onları yap. 1 hafta devasa bir kayıp gibi gelebilir ancak sonrasında verimin artacağı için artıya bile geçersin.
anladım hocam teşekkür ederim
Benzer içerikler
- apotemi pkob
- diş hekimliği pişmanlıktır
- bilgi sarmal tyt 7 li kontrol deneme cevap anahtarı 2024
- açık lise obp hesaplama
- üniversitede sınava girmezsek ne olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X