Şimdi Ara

Mezunum sistemden uzağım bilgili arkadaşlar bakabilir mi özellikle LYS 5 TS 1 TS 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2012 mezunuyum şu an gazi üniversitesinde okuyorum 2yılımı bitirdim geriye kaldı 2 yıl bu sene de öyle bi denemek için girdim kendimi sınava ama bi yandanda içimde hep istanbulda okuma sevdası var netlerimi hesapladım az çok içimde bi soru işareti kaldı istanbul olurmu bi şekilde diye bölüm olarak edebiyat fakültesi veya iletişim fakültesi düşünüyorum herneyse sözü fazla uzatmadan ihtimal var mı az çok çalışssam şu 3 ay içinde lysye ?

Türkçe 31 Net
    Sosyal 30.25 Net
    Matematik 6.75 Net
    Fen 6.25 Net

YGS 3 Yerleştirme Puanı Dahil 380.234
    YGS 4 Yerleştirme Puanı Dahil 380.944

Dilden de girmeyi düşünüyorum sizce biraz çalışmayla istanbulda bir bölüm okuyabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostLight -- 24 Mart 2014; 14:33:56 >

• uplayalım bakalım
  • LYS Sınavı biraz göz atılıp girilecek bir sınav değil öncelikle bunu bilmelisin.İkinci olarak Ygs puanın sözel öğrencisine göre ortalamanın üstünde sayılır oyuzden eğer hayallerini süsleyen İstanbul'da bir bölüm okumak istiyorsan ''Hayalinin Peşinden Koş'' derim.. Otur adam gibi LYS'ye hazırlan yani
  • Lys-5 icin eger ingilizce temelin varsa cok fazla calismadan istanbul'da dusuk puanli bir bolum kazanmak kolay. Ama dil bolumunun top 3u olan ing ogretmenligi tercumanlik ve ing dili edebiyati icin lys-5'i iyi yapman gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dilin varsa dilden derece yapmak kolay , ne yazikki bende voc. pek yok ( pek yok dedigim yine lise duzeyine gore cok iyide )keske sinavlarda listening reading ve ozellikle speaking olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.