Şimdi Ara

mf-3 de ilk 15-20 bine girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
5
Favori
9.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hedefin sdü fizik terapi onun için ilk 19 bine girmem lazım nasıl çalısmalıyım temelim pek sağlam değil nasıl bir Program yapmalıyım günlük kaç saat ders çalısmalı ve kaç soru çözmeliyim. edit:diyeceksiniz ki ben seni kapatiseni nerden bileyim zaten ben ilk 10 20 bine gireblerden öneri almak için açtım konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özellikle fen derslerinde kullanacağın küçük ayrıntıları yazacağın bir defterin olsun. Matematikte konu çalışmaktan çok bol bol soru çöz. Ders olarak da her gün en az dolu dolu 4 saat çalış. Ben derse oturdum mu aklım başka yere kaymaz diyorsan 4 saat yeterli. Ama sürekli hayallere dalarım, karnım acıkır yemek yerim, dışarı çıkarım vs. dikkatim dağılır diyorsan 6-7 saat çalış o da dolu dolu 4 saatlik bir çalışma eder. Burası senin bileceğin iş. Mf3 dediğine sen de biliyorsun ki en çok önem vermen gereken dersler lys kimya ve lys biyoloji. Ygs bittikten sonra sıfır kimya ve biyoloji bilgin olursa ilerde üzülürsün. Bir de hedefi büyük tut 19 binlik yer hedefin olmasın. Çalışırken de o şekilde bu gün 6 saat çalıştım yeterli diye düşünme. Eğer içinden çalışma isteği geliyorsa devam et. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.
  • Saollun hocam bakalım hedef günde sekiz saat dikkat dağınıklıgı oldugu için birde biyo kimya çok önemli biliyorum fizigi fazla yapamıyorum bu yüzden biyo ve kimyaya mı yüklensem olur mu sizin bölüm neydi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: fa229

Özellikle fen derslerinde kullanacağın küçük ayrıntıları yazacağın bir defterin olsun. Matematikte konu çalışmaktan çok bol bol soru çöz. Ders olarak da her gün en az dolu dolu 4 saat çalış. Ben derse oturdum mu aklım başka yere kaymaz diyorsan 4 saat yeterli. Ama sürekli hayallere dalarım, karnım acıkır yemek yerim, dışarı çıkarım vs. dikkatim dağılır diyorsan 6-7 saat çalış o da dolu dolu 4 saatlik bir çalışma eder. Burası senin bileceğin iş. Mf3 dediğine sen de biliyorsun ki en çok önem vermen gereken dersler lys kimya ve lys biyoloji. Ygs bittikten sonra sıfır kimya ve biyoloji bilgin olursa ilerde üzülürsün. Bir de hedefi büyük tut 19 binlik yer hedefin olmasın. Çalışırken de o şekilde bu gün 6 saat çalıştım yeterli diye düşünme. Eğer içinden çalışma isteği geliyorsa devam et. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Hocam bide simdiden lys çalısmaya baslıyım mı yoksa ygs den sonra mı baslıyım ygs ne kadar önemli hocam hedefi küçültme demissinde 20 k önemli bir derece bence hocam

• Hocam öncelikle şunu söyleyeyim lys çok daha önemli ygs den. Lys ye başlamanı öneririm. Ygs bittiğinde lys matematik, biyoloji ve kimyanın en az %60 ına hakim ol derim.

Hedefi küçültme demedim. Hedefi büyüt dedim aslında :) 20k tabi ki iyi bir derece. Ancak aklında daha iyi bir hedef olursa daha iyi çalışır, daha fazla motive olursun. Ve daha iyi bir yeri kazanabilirsin. Aynısını yaşadım o yüzden yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa229

Hocam öncelikle şunu söyleyeyim lys çok daha önemli ygs den. Lys ye başlamanı öneririm. Ygs bittiğinde lys matematik, biyoloji ve kimyanın en az %60 ına hakim ol derim.

Hedefi küçültme demedim. Hedefi büyüt dedim aslında :) 20k tabi ki iyi bir derece. Ancak aklında daha iyi bir hedef olursa daha iyi çalışır, daha fazla motive olursun. Ve daha iyi bir yeri kazanabilirsin. Aynısını yaşadım o yüzden yazıyorum.

Hocam sizin bölüm ne

• tıp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burda fen lys için notlarım var konu açmıştım silmişler işine yarar belki

https://yadi.sk/d/FKrbCfTbZybQo

• quote:

Orijinalden alıntı: challenger96

Burda fen lys için notlarım var konu açmıştım silmişler işine yarar belki

https://yadi.sk/d/FKrbCfTbZybQo

Rica etsem bu linki pmden yollar mısınız? Linki kaydedemiyorum, masaüstüne geçince pmden bakarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu benimde en büyük isteğim valla Fizik tedavi ya da diş hekimliği okumak istiyorum..Temel az çok var..Hakkımızda hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CherokeeTunç

Bu benimde en büyük isteğim valla Fizik tedavi ya da diş hekimliği okumak istiyorum..Temel az çok var..Hakkımızda hayırlısı

İnsallah kardesim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.