Bildirim
MF-3 SIRALAMAM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
eğer aobp geçerli olursa 16k civarında olacak sıralamanquote:
Orijinalden alıntı: lmrv
up -
arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: gecenin sesi 101
eğer aobp geçerli olursa 16k civarında olacak sıralaman
Alıntıları Göster
ygs1 5000
ygs2 4400
matematik-geo 74 net
fen 83,75 net
okul puanının sıralamayı değiştirmeyeceğini düşünürsek mf3 ve mf4 sıralaması tahminen kaç gelir? -
hiç mi öne atmaz :S hiçbir diş gelmiyor allahımmmquote:
Orijinalden alıntı: koala20
arkadaşlar
ygs1 5000
ygs2 4400
matematik-geo 74 net
fen 83,75 net
okul puanının sıralamayı değiştirmeyeceğini düşünürsek mf3 ve mf4 sıralaması tahminen kaç gelir?
Alıntıları Göster -
fikir bekliyorum arkadaslarquote:
hiç mi öne atmaz :S hiçbir diş gelmiyor allahımmm
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lmrv -- 25 Haziran 2012; 10:36:24 > -
diş gelir de tıp zor -
benim için mi? hadi ins dedigin gibi olsun yeterki:)quote:
Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf
diş gelir de tıp zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lmrv -- 25 Haziran 2012; 13:31:05 > -
yardım arkadaşlarquote:
benim için mi? hadi ins dedigin gibi olsun yeterki:)
Alıntıları Göster -
yukarııquote:
yardım arkadaşlar
Alıntıları Göster -
kaç puan yapıyo açı dan hesaplayınca. ygs sıran neydiquote:
yukarıı
Alıntıları Göster -
434 açıya görequote:
Orijinalden alıntı: T_lenFosiT
kaç puan yapıyo açı dan hesaplayınca. ygs sıran neydi
Alıntıları Göster
16.700 ygs2 -
mf3 hesaplarında sosyalin etkisi yüzde 7 e düşüyo. geoda yüzde 5. bana göre onlar ii. matın fln da baya baya ii. geçen yıl 490 puanla 14bin oluymş. bu sene daha ii oolur aynı puanla sıralama. bikere ygs ve mat çok daha zorquote:
kaç puan yapıyo açı dan hesaplayınca. ygs sıran neydi
Alıntıları Göster -
umarım öyle olur bu arada sağol ilgilendiğin için:)quote:
mf3 hesaplarında sosyalin etkisi yüzde 7 e düşüyo. geoda yüzde 5. bana göre onlar ii. matın fln da baya baya ii. geçen yıl 490 puanla 14bin oluymş. bu sene daha ii oolur aynı puanla sıralama. bikere ygs ve mat çok daha zor
Alıntıları Göster -
benm de 422 okuldan da 70 gelicek. bende diş istyrm da inşallah olur ya. forumdaki yazılara göre herkes ii yapmış feni ama. benm liseden arkdşlarm ygsde 3bininci olan adamın bile biyodan 5 yanlışı var. çok da inanamıyrm bişylere. hele gene o geometriyi fulledim diyenlere çok şaşıyrmquote:
mf3 hesaplarında sosyalin etkisi yüzde 7 e düşüyo. geoda yüzde 5. bana göre onlar ii. matın fln da baya baya ii. geçen yıl 490 puanla 14bin oluymş. bu sene daha ii oolur aynı puanla sıralama. bikere ygs ve mat çok daha zor
Alıntıları Göster
-
okuldan çok iyi geliyomuş inşallh gelir sana da biyolojiyi ben de anlamadım niye böylequote:
benm de 422 okuldan da 70 gelicek. bende diş istyrm da inşallah olur ya. forumdaki yazılara göre herkes ii yapmış feni ama. benm liseden arkdşlarm ygsde 3bininci olan adamın bile biyodan 5 yanlışı var. çok da inanamıyrm bişylere. hele gene o geometriyi fulledim diyenlere çok şaşıyrm
Alıntıları Göster -
aobp kalkarsa baya kötü olck bana. ege diş istydm 12binle kapamış geçen yıl. zaten üniversite okurken hazrlandm. bikez daha hedefime ulaşamadmquote:
benm de 422 okuldan da 70 gelicek. bende diş istyrm da inşallah olur ya. forumdaki yazılara göre herkes ii yapmış feni ama. benm liseden arkdşlarm ygsde 3bininci olan adamın bile biyodan 5 yanlışı var. çok da inanamıyrm bişylere. hele gene o geometriyi fulledim diyenlere çok şaşıyrm
Alıntıları Göster -
ben de öyle sene kayıplarıyla gdiyorum çok çok önemli ankara veya gazi diş gelmesi ama bu sene değişir gibi sıralamalar 2 yıldır geriye atmış 1 2bin kadar bi ihtimal diyorum halaquote:
aobp kalkarsa baya kötü olck bana. ege diş istydm 12binle kapamış geçen yıl. zaten üniversite okurken hazrlandm. bikez daha hedefime ulaşamadm
Alıntıları Göster -
milletle konuşunca ygs m 18bin fln gelir demiştim. 13 14 bin geldi. belki bu da öyle olur. hem mat cidden zordu. bence biyolojide çok saçmalamşlar. önceki gece 2011 biyoyu çözdm 1 yanlş yaptm. sınavda batrdm. çelişkiliydilerquote:
ben de öyle sene kayıplarıyla gdiyorum çok çok önemli ankara veya gazi diş gelmesi ama bu sene değişir gibi sıralamalar 2 yıldır geriye atmış 1 2bin kadar bi ihtimal diyorum hala
Alıntıları Göster -
mat biyo belirleyici olcak bu sene en çok etkileyen de o mf3:S o yaptığım yanlışlara inanamıyorum hala ofquote:
milletle konuşunca ygs m 18bin fln gelir demiştim. 13 14 bin geldi. belki bu da öyle olur. hem mat cidden zordu. bence biyolojide çok saçmalamşlar. önceki gece 2011 biyoyu çözdm 1 yanlş yaptm. sınavda batrdm. çelişkiliydiler
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- logaritma için hangi konular bilinmeli
- sin sonsuz nedir
- karacan dershanesi fetö
- net iyon denklemi
- fen bilimleri dershanesi yorumlar
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X