Şimdi Ara

MF-4 Puan Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce geçen sene 441 ile kapatan bir mf4 bölümünün puanı bu sene kaç olur? yada 439 ile girilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DecidiousYorgunluk -- 16 Temmuz 2014; 2:00:17 >

• up upup
  • up upupupupu
  • sıralamaya bakıcaksın güzel kardeşim mf4tede geçen seneye göre sıralamalar düştüğü için bence imkansıza yakın mesela ben şuanki puanımla geçen sene odtü makinaya giriyodum yani 7k civarına tekabül ediyodu ama bu sene 8küsür
  • Ben de puanın ne kadar oynayacağını soruyorum. Sıralamada puana göre oluyor sonuçta değil mi?
  • benim verdiğim cevabı anlasaydın sorunun cevabınıda almış olacaktın o zaman şöyle diyeyim mf4te geçen sene 441 puanla alan oku yüzde 95 ihtimal 441 den yüksek puanla alacak bu sene sıralamasında çok bi oynama olmazsa
  • Anlamıştım cevabını. Peki tahmini olarak 435 ile kapatan kaç olur bu sene?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mf3 kaç puan düşer sizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wtf02 W kullanıcısına yanıt
    Bir sey soracagim hani bak gecen sene 405 alab 32.900 civariymis bu sene 36.200 arada 3.300 kisi fark var gecen sene 39.700 ile alan bir yer bu sene 36.400 ile mi alir yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkurdoglu

Bir sey soracagim hani bak gecen sene 405 alab 32.900 civariymis bu sene 36.200 arada 3.300 kisi fark var gecen sene 39.700 ile alan bir yer bu sene 36.400 ile mi alir yani

sıralama arttıkça farkta artar yani sabit bi farktan bahsedemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkurdoglu

Hayır öyle değil sıralam puan değişimine göre değişmez mesela geçen sene 35000 le alan yer bu sene yine 35000 le alır (tabi isteyenlere bağlı) yani puanlar değişti diye sıralamada değişecek diye bişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.