Şimdi Ara

MF Product Blue Switch Mekanik Klavye 60 TL Yanıyorrr (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
8
Favori
16.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş iptal mesajı geldi. Zaten beklenen bir şey idi adam 5 gün paramızı kullandı iyi taktik. Şimdi kupon gelirmi onu merak ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İptal için neden son güne kadar bekletildi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş iptal. Kupon vs de verilmedi. Ne yapıyoruz?

• aynen spiarişler iptal edildi ama kupon verilmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Arvelo

para hemen onlara geçmez ki arada hepsiburada var, nasıl yatırım yapsınlar.

Alıntıları Göster

hepsiburada da bir havuz sistemi var mı emin değilim hocam çünkü sipariş onaylama vs yok. bu kadar siparişi 7sine kadar bekletmelerinin de başka mantıklı bir açıklaması gelmiyor aklıma.

• Sipariş iptali ile ilgii hepsiburada whatsapp hattı ile görüştüm. 10 tl hediye çeki tanımladılar. En azından parayı kullandıkları sürenin faizini aldık :)

• benden başka klavyesi gelen olmadımı :O

• pegasus_2 kullanıcısına yanıt

Resmi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada whatsapp iletişim hattından 0850 252 40 00 yaptığım 2.müşteri temsilcisi bağlantısı sonunda 2 adet klavye iptali için 1 hafta geçerli 20tl'lik kod tanımlatabildim, bilginize.

• Benimki de bu öğleden sonra iptal oldu. Bu HB zaten oldum olası sevemedim. Uzak durmam için bir neden daha verdiler bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: orijin

Hepsiburada whatsapp iletişim hattından 0850 252 40 00 yaptığım 2.müşteri temsilcisi bağlantısı sonunda 2 adet klavye iptali için 1 hafta geçerli 20tl'lik kod tanımlatabildim, bilginize.

Siz ne diyorsunuz bağlanıp çünkü trendyolda da kendi kargo firmasına ait depoda benim kargomu kaybettiler pişkin pişkin iade ettiler çek mek vermediler :)) yine iyi almışsınız çek

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Hepsiburada whatsapp müş. tem. yazdığım mesaj; Merhaba, 111222333 ve 222333444 no'lu 2 siparişim neden iptal oldu acaba? Yaşadığım mağduriyetin telafisi olacak mı? Hediye çeki tanımlanacak mı?

Bir belki de 2 yada 3. müş.tem. bağlantısında hediye çeki tanımlayacaklarını düşünüyorum.

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt

üstte paylaştığım videodaki ürün.

• Whatsapp üzerinden görüştüm. Hediye Çeki tanımlamadılar.

• Ben hb kullanmadığım için morhipo üzerinden sipariş vermiştim. Bugün kargoya verilmiş.

MF Product Blue Switch Mekanik Klavye 60 TL Yanıyorrr
  • luckythedog L kullanıcısına yanıt

Ne zaman almıştınız ?

• Klavye geldi ama mekanik değil 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3'ü gecesi almıştım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.