Şimdi Ara

MF Product Blue Switch Mekanik Klavye 60 TL Yanıyorrr (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
8
Favori
16.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Under Armour konusundan duyup geldim, orda da yazdığım gibi ,birden fazla alanlar hakka giriyor, boğazınızda kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultramurat

Klavye geldi ama mekanik değil 🤦🏻‍♂️

Fotoğrafı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt

• MF Product kendi krizini fırsata çevirmiş gözüküyor.  

• ÇOK DANDİK HABERİNİZ OLSUN

• Hemen iptal etselerdi, hiç sıkıntı olmazdı.

Önce beklettiler, şimdi ise başka ürün gönderiyorlar.

Anlamak güç...

Not: Siparişim iptal edildi.

• https://www.hepsiburada.com/mf-product-strike-0120-blue-switch-kablolu-rgb-gaming-mekanik-klavye-siyah-p-HBV00000SF2T9?magaza=Monofiyat

bana gelen bu ürün ve gayette kaliteli.

mekanik değil diyenler için bir önceki saydafa inceleme videosunu paylaştım.

60 tl ye normal rgb klavye alabiliyorken mekanik klavyem oldu.

farklı ürün gönderilenler için üzücü bir durum.

• Arkadaşlar, morhipodan aldım, hb'deki mf strike 0120 modeli mekanik klavye gönderildi şu anda bu klavye ile yazıyorum. Mavi switch var ama gerçekten cherry blue switchlere göre biraz fazla sesli. Ama basma hissiyatı güzel, kendim genellikle cherry brown kullanıyorum, bu klavye yazı yazarken güzel bir feedback veriyor. Klavye layout olarak ISO'ya alışkınım, bu klavye ANSI olduğu için virgül ve enter tuşlarının yerini yazarken karıştırabiliyorum, ama alışılmayacak bir durum değil. Fakat kodlama yaparken sorun olabileceğini düşünüyorum. Türkçe karakterler tuşların üzerine baskı olarak yapılmış, sık

kullanımda silinecektir diye düşünüyorum, zaten baskı da çok kaliteli değil. Işıkları rainbow, ışık modları fazla dandik, ışık parlaklığı düşük. Fn tuşu ile kısayollar ve multimedia tuşlarını kullanabiliyorsunuz.

60 tl'ye daha iyisi bulunamaz ama, keycap bile almaya kalksanız bir ton para.

Biliyorum çoğu arkadaşın ürün gelmedi diye canı sıkıldı, ama hb bunu huy edindi. Ben en son normal bir fiyattan kedi maması almıştım, onu bile 3 gün sonra iptal ettiler depoda yok diye. Kesinlikle şirket içerisinde bir iletişim kopukluğu mevcut. Kedi mamasını göndermedikleri de bana son damla oldu, efsaneler kulübü üyesiydim bir de, sürekli yok şöyle ayrıcalık böyle müşteri hizmetleri diyorlar, ancak bunun hiçbir karşılığı yok. Eskiden başka satıcıların sattığı ürünlerin gönderilmemesi durumunda, hb ürünü tedarik edip, hem satıcıya ceza kesiyordu, hem de tedarik ettiği ürünün fiyatıyla müşterinin ödediği fiyatın arasındaki farkı satıcıya ödetiyordu. Şimdi ise kendi sattıkları ürünü bile gönderemiyorlar.

Kedi mamasını iptal ettikleri gün, arayıp üyeliğimi kapattırdım. Şimdi çok ucuz da olsa hb'den almıyorum, bu klavyeyi de morhipoda bulamasaydım almayacaktım, iyi ki hb'den alışveriş yapmayı bırakmışım, yoksa benim de siparişim iptal olacaktı.

Çok uzattım, daha hb ile ilgili deneyimim var, onları es geçiyorum. Ama yazdığımın özeti, hb'den alışveriş yapmayı lütfen bırakın, ne derlerse desinler, hangi kulübe sokarlarsa soksunlar, müşteriye zerre değer verdikleri yok.

Not: klavye gerçekten çok sesli, bu yorumu yazarken başıma ağrı girdi:)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.