Şimdi Ara

MF Product Blue Switch Mekanik Klavye 60 TL Yanıyorrr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
8
Favori
16.750
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Technopat ta herkes almış bu kadar siparişi gönderecekler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldım, oyun da pek oynamam ama mekanik klavyeyi hep merak etmişimdir.

İptal olursa cek verirler mi acep?

• Stok bitmesin diye aldım ama bilemiyorum.

• 60 liraya kaç saattir stokta. Sittin sene göndermez bunlar. Tahminimce gelen parayı doge'ye gömüp kârı iade olarak atacaklar. Ytd

• Sipariş ettim bir adet iptal etme kısmı geçti hazırlanıyor diyor şuan bakalım nasıl bir şey gelecek.

• Aldık bakalım yedek dursun diye de mekanik mı yoksa mekanik hisli dandik klavye mi orası belli değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mekanik klavyem vardı ama yinede aldım.Gönderirlerse yedek dursun.Tesekkurler

• %99.99 siparişler iptal olacak.%0.01 şansımız var

MF Product Blue Switch Mekanik Klavye 60 TL Yanıyorrr

• Belli araliklarla devamlı stok eklendi ama şimdi son 44 adet görünüyor, bakalım ne olacak, aldim bekliyorum

• Sonunda stok bitti

• Şimdi bunlar göndermezse çek de vermezler, değil mi?

Klavyeyi geçtim, çeke odaklandım

Bir ara bimde oyuncu mouse indirime girmişti, marka bişi. O da rgb ledli filan. Sonra bozuldu, içini açıp baktım, adamlar sanki bime özel dandik üretim yaptırmışlar.

Tamir ettim hala kullanıyorum. İnşallah dandik bişi göndermezler.

• İhtiyacım vardı alamadım, tam ödeme sayfasında gitti, benim şansıma böyle olur zaten almaya kalkmasaydım devam ediyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerkara -- 3 Haziran 2021; 9:28:20 >
  • tüh alıp kenara koyardık en kötü kaçırdık ya

• bomba fiyatmış, umarım gönderirler alanlara hayırlı olsun

• Bir hepsiburada müşterisinin yorumları

Klavye parasına göre güzel ama fazla beklentiye girmemenizi öneririm -kargo hızlıydı satıcı ile ilgili sıkıntı yaşamadım ama pazarlanması yanlış klavye türkçe değil tamamı ile ingilizce -Tuş sökme aparatı kutudan çıkmıyor -9 farklı renk ayarı var oyun modları yok -klavyenin sesi güzel -bazı tuşlar aydınlatılırken ledler yetersiz kalıyor ve sönük yanıyor tuşlar(benim klavyemde f4 ve pb çok sönük yanıyor sıkıntılı tuşlar yine var) -hemen bas çek yaparsanız yay sesi çıkıyor -xinda adlı bir switch kullanışmış -klavyenin kasası metal değil -fn+ıns tuşu ile ışıkları ayarlanıyor -bu klavyeyi 200 küsür bandlarına tercih etmenizi önermiyorum indirimde almanız en mantıklısı -yazılımı yok -tuşlar silinecekmiş gibi ama şimdilik sıkıntı yok -youtube de videolar var almadan önce bakmanız en mantıklısı -kablo örgü değil ve usb altın uç değil -bence renk modları gereksiz -ne mebranlar kadar hafif ne de kaliteli mekanik klavyeler kadar ağır -Masada ayaklarını açarsanız kayma yapabiliyor ama kapalıyken sıkıntı yok -Windows kilitleme var -bilek desteği yok olmasını isterdim uzun süreli kullanımlarda bazen sıkıntı yaratıyor -2 yıl garantisi var

Ayrıca başka kullanıcıların yorumlarında tuşların 1 ay sonra basmadığı ve ışıkların kayan birer yıldız gibi ortadan kaybolduğu belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuttt1987 -- 3 Haziran 2021; 9:50:54 >

• aykuttt1987 kullanıcısına yanıt

60 liraya alabilirsek bence o sorunlar gözardi edilebilir.

• Bir heves aldim ama sonra vazgectim. İsteyene ayni fiyattan verebilirim, yoksa iptal edecegim

• Dumanus kullanıcısına yanıt

Hazirlama aşamasına geçtiği için İptal edilemiyor diye biliyorum

• Yukarıda ki yorumdan sonra ben de iptal edeyim diye düşündüm ama 60 liraya da çok beklentiye girmemek lazım iş görür mü görür. Yedek klavye acil durumlar için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Burası neresi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.