< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MF Product Blue Switch Mekanik Klavye 60 TL Yanıyorrr (4. sayfa)
-
-
senin arkadaşlarinin kullandiği kulaklik dandik herhalde. Ben corsair void pro wireless kullaniyorum kullandiğim klavye ise razer blackwidow ultimate cherry mx blue. evet klavye sesli ama mic açikken klavye sesi gitmiyor.
Ses ancak mic. klavyenin dibine getirirsem geliyor
-
Benimki hala hazırlanıyor görünmekte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iade edecek olan varsa alabilirim.
-
Hocam çünkü bu klavye blue switch. Benim tercihim red switch olurdu ama bu fiyata çok da farketmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paketinizi özenle hazırlıyoruz.
4 gündür bu şekilde umarım kargoya verirler.
-
İade etmeyi düşünen varsa ben alabilirim sesli olması hoşuma gidiyo yazı yazarken . Kaçırmışım ben arkadaşlar.
Teslim alan arkadaşlardan kargo bilgisi girilen var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeormormont -- 7 Haziran 2021; 11:54:40 > -
Kargo teslim günü bugün. Bakalım verilecek mi merakla bekliyoruz
-
Bu saate kadar iptal edilmedi siparişler. Bugun kargo süresinin son günü. Akşama netleşir durum.
-
Sürenin son günü diye birşey yok hocam daha geç de kargoya verebiliyorlar başıma geldi ondan söylüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geleceğini düşünmüyorum ama bekleyelim bakalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimki iptal edildi . Biraz önce mesaj geldi.
-
İptal sms'i geldi. Madem iptal olacaktı niye aynı gün yapılmadı anlamıyorum.
-
Sipariş iptal edildi.
-
İptal edildi, bi mekanik klavye keyfi yaşayamadık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Buracatİptal sms'i geldi. Madem iptal olacaktı niye aynı gün yapılmadı anlamıyorum.
Tahminim 2000-3000 civarı satış yapildi. Eger para ellerine geciyorsa o paraylada kisa sure bir yatirim alim yaptilar bence.
quote:
Orijinalden alıntı: S,W,A,TTahminim 2000-3000 civarı satış yapildi. Eger para ellerine geciyorsa o paraylada kisa sure bir yatirim alim yaptilar bence.
Alıntıları Gösterpara hemen onlara geçmez ki arada hepsiburada var, nasıl yatırım yapsınlar.
-
Sipariş iptal edildi
Pek de mavi switch istemiyordum aslında. Kupon alan var mı?
Sipariş iptal edildi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X