Şimdi Ara

mf3 sıralamam 13093 hala karar veremeedim ne tercih yapıcam lutfen yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • van tıp yada istanbulda diş hekimligi dusunuyorum ama biturlu karar veremedim ne yapmalıyım? van tıp gecen sene 12800 çapa diş 11300 marmara diş de 13100 den kapatmış hangisi gelir hangisi daha mantıklı sizce lutfen yardım edin!!! tıp mı diş mi?

• Sana kalmış hocam tıp mi diş mi onun cevabini bilmen lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık ve net. hangisini istiyorsan ona gideceksin. ben doktor olacağım diyorsan kendini buna feda edeceksen van falan dinlemezsin zaten...

özetle: ŞEHİR DEĞİL MESLEK SEÇ
  • Phoenix__ P kullanıcısına yanıt
    işte ona karar veremiyorum ikisini de istiyorum aslında. ama bi tarafta istanbulda en iyi universiteler diger tarafta sonlarda tercih edilen bir universite sonucta o da onemli. karar veremiyorum
  • aslında tam olarak şehirle ilgili deil. zaten vanlıyım 2 senedir istanbuldayım. ama mezun olunca meslege atılınca sonucta universitenin adı da onemli onu dusunuyorum. bir de bu sıralamayla hangisi gelir çapa diş gelir mi?
  • arkadaslar benım mf4 sıralamam 136000 gırmek ıstedıgım yerın 1.ogretımı 140000 ıkıncıde 157000 tek bu ıkısını yazmayı dusunuyorum gelırmı sızce
  • diyorum ki tamam diş olsun sonra aklım tıpta kalıyor. tıp diyorum o da olmuyor bir turlu karar veremıyorum.. hangisi daha avantajlı? is bulma olanakları? okurken ve meslegi icra ederken kolaylık zorluk derecesi? bu sorularıma cevap verebilecek tecrubeli bri lutfen yardm etsin.. bir de diş te dus gelmiş onu da biraz acıklayabilirmisiniz??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarın vana git 1 hafta kal , yaşayabiliyorsan tamam ona git derim
  • IceLee I kullanıcısına yanıt
    gelir bnce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.