MF4 70bin sıralamam var. İtü Geomatik istiyordum ama olmadı, şuan aklımda İtü Jeoloji var, ama başka neler yazsam bilemiyorum. YTÜ Çevre falan da baktım ama kararsızım yani. önerileri olan?
Harita mühendisliği YTÜ diyecektim ama sıralama dolayısıyla uzak kalıyor. Bak istersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: xhacker09x
Harita mühendisliği YTÜ diyecektim ama sıralama dolayısıyla uzak kalıyor. Bak istersen
geomatik = harita :) aynı bolum ama yıldızdakiyle itüdekinin isimleri farklı, yazacagım yine de :)
quote:
Orijinalden alıntı: mertaydin96
quote:
geomatik = harita :) aynı bolum ama yıldızdakiyle itüdekinin isimleri farklı, yazacagım yine de :)
geomatik ile harita nasıl ayrı oluyor ? ben farklı diye biliyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mertaydin96
quote:
geomatik ile harita nasıl ayrı oluyor ? ben farklı diye biliyorum.
yaklasık 1 yıldır bu bolumu arastırıyorum hocam. harita müh = geomatik müh = jeodezi ve fotogrametri müh :)
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme