Şimdi Ara

mf4 boğaziçi anket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimya bence yüksek olasılıkta.http://strawpoll.me/245242 buna da bakarsan sevinirim
  • baktım dostum da bence girme olasılığın %30 gibi :/ ama bu benim düşüncem tabi alta yine de garanti tercihlerini yazmışsındır dimi??

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaannnnnnnnnn

baktım dostum da bence girme olasılığın %30 gibi :/ ama bu benim düşüncem tabi alta yine de garanti tercihlerini yazmışsındır dimi??

Yazdım tabiki
  • benim de umarım inşaat gelir :D

• up (hadi amaa :D)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi - Bilkent Matematik
    4 yıl önce açıldı
    İTÜ SIRALAMALARI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up (son)

• kaan kardeş kimya müh . yerine itü veya odtüye yönelsen daha iyi olmaz mıydı , sadece soru ? neden böyle bir tercih yaptın . ben de çok arada kaldım bunu mu yazsam istediğim mesleği mi yapsam diye sonra teknik ünilere yöneldim . dediğim gibi sadece soru soruyorum
  • dostum ben gittim bankalarınmüstdüzey yöneticilerine baktım. şirketlerin genel müdürleriyle konuştum. mesela **** holdingin yönetim kurulu başkanı diyo ki biz şantiye şeflerini itüden seçiyoruz çünkü onlar kaliteli mühendisler. bi boğaziçii harita bile okuyamaz diyo. onlar 5dersten 2sini ekonomi işletme üstüne alıyolar diyo. biz onları şirketin kritik noktalarına koyup ileride yönetici olmaları için eğitip yetiştiriyoruz diyo. dedim boğaziçi böyleyse neden şirkette bissürü odtülü yönetici var? dedi ki boğaziçili bulduğum herkesi alıyorum ama her sene 55 kişi mezun oluyo bunların azını alabiliyorum bulsam alıcam...

• Kaannnnnnnnnn K kullanıcısına yanıt
    kardeş haklısın o konuda , boğaziçinde mühendis olunca zaten üstdüzey yönetici olabiliyorsun orası ok . ama itü veya odtülü adam da kalkıp üstdüzey yönetici olabiliyor , bunun birçok örneğini görüyoruz, itü ve odtülü adamın hem işini yapma imkanı var , hem de yönetici ama bounlu kimya müh adamın kimyayı sevmiyorsa yapacağı tek iş yöneticiliktir .benim görüşlerim bu , saygılar
  • kimya müh bence de hata olmuş. o sıralamayla okunacak daha iyi bölümler vardır.
  • Aynen kardeşim o sıralamaya yazık olmuş kimya müh.Ama hayırlısı olsun.

• Kötülemiş gibi olucak ama amacım o değil

Keşke odtü inşaat yazsaydın araya, yazık etmişsin güzel sıralamana
  • yorumlar için teşekkürler :))
    ya burayı yazdım kimya en iyi dersimdir :D odtü inşaatı altlara yazdım. bu sene 600. bile kimya mühendisliği yazmış. bence puana yazık olur demek hiçbi durumda mantıklı değil

• aklımda yatay geçiş de var bi ihtimal.. belki endüstri çap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.