Bildirim
MF4 İSTANBUL OZEL ÜNİV. MÜHENDİSLİK
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: 3 Al 2 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2VQUC5LPXMLKY
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UP -
UPquote:
Orijinalden alıntı: zzeyneb
UP -
Okan univ e bakabilirsin yada %75 burslu kazanabilecegin univlere de bi göz at derim..üsküdar ve gediz üniv de %75 burs var sanırım snn siralamanda yeterli olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlspread -- 2 Temmuz 2015; 3:56:14 > -
evet yetebilir , peki sizce kaliteli üniversiteler mi üsküdar ve gediz? okanın kampüsünüde egitiminide begeniyorum ama evimden ayrılmak istemiyorum ve şehre çok uzak :( -
upquote:
evet yetebilir , peki sizce kaliteli üniversiteler mi üsküdar ve gediz? okanın kampüsünüde egitiminide begeniyorum ama evimden ayrılmak istemiyorum ve şehre çok uzak :( -
upup -
Evet eğitim kaliteleri tartışılır fakat okanda maltepe univde vb vakif univlerinde %75 burs olanağı yok okanin %50 burslusu yıllık 18 bin tl ye tekabül etmekte.. maddi acidan sorununuz yoksa istanbul aydin, bilgi, ticaret universitelerinede bi bakın derim -
quote:
Orijinalden alıntı: xlspread
Evet eğitim kaliteleri tartışılır fakat okanda maltepe univde vb vakif univlerinde %75 burs olanağı yok okanin %50 burslusu yıllık 18 bin tl ye tekabül etmekte.. maddi acidan sorununuz yoksa istanbul aydin, bilgi, ticaret universitelerinede bi bakın derim
yani diplomam bir işe yarasın istiyorum dogrusu , bilgi bahçeşehir ticaret bunlar hep daha iyi okullar diye bilinniyor aydının iyi oldugunu duymamıştım bir araştrırayım teşekkürler:) -
upquote:
Orijinalden alıntı: zzeynebquote:
Orijinalden alıntı: xlspread
Evet eğitim kaliteleri tartışılır fakat okanda maltepe univde vb vakif univlerinde %75 burs olanağı yok okanin %50 burslusu yıllık 18 bin tl ye tekabül etmekte.. maddi acidan sorununuz yoksa istanbul aydin, bilgi, ticaret universitelerinede bi bakın derim
yani diplomam bir işe yarasın istiyorum dogrusu , bilgi bahçeşehir ticaret bunlar hep daha iyi okullar diye bilinniyor aydının iyi oldugunu duymamıştım bir araştrırayım teşekkürler:)
Alıntıları Göster
-
Up -
sakın endüstri yazma. Kötü üniversitelerde endüstri okursan sürünürsün. Bilgisayar falan yazquote:
Up -
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
sakın endüstri yazma. Kötü üniversitelerde endüstri okursan sürünürsün. Bilgisayar falan yaz
Bilgi yada bau kotu okullar mi sizce -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
sakın endüstri yazma. Kötü üniversitelerde endüstri okursan sürünürsün. Bilgisayar falan yaz
Bilgi yada bau kotu okullar mi sizce
iyi olmadığı kesin -
Mefi de yazabilirsin. Eğitim açısından iyi bi okul . -
quote:
Orijinalden alıntı: Revenge21
Mefi de yazabilirsin. Eğitim açısından iyi bi okul .
Mefinde yuzde ellisi geliyor ama yeni bir okul oldugu icin endiselendiriyor. Sizonerirmisiniz -
Şu anda tanitim günleri devam ediyor gidip direk gorebilir hocalarla konuşabilirsin. Okuldan ogrenciler var onlarada fikrini sorabilirsin.sitede online yardîm var ordanda bilgi alabilirsin. Bence gönül rahatlığıyla yazabilirsin eğitim açısından iyi bi okul. -
quote:
Orijinalden alıntı: Revenge21
Şu anda tanitim günleri devam ediyor gidip direk gorebilir hocalarla konuşabilirsin. Okuldan ogrenciler var onlarada fikrini sorabilirsin.sitede online yardîm var ordanda bilgi alabilirsin. Bence gönül rahatlığıyla yazabilirsin eğitim açısından iyi bi okul.
Dogru soyluyorsunuz. Arastiricam tesekkurler -
kadir has nasıl üniversitedir bilgisi olan var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: dltndrtn34
Mefi de yazabilirsin. Eğitim açısından iyi bi okul . -
quote:
Orijinalden alıntı: dankota
kadir has nasıl üniversitedir bilgisi olan var mı ?
Cok iyi olmadigini biliyorum ama bolumden bolume degiisur
Benzer içerikler
- karacan dershanesi fetö
- yarı metaller kodlama
- ders çalışırken baş ağrısı nasıl geçer
- özdebir yayınları zor mu
- çözüm dershanesi yorumlar
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X