Şimdi Ara

MF4 İSTANBUL OZEL ÜNİV. MÜHENDİSLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mf4 68k bilgi yüzde 50 burs end mühendisligi 68bin gözüküyor ilk sıraya yassam gellme ihtimali nedir? devamına bahçeşehir ve şehir üniversitesi düşünüyorum yüzde50leri . bölümüm hakkında netim ama istanbuldaki özeller için ne dersiniz benim söylediklerim dışında başka tavsiye varsad duymak isteerim

• UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzeyneb

UP
    UP
  • Okan univ e bakabilirsin yada %75 burslu kazanabilecegin univlere de bi göz at derim..üsküdar ve gediz üniv de %75 burs var sanırım snn siralamanda yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlspread -- 2 Temmuz 2015; 3:56:14 >
  • xlspread X kullanıcısına yanıt
    evet yetebilir , peki sizce kaliteli üniversiteler mi üsküdar ve gediz? okanın kampüsünüde egitiminide begeniyorum ama evimden ayrılmak istemiyorum ve şehre çok uzak :(
  • quote:

evet yetebilir , peki sizce kaliteli üniversiteler mi üsküdar ve gediz? okanın kampüsünüde egitiminide begeniyorum ama evimden ayrılmak istemiyorum ve şehre çok uzak :(
    up
  • upup
  • zzeyneb Z kullanıcısına yanıt
    Evet eğitim kaliteleri tartışılır fakat okanda maltepe univde vb vakif univlerinde %75 burs olanağı yok okanin %50 burslusu yıllık 18 bin tl ye tekabül etmekte.. maddi acidan sorununuz yoksa istanbul aydin, bilgi, ticaret universitelerinede bi bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlspread

Evet eğitim kaliteleri tartışılır fakat okanda maltepe univde vb vakif univlerinde %75 burs olanağı yok okanin %50 burslusu yıllık 18 bin tl ye tekabül etmekte.. maddi acidan sorununuz yoksa istanbul aydin, bilgi, ticaret universitelerinede bi bakın derim

yani diplomam bir işe yarasın istiyorum dogrusu , bilgi bahçeşehir ticaret bunlar hep daha iyi okullar diye bilinniyor aydının iyi oldugunu duymamıştım bir araştrırayım teşekkürler:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xlspread

yani diplomam bir işe yarasın istiyorum dogrusu , bilgi bahçeşehir ticaret bunlar hep daha iyi okullar diye bilinniyor aydının iyi oldugunu duymamıştım bir araştrırayım teşekkürler:)

Alıntıları Göster
    up

• Up
  • quote:

Up
    sakın endüstri yazma. Kötü üniversitelerde endüstri okursan sürünürsün. Bilgisayar falan yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

sakın endüstri yazma. Kötü üniversitelerde endüstri okursan sürünürsün. Bilgisayar falan yaz

Bilgi yada bau kotu okullar mi sizce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Bilgi yada bau kotu okullar mi sizce

iyi olmadığı kesin
  • Mefi de yazabilirsin. Eğitim açısından iyi bi okul .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge21

Mefi de yazabilirsin. Eğitim açısından iyi bi okul .

Mefinde yuzde ellisi geliyor ama yeni bir okul oldugu icin endiselendiriyor. Sizonerirmisiniz
  • Şu anda tanitim günleri devam ediyor gidip direk gorebilir hocalarla konuşabilirsin. Okuldan ogrenciler var onlarada fikrini sorabilirsin.sitede online yardîm var ordanda bilgi alabilirsin. Bence gönül rahatlığıyla yazabilirsin eğitim açısından iyi bi okul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge21

Şu anda tanitim günleri devam ediyor gidip direk gorebilir hocalarla konuşabilirsin. Okuldan ogrenciler var onlarada fikrini sorabilirsin.sitede online yardîm var ordanda bilgi alabilirsin. Bence gönül rahatlığıyla yazabilirsin eğitim açısından iyi bi okul.

Dogru soyluyorsunuz. Arastiricam tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dltndrtn34

Mefi de yazabilirsin. Eğitim açısından iyi bi okul .
    kadir has nasıl üniversitedir bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dankota

kadir has nasıl üniversitedir bilgisi olan var mı ?

Cok iyi olmadigini biliyorum ama bolumden bolume degiisur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.