Şimdi Ara

MF4'te NE KADAR PUAN DÜŞÜŞÜ BEKLİYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selamlar.malum zor bir lys 1 sınavını atlattık.forumdan okuduğum kadarıyla çoğu kişi hedeflediği netlerin 8-10 net aşağısında kalmış.mf4 puanlama türünde de matematik çok önemli bir yere sahip.yaklaşık 3-4 puan oynatıyor bir soru.lys 2 ye girmeden yorum yapmak doğru olmaz ama bu matematik sınavından sonra fen sınavınında çok kolay olmayacağını düşünürsek mf4 puanlarında ne kadarlık bir düşüş bekliyorsunuz?Herkese Fen sınavında başarılar.

• 15 puan düser tahminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • Bence üniversitesine göre değişir.10 puanla 25 puan arası değişmesi muhtemel

• bence de bi 15 - 20 puan düşer diyorum ama şöylede birşey var yapan yapmıştır gene diyoruz ya onu da tercih zamanı anlarız
  • yapan yine yaptığı için öyle 20-30 puanlık oynama sanmıyorum açıkçası
  • aynen bende 20-30 puan düşeceğini sanmıyorum ama düşse harika olur.hatta 30-40 puan harika olur.:)çevremdekilere soruyorum daha 1 kişi iyi geçti demedi.sıralamalar gelince herşey anlaşılacak gerçi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mf3 kaç puan düşer sizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tüm lys1 ler mf4 den girmeyeceğine göre ve çoğu mühendislik bölümüne amele gözüyle bakma oranı arttığı için düşmesi muhtemel.
  • Mf4 te mat-geonun yeri fenden çok bu yüzden ciddi düşüş olur gibi zaten obp de geliyor.15 puan bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Mf4 te mat-geonun yeri fenden çok bu yüzden ciddi düşüş olur gibi zaten obp de geliyor.15 puan bekliyorum.

hocam 15 puan pek ciddi bir düşüş olmaz.2011 de 395 puanla alan sdü otomotive geçen sene 353 puan ile girdim.15 puan katsayı farkından desen 25 puan düşmüş geçen sene.bu sene sınavın çok zor olduğu düşünülürse gene en az 20 puan düşmesi lazım.ama yapan yapmıştır gene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuzemen

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Mf4 te mat-geonun yeri fenden çok bu yüzden ciddi düşüş olur gibi zaten obp de geliyor.15 puan bekliyorum.

hocam 15 puan pek ciddi bir düşüş olmaz.2011 de 395 puanla alan sdü otomotive geçen sene 353 puan ile girdim.15 puan katsayı farkından desen 25 puan düşmüş geçen sene.bu sene sınavın çok zor olduğu düşünülürse gene en az 20 puan düşmesi lazım.ama yapan yapmıştır gene..

Ben daha çok ilk 50kdaki yerler için düşündüm 15 puan olayını.Daha aşağılara indikçe oynama ve esneklik çok

• ilk 15k'daki yerler için 6 puan düşer diyorum ben

• bence ilk 15 binde de 15 puan duser arkadasım ygsde 9 bin oldu mattan 10 bosu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslanxx

ilk 15k'daki yerler için 6 puan düşer diyorum ben

Yav he he

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMafia -- 20 Haziran 2013; 12:55:37 >
  • İlk 10k için 8 puan bekliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

Geçen seneki 290 bu sene kaçla alır

270

• gönül isterki 30-40 puan düşsün ama bence 20 civarlarında düşüş olacak
  • feni görmeden yorum yapmak pek doğru sayılmaz.

• Yapan yapmıştır dediğiniz ilk 5-10 k dır.Zaten oralarda çok büyük bir oynama olmaz asıl oynama orta sıralarda olur gibi fen de zor olursa zaten çok acayip olur kolayken bile yapamayanın çok olduğunu düşünürsek ama feni de zor sormazlar fakat ona rağmen lys1 in katkısını düşünürsek puan düşüşü muhtemel

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.