Ben daha arac rolantide hareket etmedrn direksoyunu cevvirince sert geldi hareket etmeden önce, 3008 tuscon gibi araçlara kiyasla sert geldi, doblo ayarinda sanki daha çok. Belki bir ayari olabilir diye dusunuyorum, varmidir bir ayari direksiyon icin konfor normal vs gibi, sadece direksiyon icin, ayri bir ayar varmi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MG HS Kullanıcıları... (13. sayfa)
-
-
Hocam Bahsettiğiniz şey;
Ara sıra ilk çalıştırmada ayağımın altında direksiyon çevirirken bir şey oynuyor hissi oluşmuştu...İlk aracım otomatik Puntoda da oluyordu bu...
Bu ise kalmadı, uzun zamandır yaşamıyorum..
Ama ilk zaman 1-2 geçişte vuruntu ve vites geçişi hissediyor hatta ileri geri oluyordum😁
Onun harici artık birşey hissetmiyorum😝
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman geriye tek bir mantık kalmış oluyor, volan, kavrama (ve belki aksların) birbirleri ile uyum süreci :)
Çünkü bu tıkırtının, haritalama veya şanzıman beyninin geçiş zamanlaması yapmasıyla alakalı olması bana çok düşük bir ihtimal geliyor. Teşekkürler hocam bilgi için
-
ve f1 in izlenme oranlarına bir bak. nerede eski çekişmeli f1 yarışları nerede şimdikiler! kaldı ki vergiden dolayısıylaysa en iyisi küçük hacimli turbo benzinliler.
-
Konuyu kirletmekten başka Bi işe yaramıyorsun özel mesaj ile sidik yarışına devam edin lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel sorular ama cevapsız kalmış.
Ben geçen gün MG HS test sürüşü yaptım ve sordum.
İnternetteki liste fiyatlarını baz alın. Bunlar üstünden ufak tefek indirim olabiliyor ama çok fazla değil.
100k takas desteği var ama aracın takas değeri bu yüzden düşük tutuluyor. 2. el piyasası da düştüğünden, çok da mantıksız değil. Kendiniz satarsanız daha iyi olabilir diyorlar.
Bana stokta araç var dediler.
-
Bu araca o ekran hiç yakışmamış... gerçekten anlamak mümkün değil. O kadar premium havası olan bir araçta insan neden diye soruyor.
-
MG HS aracın bakım periyodu ve servis maliyeti hakkında bilgi verebilir misiniz
Kam KM de bakım istiyor garanti bozulmaması için
-
15.000'de bir bakıma giriyor araç. Bu dönem için ortalama verilen fiyat 2,5-3 bin lira arasında dediler, zamanı gelmediği için net bilemiyorum. Belki gidenler vardır daha aydınlatıcı bilgi verirler
-
adana da bana 5-6 bin civarı dediler onun için merak ettim
-
Doğrudur hocam, açıkcası 2,5-3 bin TL banada pek gerçekçi gelmemişti, orta sınıf bir arabanın dışarıda yaptıracağın bir bakım için nerden baksan 2 bin TL'den civarı para ödüyoruz çünkü. Bunun içinde yağlar, sarf ve işçilik vb. dahil. Yani karşılaştırma için söylemiyorum bin TL'ye de yaptıran elbet vardır ama genel ortalaması bu. O yüzden açıkcası KM gelsin veya gelmesin ilk bakıma eriştiğimde ben mevcut piyasa dinamikleri ile bakımın min. 4-5 bin TL'ye ulaşabileceği düşüncesindeyim. Yine de garantiyi saf dışı bırakmayı düşündürmeyecektir veya çoğu popüler markalara nazaran daha kabul edilebilir durumda olacaktır.
-
2.5 bence imkansız gibi. 5 litre yağ 1000 tlden pahalı zaten.
-
1 ay önce yaptırdım, 5100 TL ödedim.
Yağ sadece 2400 lira idi, işçiliksiz.
Yeni aracınız hayırlı olsun. Bende Kuzeyden MG HS almak istiyorum. Takasa aracımı vereceğim. Aracımı gördükten sonra fiyat verecekler. Sen kaça aldın? Ekstra ne kadar maliyet çıkıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 model T-ROC aracım var. ACC mevcut. Sizce HS luxury paket alsam çok fark eder mi? Süspansiyon ve konfor büyük artı olur diye düşünüyorum. Ama yol sesi yalıtım konusunu bilmiyorum
21 T-Roc kısa bir süre tecrübe ettim etmiştim. Karşılaştırırsam eğer;
HS Luxury’de ACC mevcut hatta sıkışık trafik modunda dur kalk kendisi yapıyor. En bayıldığım özelliği diyebilirim.
T-Roc’a nazaran çok daha geniş bir iç hacim mevcut. Ölçüler olarak net konuşamam ama hissedilen çok daha farklı. O yüzden konfor olarak bi kaç seviye üste taşır.
Donanım olarak daha yüksek bir araca geçmiş gibi olur, ama eksikliğini hissedecekleriniz şunlar olur:
- T-Roc’a nazaran performansı daha az hissedersiniz. HS onun kadar atik olmayacaktır.
- Multimedia sistemi VW grubu gibi albenili değil ve ona nazaran zayıf.
Yol sesi izolasyonu konusunda çok rahat söylerim ki t-roc bu aracın yanına yaklaşamaz. Bence bir test sürüşü yapmanız çok faydalı olur
1.479 fiyatı varken üzerine 7.5-10 bine yakın bir indirim yapılıyordu. Tabi burada kart nakit gibi mutlak etkenler var.
Liste fiyatını (takassız) 1.499’a çekmişler. Şimdi son durum nedir ne değildir yakın dönem alıcıları fikir vermeli
Ben de yazdıklarınızı tahmin ediyorum. Sportage vardı daha önce DCT şanzıman sıkışık trafikte ve düşük hızlarda kafayı yiyordu. Korkum DCT. Ankara Dikmen’deyim bol yokuşlu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X