Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.436
Cevap
150
Favori
304.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben işin ehli değilim bilenler varsa ayıp etmiş olmayalım veya bilmeden kötülemişte olmayayım ama konuyu DCT demek doğru değil.

DSG’de çift kavramalı bir şanzımandır. DCT’de çift kavrama. Adı üstünde Dual Clutch Transmission.

DSG’nin ne kadar konforlu olduğunu (muadilleri arasında) kaç kez mekatronik değiştirenler olduğunu, kaç kez basınç tüpü patlatanlar olduğunu, ortalama vadesinden önce kaç kez kavrama volan değiştirenler olduğunu da unutmamak lazım. (Kişi kendinden bilirmiş

Buradaki temel sıkıntı kesinlikle vites değişimlerini kontrol eden robot yani beyin/yazılım. Bence bu da aşırı sıkıntı yaratacak ve çözülemeyecek bir şey değil.

Kaldı ki, çoğu kişi dışarıda Dsg için ek yazılım / güncelleme attırıyor ki bu da fabrikasyon işin beğenilmediği anlamına gelebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• leoc07 kullanıcısına yanıt
    MG Şuan liste fiyatından Luxery için 1.499’dan, 1.399 TL’ye, Comfort için 1.369’dan 1.269’a 100 bin indirim yapıldı...
    İsteyene Takas, İsteyene Nakit indirimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamaisVu_34 -- 12 Ekim 2023; 7:5:6 >
  • ergincenk E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben 1450 ye aldım anahtar teslimi. Ben aldığımda liste fiyatı 1476 idi

• JamaisVu_34 kullanıcısına yanıt
    Kuzey şu an 1330 nakite veriyor arabayı

• Hasbatu H kullanıcısına yanıt
    Luxury paketi mi?

• mehmetinho M kullanıcısına yanıt
    Evet

Hocam fiyattan emin misiniz, direkt nakit alımda 170 bin indirim mi yapıyorlar

• pareddy P kullanıcısına yanıt
    Bu gün konuştum. Eminim. Hatta bana 2 günde 120.000 taktınız dedim. Ben 1450 ye aldım

Ben de 79 dan krediyle aldım ve ASLA indirim yapmadıklarını söylemişti Tuğmaner ve Koşuyolu, makas biraz fazla geldi umarım sizin durumunuz için bir şeyler yaparlar

Fatura kesim tarihiniz ne zaman?

9 ekim

Fatura kesim tarihi 9 Ekimse bayi bunu bilerek nasıl kampanyasız fiyattan satıyor onu anlayamıyorum

• Bu yeni kampanyayla ben de bu aracı alacam arkadaşlar. Siyah mı beyaz mı gümüş mü daha güzel sizce? Araçta olumsuz gördüğünüz noktalar nelerdir?

Bende bugün 1330 a anlaştım kapora verdim. Kuzey en uygun fiyatı veriyor.

• jedi39 kullanıcısına yanıt
    hocam şimdiden hayırlı olsun. Ama bayinin bu politikası çok ama çok garip.

Özellikle ve ısrarla fiyatın artış / indirimi hakkında defalarca sordum ve indirim mümkün değil artış Ekim sonuna kadar uzak ihtimal demişlerdi. Yıl sonu indirimi olur tabi ama sen markanı alan caddelerde bedava reklamını yapan insanları ezip geçiyorsun bunun ticaretle ilgisi olur mu? 2 hafta bile olmadan neredeyse kullandığımız kredi kadar iskonto yapmışlar.

Salı günü bayi ile görüşeceğim eğer olumsuz yanıt verirlerse Tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım.

• hocam ben de yarın görüşeceğim. özelden mesaj atabilir misiniz irtibatta kalalım, ben gönderemiyorum forum hata veriyor

@Hasbatu hocam siz de mesaj gönderebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gönderdim hocam. GSM onayı yapmazsanız DM çalışmayabilir. Siz de gelişmelerden bilgi verirseniz memnun olurum.

• jedi39 kullanıcısına yanıt

Kredi kullandınızmı?

• ShaRLooT kullanıcısına yanıt

Evet

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.