14bin ödedim ama şirket üzerine benimki. Kasko çok değişken. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
14bin ödedim ama şirket üzerine benimki. Kasko çok değişken. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
takas ile 2014 model otomatik i10 aracımı verebilir miyim yıl sınırı var mı. araç 39.5 bin km. |
Otomatik vites a, b segment araçlar kolay satılıyor. Bayii ile uğraşmak yerine dışarıdan satabilirsiniz. Ya almazlar ya da öldürürler. 2012 aurisi kapsam dışı dediler, kabul etmediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Takas desteğinde altı yaş sınırı var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 19 Kasım 2023; 7:31:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzforum -- 19 Kasım 2023; 11:4:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Rodaj yeni araçlarda kalmadı diye biliyorum. Rodaj olsa rodaj bakımı da olur. Eskiden 1000km de yağı değişirdi mesela. Artık yok. Tüketimde ben bir fark görmedim. Ağustos ayında aracı aldığım gün 200km yol geldim. 6.8 yakmıştı. Geçen haftasonu yine uzun yol yaptım, yine benzer yaktı. Bir fark yok. Belki araca alışma durumları olabilir ama bende olmadı. Sakin kullandığım için yüksek tüketimler görmedim hiç. |