Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
2.464
Cevap
149
Favori
315.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

14bin ödedim ama şirket üzerine benimki. Kasko çok değişken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kışlık lastik aldınız mı acaba özellikle araç üstünde maxiss gelenler
    Lastik üstünde m+s var belli ki 4 mevsim ama bi yandan da 4 mevsim diye bir lastik yok ya yazlıktır ya kışlıktır deniyor malum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam dur kalk istanbulun berbat trafiginde bu deger ,bence cok cok iyi…

• Interface KS4I2 I kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Abartıldığı kadar değil o halde. Aracımı satabilirsem niyetim var almaya. Hayırlısı bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • By`Dahi B kullanıcısına yanıt
    Bugün yağmurlu ve serin yolda MAXİS’i denedim açıkçası hiç rahat hissetmedim. Genelde hep kış/ yaz lastiği kullanırım es geçmem bunumda etkisi var. Kısa süre içerisinde iyi bir kış takımı almayı planlıyorum araştırma moduna geçerim haftaya

• takas ile 2014 model otomatik i10 aracımı verebilir miyim yıl sınırı var mı. araç 39.5 bin km.

• pardonya P kullanıcısına yanıt

Otomatik vites a, b segment araçlar kolay satılıyor. Bayii ile uğraşmak yerine dışarıdan satabilirsiniz. Ya almazlar ya da öldürürler.

2012 aurisi kapsam dışı dediler, kabul etmediler.

• pardonya P kullanıcısına yanıt

Takas desteğinde altı yaş sınırı var.

• Yakıt tüketimi 1500km rodaj sonrasında düşüyormu? Uzun dönemdir kullananlar farkedilen bir düşüş oldumu?

• MG HS çift kavrama otomatik vitesi , WV gibi, ayağı frenden çekince direk öne atılan cinsten mi yoksa , ilk hareket için illa ki gaza basmak gerekiyor mu ? Tork konvertorlu otomatik vitese alıştığımız için, bizim için arabanın ilk hareketini ayağı frenden çekince kendinin yapması önemli, ona göre bende MG HS ailesine katılabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 19 Kasım 2023; 7:31:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • discrepancy kullanıcısına yanıt
    Ayağı çektin mi hareket ediyor hocam. Hatta istersende bunu iptal edebiliyorsun ışıklarda ayağını çekmek için.

• oguzforum O kullanıcısına yanıt
    Hocam dusmez olur mu bende 15lt gozukuyordu simdi 10.2

• Arkadaşlar benim önceki araçta 10km altına düştüğümde ön park sensörleri devreye giriyordu, bunda geri vitese takmadıkça park sensörleri devreye girmiyor, haliyle geri vitese takınca tüm sensörler çalışmaya başlıyor, neden geri viteste ön parklar devreye giriyor oda saçma olmuş olması gereken ileri viteste belirli bir hızın altına düşünce ön park sensörlerinin devreye girmesi ve kamerayı açması lazım geri vitese takıncada arkalar devreye girmeli ben bir ayarımı eksik yapıyorum yoksa araçta böyle bir eksiklikmi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzforum -- 19 Kasım 2023; 11:4:29 >
    Aracın tüm park sensörleri otopark hızlarında devreye girer eğer ön park sensörü bir şey olmadığı halde sizi uyarmaya başlıyorsa plakalık veya plakanın metal kenarları yüzünden algılama sorunu yaşıyor. Çok kişi yaşadı bunu garip bir mühendislik hatası :)

Varsa plakalığı çıkarın yoksa metal üst kenarları geriye doğru bükün düzeliyor.

• leoc07 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim sorunum o değil. Ön park sensörleri geri vitese takınca devreye giriyor olması gereken ise geriye takmadan vites d konukundayken belli bir hızın altına düşünce otomatik devreye girmesi ama bende olmuyor.

• discrepancy kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz şey AutoHold / Konfor freni ((A)) düğmesini kapalı konuma alın freni bıraktığınız an yürümeye başlar. Öne atma dediğiniz ani zıplama ise bu arada sırada oluyordu ama ben uzun süredir yaşamadım. Zaten bir yazılım güncellemesi gelmiş bunuda iyileştirmiş olabilirler

Ben aracı alırken satış temsilcisi onun ayarları yaptı hatta yaparken şunu kapalı tut çok rahatsız eder demişti, muhtemelen o olabilir.

Araca geçecem 1-2 saat sonra foto çeker o ekranın atarım karşılaştırırsınız hocam sizinki ile

Rodaj yeni araçlarda kalmadı diye biliyorum. Rodaj olsa rodaj bakımı da olur. Eskiden 1000km de yağı değişirdi mesela. Artık yok.

Tüketimde ben bir fark görmedim. Ağustos ayında aracı aldığım gün 200km yol geldim. 6.8 yakmıştı. Geçen haftasonu yine uzun yol yaptım, yine benzer yaktı. Bir fark yok. Belki araca alışma durumları olabilir ama bende olmadı. Sakin kullandığım için yüksek tüketimler görmedim hiç.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Rodaj var hocam ilk 1500km siz farketmeden atlatmışsınız o süreci. Yakıt tüketimi dur kalk trafikle çok ilgili bende 6.3 leri gördüm ama kalıcı olamıyor İstanbul trafiğinde malum.

MG HS Kullanıcıları...

• Merhaba arkadaslar ,

Benim iki guncellemem vardi.Sevis bir tanesini gecebildi sifre alacaklardi zamanim yoktu o yuzden sanziman icin olan gunceleme icinde yok.Bunda tabela okuma ve sensorler icin guncelleme var..

MG HS Kullanıcıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Interface KS4I2 -- 19 Kasım 2023; 12:37:2 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.