Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.464
Cevap
149
Favori
315.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazılım güncellemesini yaptırdım serviste. 1-2 geçişleri ciddi oranda yumuşadı. Ancak şimdi de ilk mars sonrası olan anlık gaz pedalında sürtünme hissi oluyor. Artık önemsemiyorum garantisi var deyip geçtim. Ayrıca motor altında karter muhafaza plastiği yok. Serviste de bu şekilde bir parç a yokmuş. Acaba bu parçayı bulan ya da yaptıran var mıdır? Bir de kablosuz android auto için ara bölmeye sığacak aparat alanlar link verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_395 -- 17 Kasım 2023; 17:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr_395 D kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılım güncellemesi başka neleri içeriyormuş?

Multimedia veya tabela okuma gibi şeylerde iyileştirmeler var mı?

Ayrıca, pedaldaki sürtünme hissi bende 1den 2 ye geçerken her çalıştırma sonrasında tek seferlik oluyor. Servise gösterdim ABS’nin devreye girmesi demişlerdi. Bende öyle bıraktım artık umursamıyorum açıkçası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazılım sonrası vitesler görünüyor mu acaba
    Kaçıncı viteste olduğumuz görünse iyiydi ya aslında
    Bir de güncelleme ne kadar sürdü acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By`Dahi -- 17 Kasım 2023; 21:20:39 >
  • o bölüme sığan bir android box bulamadım .kapağn tam kapandığı yerin sol köşesinden bir kablo aşağı indirip ,o kabloyu direksiyon kutusunun altına çıkarttırdım. oraya android Boxı koydurdu.kablonun kapaklı bölmedeki ucuna ise yatay bir USB olarak kapağı kapanır hale getirdim.kablosu android Box‘a bağlana biliyorum fotoğraflarını paylaşırım. Bu arada bu cihazlardaki en büyük sıkıntı şu araç kapandıktan sonra elektrik akımının tam olarak kesme sebebiyle araba çalıştığında ilgili cihaz her seferinde açılıp kapanmıyor .bu konuyu da Ali express den aldığım bir aç kapı anahtar ile çözdüm. araba çalıştığında cihaz eğer devreye girmezse anahtar ile cihazı aç kapa yaparak devreye sokuyorum.

• leoc07 kullanıcısına yanıt

Ben de tam olarak bilmiyorum hocam. Ama 1-2 geçişi baya yumuşadı. Güncelleme öncesi tam durayazarken gaza basınca ileriye doğru bir sıçrama yapıyordu o da ortadan kalktı. Kaçıncı viteste olduğunu göstermiyor hâlâ.

• By`Dahi B kullanıcısına yanıt

Hocam sadece bilgisayara bağlayıp kurup veriyorlar 20-25 dk civari sürdü benim işim.

Teşekkürler hocam

• bugrahan18 B kullanıcısına yanıt
    Dostum servis git yazilimini hic guncellestirmedin sanirim bende de olmustu yazilim guncellemes ile tablette ayrica gunceleleme geliyor

• mngrhn kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi siz hatta tablet icinde sistem hakkinda en son surumune bakin resmini cekin guncelleme geldiginde karislastirabilirsiniz

Dostum selamlar ,

Muzik sistemi konusunda bende hayal kirikligina ugradim bu kadar konforlu yuksek arabada muzik sistemi kotu :( Bir arkadasim bana sunu dedi hoporlor vs degistirmeden ses yukselten bir cihaz varmis kalitesini cok fazla arttiriyormus.linki buldum hatta http://https://www.akakce.com/oto-amplifikator/en-ucuz-pioneer-deq-s1000a-4-kanal-4x50-watt-dsp-oto-amfi-amplifikator-fiyati,623129249.html

Bunu daha once deneyen oldu mu?

But arada benim yakitim 10.2 oturdu. Ben yakit konusunda memnunum 620km gidiyor 1.5 ton araba bu cok normal bence, bir de cok yakisikli araba

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle luxury,koltuklari yeter…

• ewim E kullanıcısına yanıt
    Hocam boyle durumda arabayi kapatip ac derim,ara full bilgisayar sistemi ustune kurgulanmis..

• Cüneyt K. kullanıcısına yanıt
    Hocam bence en onemlisi ondeki aracin durumuna gore ani fren yapmasi ve uyarmasi, telefonuma bakarken az kalsin carpiyormusum ama MG ani fren yapti dedim noluyor 🤣🤣🤣

• Interface KS4I2 I kullanıcısına yanıt

Neyin nasıl takıldığı değilde kesme-biçme, sökme-takma gibi konulardan tiksinmesem direkt gidip güzel bir müzik sistemi yaptırırdım aracıma. Bahsettiğim şey bagajda kocaman buzdolabi gibi amfi falan değil tabi o tür şeylerden de hoşlanmıyorum ama stepne boşluğuna uygun ufak tefek bir şey yapardım muhtemelen.

Ses sisteminin kötü olmasının en büyük nedeni, kolonların hatalı yerleşimi. Ayaklara yapılan bir multimedia yayınından öteye geçmiyor, kolonlar ya biraz daha ortalanmalıydı ya da kapı içindeki yönü eğimlenerek yukarıya çarpaz bakmalıydı. Üzerinde fazla konuşmaya gerek yok, maalesef kötü. Bakalım belki daha kısa sürede canına tak edip değiştiren başka kullanıcılar çıkarsa bize de fikir verebilirler ileride.

• oguzforum O kullanıcısına yanıt

Hocam ben de luxury aldım. Hakiki deri imiş koltuklar . Alman malı hem de. Ben meguiarsın bakım kremleri var onlardan düşünüyorum .

• Interface KS4I2 I kullanıcısına yanıt
    Sırf şehiriçi mi hocam. Şehiriçi trafik İstanbul trafiği mi yoksa daha az dur kalklı mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben aracı alalı 2 hafta oldu. Yazılımı güncel midir? Nereden bakabilirim?

• kkvan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın

• oguzforum O kullanıcısına yanıt

Sağolun teşekkürler .

kasyoyu kaça yaptırdınız ? Forumdaşlardan acil cevap bekliyorum. Hasarsızlık indirimi olmayacak

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.