Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.465
Cevap
150
Favori
315.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım, cevap ve bilgilendirme için teşekkürler🙏🏼

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MG HS Kullanıcıları...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bugün araç park halinde iken direksiyonu çevirince sürtünme sesi gelmeye başladı. Sürüş sırasında da bu ses devam etti. Acaba direksiyon mu arkadaki plastiğe sürtüyor dedim ama ses yıkama sırasında paspas üstüne konulan kağıt paspaslarin direksiyon miline giden parçaya surtmesi sonucu oluşmuş pedallarin arkasında direksiyon mailine giden çubuk olduğu gibi açıkta. Daha önce bindiğim araçlarda hiç görmemiştim böyle bir şey.

• Merhabalar,

MG Hs ve Suzuki S-Cross arasındayım. Suzuki 140bin TL kadar daha pahalı. Düşünceleriniz önemli, fikirlerinizi öğrene bilirmiyim.

• Cji kullanıcısına yanıt
    Bu kararınız sizin için önemli kriterlerinize göre değişecektir. Bana kalsa kesinlikle MG HS.
    Birebir canlı olarak her iki aracı incelemenizi, kıyaslama yapmak için iç mekan genişliklerine ve malzemelerine dikkat etmeniz ve her ikisiyle de test sürüşü yapmanız karar vermenizi kolaylaştıracaktır. 140bin fazladan para vermeye değmeyeceğini anlayacaksınız.

Sadece ve sadece arazi konusunda iyidir . Diğer tüm kriterlerde MG HS önde.

• ergelen E kullanıcısına yanıt

Dün iki aracı da yağmurlu havada test ettim, gönlüm MG aklım Suzuki diyor feci arada kaldım anlayacağınız. Mg tabi her bakımdan daha büyük geniş fakat sürüş hissiyatı, direksiyon tepkileri, vites geçişleri gibi konularda Suzuki çok daha üstün. Fakat onda da devire göre çok basit şeyler eksik. Mesela sadece şoför camı tek tuşla açılıp kapanıyor, Arka havalandırma yok, cam tavan yok, konsol kadranlar 2010 yılından kalma gibi gibi. He birde showroom daki aracın şoför koltugu deri kısmı sanki ezik büzük 5 yıldır kullanılmış gibi deformeydi. Eski kasa Volvo'larin kronoktir ya o tip. Mg de de ilk hizlanmalarda ki tepkiyi hiç beğenmedim, sanzumanin gaz pedalına tepkisi gecikmeli gibi. Aynı tepkilerden birinde aniden hızlanmaya çalışıyor yada 2-3 saniye gecikmeli geliyor. Geri görüş kamerası kötü diyorlardı da bu kadar berbat beklemiyordum. Bildiğin çamur. Ben alt takım ve yürüyene dikkat eden biri olarak Suzuki daha mutlu edecek gibi geliyor ama feci arada kaldım. Hangisini seçersem seçeyim diğeri aklımda kalacağına eminim.

• kkvan kullanıcısına yanıt

Hocam sizi etiketleyemedim telefondan,, bir üst mesaj size de cevap olarak düşünebilir siniz.

Hocam değil HS, ZS nin en boş modeli ile bile karşılaştırılamaz Suzuki =)

• Buldum tamamdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By`Dahi -- 26 Kasım 2023; 13:39:28 >

O fiyatlara suzuki almak için kafayı yemiş olmak lazım. O araç 2011 ya da 2012 model. İki defa makyaj gördü. Hiç bir yerde tutulmadı. Tasarımı feci. Vasat bir araç. O fiyatlara asla alınacak bir araba değil. Aralarındaki tek fark tüketim olur. Suzuki 1-2 litre az yakar.

Hs geçiş hissiyatı düşük ama alışıyorsunuz. Hızlanması kötü değil. Kamera olarak da arka kamera kötü değil. 360kamera kötü. Kameraları silmek lazım. Dün yağmurda kirlendi muhtemelen size o yüzden kötü geldi. Ön arka park sensörü var zaten. O da büyük problem değil.

S-cross 2022 aracımız var. Yol bilgisaystında her depo doldurmadaki tüketim kaydediliyor. Yarı hibrit. Mild hibrit. 5,8-5, 9 tğketimi var. Çekiş çok iyi. HS kalite olarak daha iyi ancak tüketim 10 lt altına inmez.

• Lastikleri değiştirdim kışlık taktım
    Ancak basınç değeri sıfırlamayı yapamadım hız ekranından geldim basınca ok’e uzun bastım falan ama nafile yapamadım ben maalesef

• Arkadaşlar tekrar selam. 1 ay önce İzmir Bornova Özdemirler bayiiden 1.330bin ödeyerek MG HS Luxury Siyah renk aracımızı almıştık. O gün bir paylasim yapmistim. 1.000km kullandık aracımızı. Çok şükür hiç bir sorun, aksilik yaşamadık. Babama da ayni araçtan niyetlendik. Bu sebeple bu kez distribütör olan Doğan Trend Gaziemir bayiine gittik. Bizim aldigimiz bayiiye kıyasla ilgi ve alaka çok ama çok dusuktu. Üstelik ben bir araç sahibiyim, birebir tavsiye ile geliyoruz, almaya en yakın müşteri tipiyiz. Yarın öbür gün servis icin sürekli gelip gidicez ama yok, sanki araç satmak istemiyorlar gibi, tok satici imajı vardı. Hatta diğer bayii de olmayan Marvel model araç burada showroomdaydi. Biraz beklerken ilgilendik araçla, gelen cevap "Yalnız onun fiyatı 2.9milyon" sanki siz alamazsınız bilginiz olsun der gibiydi. 😂
    Neyse fiyat aldık, Doğan Trend yine 1.370bin dedi. O sırada benim aldığım bayiiyi aradım. 1.338bin ile yardımcı olurum dediler. İzmir'de almayı düşünen varsa, Bornova bayiide şuan fiyat bu şekilde. Farklı illere bile arayıp sormak gerekiyor belli ki, 8-10bin bile küçük rakamlar değiller.

Bu arada dün İzmir Kuşadası 120km uzun yol' 6.8L yaktı araç. 98km sabit ortalama ile. Toplamda karma kullanım, 1000km sonrası 9.8L şimdilik.

Herkese keyifli, güvenli surusler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1000 km ortalama 8.4 litre fotoğrafı ile paylaşıyorum.

MG HS Kullanıcıları...

• Arkadaşlar bende direksiyon düzken hafif sola gidiyor gibi bir hissiyat var acaba ben mi düz tutamıyor bir görsel yanılgıya mı giriyorum anlamadım. Bu hissiyatı yaşayan oldu mu?

• jedi39 kullanıcısına yanıt
    Benim de şu an 700 km ortalama 8.3 lt
    Bugün iş yerime giderkenki ortalamam 30 km 5.5 lt 88 sabit hız

• Noter masrafını kim ödedi sizde ? 717 TL olan ruhsat formu ücreti ?

Mg Hs ve Suzuki Vitara 1.4 4x4 her iki aracıda güncel olarak kullanıyorum, kalite ve görsellik MG Hs güzel, motor ve şanzıman Suzuki Vitara çok ama çok üstün.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.