Arkadaşlar maç serverinde felan mermiler zaten gidiyor bunu herkes biliyor public serverler olarak düşünürsek mermilerin düzgün gittiği tek server MYGAMEAREA...en azından bende
Oyunyoneticisi serverlerine giriyorum mermi sıkarken kasmalar, çok aşırı dağılmalar,lag sorunu vs.vs her şey var.
Servere girince bunu birine söylediğim zaman bizde gayet iyi sende sorun var diyorlar bunlar hayatında mga serverlerine girmemişler veya etraftan felan haberleri yok veya kendilerini mi kandırıyorlar.
ben anlamıyorum bende gıtmıyor hiçbir şekilde cfg mfg ile alakası yok her türlü denedım ama bu insanlarda nasıl gidiyor orasını anlayamadım.
benım gibi düsünen cok insan olduguna inanıyorum
bilgisi veya yorumu olan herkesten cevap bekliyorum ..teşekkürler
İnternet kafede bendede öyle oluyor. Ak-47 ile 3. mermide tavanı görürken evde zaman zaman tarayıpta adam vurduğum oluyor. 1-2 Cfg bulup öyle dene
Senin evde ne gibi bir fark var kardeşim ? Bana bu cfg konusunda yardımcı olabilir misin ? Acaba
beyler konuyu görüntüleyenler lütfen bos gecmeyın bu sorun hepimizin sorunu en azından senın sorunun değilse bize yardım et
saygılar
sunucuların kalitesizliğinden dolayı
wasp, mga, sw masterz pubları bende çok iyi diğerleri aynı özetlediğin gibi
zenten- doğru söylüyor. En iyisi wasp ve mga valla, diğerlerinde iş yok. Aslında vardır kaliteli hostlar da biz bilmiyoruzdur. Mesela o sw masterz'ı ilk duyuyorum.
dediğin gibi bende ilk defa duydum ama diğer sunucularda mermi gitmemesi sunucunun kalitesizliğinden dediniz doğru söyledinz bende öyle düşünüyrum ama
onların sunucularına gırdıgm zama mermı gıdmıyor dedıgımde dalga gecıorlar sende sorun war felan dıyorlar birde yukarda Ephesus arkadaşımın dediği doğruysa bunlar benim kafamı yine karıştırıyor.
bu durumlarda sunucunun kalitesizliği olmuyor ama ?(sunucuda oynayanları söyledikleri ve burada Ephesus arkadaşımızın söylediği dikkate alınırsa?)
quote:
Orijinalden alıntı: imparative
dediğin gibi bende ilk defa duydum ama diğer sunucularda mermi gitmemesi sunucunun kalitesizliğinden dediniz doğru söyledinz bende öyle düşünüyrum ama
onların sunucularına gırdıgm zama mermı gıdmıyor dedıgımde dalga gecıorlar sende sorun war felan dıyorlar birde yukarda Ephesus arkadaşımın dediği doğruysa bunlar benim kafamı yine karıştırıyor.
bu durumlarda sunucunun kalitesizliği olmuyor ama ?(sunucuda oynayanları söyledikleri ve burada Ephesus arkadaşımızın söylediği dikkate alınırsa?)
Onlar hayatında rate ayarı duymamış insanlar
Örneğin oyunyoneticisinin publiclerinin hiçbirisinin rate ayarı vs. yoktur. O yüzden mermiler dağlara taşlara gider. Hemen her hosttan server almışımdır wasp,mga,masterz,oyuntech,oyunyoneticisi,oyunalemi vs. vs.
İçlerinde en kötüsü oyunyoneticisi maalesef.
O arkadaşın bir iki cfg buldan kastı belki şöyle olabilir rate ayarlarını boz gider belki
quote:
Orijinalden alıntı: zenten-
O arkadaşın bir iki cfg buldan kastı belki şöyle olabilir rate ayarlarını boz gider belki
sabah sabah güldürdün beni :D
cfg rate ayarlarını bozuyor mu hacı ama adam doğru diyor olabilir ya cünkü bana ordan biri cfg atmıstı oyunyoneticisi swsinde mermi gitmediği halde kral olmustum ben :)
quote:
Orijinalden alıntı: imparative
quote:
Orijinalden alıntı: zenten-
sabah sabah güldürdün beni :D
cfg rate ayarlarını bozuyor mu hacı ama adam doğru diyor olabilir ya cünkü bana ordan biri cfg atmıstı oyunyoneticisi swsinde mermi gitmediği halde kral olmustum ben :)
Yok yav cfg niye rate bozsun ama şöyle bi şey var indirdiğin cfg'ye göre rate ayarların değişebilir Cfg sonuçta oyuncunun kendi ayarları kimisi 101 101 25000 dışında rate ayarları kullanarak oynuyor msyi düşük tutmak için ama genel ayar budur
zenten- yorumlar icin tskler
bu oyunyoneticisi hakkında herkes senın benim gibi düşünmüyor işte orayı çözemedim bende :)
bazılar diyor ki çok iyi mermi gidiyor :)
burada bıle bızım gıbı dusunmeyenler var galiba baksana senden başka kimse yorum yapmıyor
?
başka bilen yoksa uzatmayalım boşuna konuyu beyler
la bir kişi yorum yapsın şuna ÇILDIRACAM :@
aman dikkat edin yazmayın arkadaşlar dikkat edin bu konuya yorum yazmayın ha
O dediğin olayın senin internat bağlantından serverın kalitesine kadar bi sürü sebebi var. Benzer şey bende de olurdu oynarken.Ancak MGA dışında bazı yerlerde olan sorun bazı yerlerde olmayabiliyor. Yani sadece server kalitesiyle alakalı değil aynı sunucu sisteminin farklı clanlar için olan serverlarında farklı sorunlar olabiliyor. net_graph 2 yazıp yeşil çizgilerin çokluğuna göre rate ayarı yaparak oyna en optimum değeri bulursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme