Şimdi Ara

MGS 4 Boss' LARI AÇIKLANDI!!! ESKİ BOSSTLAR GERİ DÖNÜYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hideo Kojima' nın TGS 2007' de açıkladığı MGS 4 boss' ları, sizi sevinçten göz yaşlarına boğabilir hazır olun...

MGS4 Boss' larını birazdan okuduğunuzda sevinçten havalara uçabilirsiniz önce bir şok geçirip. MGS4' ün boss' ları MGS 1' den tanıdığımız boss' lar arkadaşlar. Ama bu sefer biraz farklılar. İlk oyunda hatırlarsınız kendilerini '' Special foces Unit Fox Hound '' olarak tanımıştık. MGS 4' de isimleri Beauty and the Beast ( Yani güzel ve Canavar )

Decoy Octopus artık Laughing Octopus, ( gülen Octopus )
    Sniper Wolf artık Crying Wolf, ( ağlayan kurt )
    Vulcan Raven artık Raging Raven, ( Öfkeli Raven )
    Ve Psycho Mantis artık Screaming Mantis... ( çığlık atan Mantis )

Olarak tekrar karşımıza çıkacaklar. Biliyorsunuz kendilerini öldürmüştük geçmişte. Ama tekrar kaarşımıza çıkacaklar son bir kez. İşin korkunç tarafı da kendileri artık bildiğimiz karakterler olmayacak. Hepsi dişi.Mantis' de, Octopus' da, Raven' da. Dıştan bakıldığında yüzleri görülmüyor. Çirkin görünümlü yaratıklar görünümündeler. Yüzlerini kendilerini yendiğimiz zaman giren ara sahnelerde öğrenebileceğiz. Kendilerine güzel ve canavar denmesinin sebebi görünümlerinde saklı, bu yüzden böyle denmiş.

Laughing Octopus yani gülen Octopus

Kendisi Solidus Snake' in kullandığı kıyafetin teknolojisini kulllanan bir kıyafetle çıkacak karşımıza. Solidus gibi beyniyle kontrol ettiği dokunaçlı upuzun kollarından füzeler atacak.

Crying Wolf yani ağlayan kurt

Üyeler içinde hızıyla dikkat çekecek. Kollarını ayakları gibi kullanarak tazı kadar hızlı koşabilecek.

Raging Raven yani Öfkeli Raven

Kendisi adından da anlayabileceğiniz gibi öfkeli. MGS 4' ün 15 dakikalık oynanış videosunda gördüğümüz Slider ( uçan kanatlı robotlar ) ' ı kontrol ediyor.

Screaming Mantis yani çığlık atan Mantis

Oyunda bizi en çok şaşırtacak karakter bence. Kendisi savaş alanında ki askerleri elinde taşıdığı iki kukla ile kontrol edecek. Kuklaların ( Psycho Mantis- MGS1 ve The Sorrow MGS3 ) olduklarını belirtirim. Kojima bu iki karakterin bağlantısının oyunda açıklanacağını belirtti.

2

NOT: MGS 4 ve MGS Online birlikte geliyorlar. Aynı kutu içinde. Ayrıayrı satılmayacaklar. Bu da sanırım bonus haber oldu şimdiden MGS severlere hayırlı olsun. Tüm PS3 kullanıcılarının ciddiciddi '' bir oyun hepsini ezecek nağraları atmaları serbesttir. ''

3

Olga' nın kızı Sunny 9 yaşında bir dahi. Patriot' ların elinden zekası sayesinde kurtulmuş. Ve onlara dair önemli bilgiler barındıracak. Tüm karakterler onun etrafında toplanacak ve oyunda ki belki de en önemli kararkter o olacak.

KAYNAK:http://au.gamespot.com/news/6179757.html?om_act=convert&om_clk=morenews&tag=morenews;title;1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIDEO nun amca oğlu -- 24 Eylül 2007; 20:05:04 >

• Crying Wolf için ağlayan kurt çevirisini yapmışsın diğerleri eksik kalmış

Laughing Octopus -> Gülen Ahtapot ,
    Raging Raven -> Öfkeli Kuzgun,
    Screamin Mantis -> Çığlık Atan Peygamber Devesi

• Yahu haklısın zaten ben de öyle yapacaktım ki sonra insanlar okuyup yok aynı değilmiş demesinler diye o kadar çevirmedim. Sonuçta tüm dünya onları orijinal adlarıyla tanıyor ülkemizde dahil daha çok. O yüzden. Haklısın tabi. Düzeltmeyeyim de karışıklık olmasın şimdi boşver.
  • Anlaşıldı sanırım MGS 4 ün bosslarını ve yeni haberleri merak eden var yorum yazmak isteyen yok. Vay canına...
  • Merak etmiyoruz çünkü yaklaşık 1 ay önce videosuyla,scanlerle gördük resimlerini Hideo amcanın yigen

Ama MGO ve MGS4'ün bi arada olması güzel bir haber
  • Yok artık. Kalıbımı basarım 1 ay önce böyle ir haber falan verilmedi. Daha evvelsi gün Kojima söyledi ilk kez bu bilgileri. Kaynağın var mı? Ayrıca şu Boss2 lara ait olan resimleri de çok merak ettim onları da kaynakla belirtirsen seviniriz... Bir de Higuen forvetse ben de Hideo' nun amca oğlu değil, Hideo' nun ta kendisiyim! Adam forvet mevkii hariç her yere koşuyor nedir bu adamın mevkii anlamadım. Forvet değil miydi kardeşim bu adam!? Ne işi var orta sahada habire!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIDEO nun amca oğlu -- 24 Eylül 2007; 21:24:13 >
  • Tıklayın yigen

Video tam 24 ağustosta eklenmiş.Tam 1 ay olmuş Hideo amca.Resimler ztn bu videodan da eski.Dur bakiim war mı bende.Hah buldum

Tıkla yine yigen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oha ben nasıl görmedim bunu amca oğlu!? Allahallah! Tenks bu arada
  • Hideo amcan çok şey saklıyor senden yiğen Ayakta uyuyosun

Önemli değil
  • Bunun hesabını feci sorucam. Hemen sabah ofise gidip MGS5 de Raiden' la mı yoksa trailer' da ki genç Snake' le mi yola devam ediceğimizi öğrenicem. Belki o zaman affederim.

Ha bir de Snake' i Otacon' mu öldürecek onu öğrenmem lazım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIDEO nun amca oğlu -- 24 Eylül 2007; 22:22:57 >
  • bence sen sabah ofis yerine eczaneye git
    quote:

Orjinalden alıntı: HIDEO nun amca oğlu

Bunun hesabını feci sorucam. Hemen sabah ofise gidip MGS5 de Raiden' la mı yoksa trailer' da ki genç Snake' le mi yola devam ediceğimizi öğrenicem. Belki o zaman affederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Aspirin_Gripin

bence sen sabah ofis yerine eczaneye git
    quote:

Bunun hesabını feci sorucam. Hemen sabah ofise gidip MGS5 de Raiden' la mı yoksa trailer' da ki genç Snake' le mi yola devam ediceğimizi öğrenicem. Belki o zaman affederim.

Oldu! Bence sen de hastaneye git. Avatarını gördüm de tipin kaymış biraz. Düzeltsinler...

• bizim uzaylı için yine geri sayım başladı : )) uzaya gödnerecekler yine an meselesi yani HAHA :D

haber güzel bu arada ama ellerine sağlık, bir dahaki nikte görüşmek üzerre :P bi dahakide şey olsun, Solid_Uzaylı :D
  • quote:

oha ben nasıl görmedim bunu amca oğlu!? Allahallah! Tenks bu arada

Bu sefer çoook geri kaldın kardeş. İki aydan fazla oldu bu haberi öğreneli. Yalnız direk "bu bosslar ilk oyundan" denmedi tabi, isimlerini ve tiplerini görünce anladık. İki üç hafta önce de MOCAP ve seslendirme sanatçılarının süper modeller olduğu haberi verildi. Maşallahları var yani o derece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

bizim uzaylı için yine geri sayım başladı : )) uzaya gödnerecekler yine an meselesi yani HAHA :D

haber güzel bu arada ama ellerine sağlık, bir dahaki nikte görüşmek üzerre :P bi dahakide şey olsun, Solid_Uzaylı :D

Sana inat KEL SERHAN UYGUR yapmazsam adiyim. Görüşürüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.