Şimdi Ara

MGS 4 Yardım Konusu -oyun çözümü, yardım, spoiler- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
25.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Jago, @by C., @Solid.Snake yardımlarınız için teşekkürler. Kendim biraz uğraşarak geçtim, RPG 7 yeterli oluyormuş. Şimdi Act V'te gemideyim, bitmesine az kaldı sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

@Jago, @by C., @Solid.Snake yardımlarınız için teşekkürler. Kendim biraz uğraşarak geçtim, RPG 7 yeterli oluyormuş. Şimdi Act V'te gemideyim, bitmesine az kaldı sanırım.

Son Act orası malesef (evet malesef). O Act'den sonra uzunca bir cutscene kısmı gelecek bir kaç parçadan oluşan. O kısmı izlerken kesinlikle bir şey yiyip içmemeni tavsiye ederim. Boğazında falan kalabilir mazallah.
  • Ben de o gemideyim. Millet kuklalardan bahsediyordu. Bu bölümde mi? Ayrıca bu son bölümse, oyun kısa olmuş doğrusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Ben de o gemideyim. Millet kuklalardan bahsediyordu. Bu bölümde mi? Ayrıca bu son bölümse, oyun kısa olmuş doğrusu...

Evet o bölümde var bahsi geçen iki kukla. Oyundaki son The Beauty And The Beast üyesi olan ve diğer adı The Beast Of The Beasts olan Screaming Mantis ile karşılaşacaksın. Yapman gerekenleri yukarıda yazmıştım zaten.
  • Dün bayağı bir izledim de gameplay videolarını falan o kamuflaj olayı falan bitirdi beni ya kesin alacağım bu oyunu ps3'üm olunca süper valla helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 23 Temmuz 2008; 1:40:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solid.Snake

quote:

@Jago, @by C., @Solid.Snake yardımlarınız için teşekkürler. Kendim biraz uğraşarak geçtim, RPG 7 yeterli oluyormuş. Şimdi Act V'te gemideyim, bitmesine az kaldı sanırım.

Son Act orası malesef (evet malesef). O Act'den sonra uzunca bir cutscene kısmı gelecek bir kaç parçadan oluşan. O kısmı izlerken kesinlikle bir şey yiyip içmemeni tavsiye ederim. Boğazında falan kalabilir mazallah.

Hayda oyun bitti.

Bir oyun bu kadar mı güzel olur, Hideo Kojima'ya teşekkürler.

Oyunun sonunda artık kesintisiz olarak videolar çıkmaya başladığında zaman tuttum, yapımcıları yazan yazılar dahil toplam 1 saat 10dk sürdü.

Oyunu bitirdikten sonra bitirdiğimiz saveden başladığımızda bizi neler bekliyor?

• ilk oynayışta topladığın silahların, itemlerin, vs hepsi... yalnız yeni oyuna başlarken new game demeyeceksin.. load game deyip bitirilmiş oyun save'ini çağıracaksın.. zorluk soracak yine.. seçip başlayacaksın... mk2 ile ilk buluşmanda da ilk oynadığında topladığın tüm ekipmanları alacaksın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by C.

ilk oynayışta topladığın silahların, itemlerin, vs hepsi... yalnız yeni oyuna başlarken new game demeyeceksin.. load game deyip bitirilmiş oyun save'ini çağıracaksın.. zorluk soracak yine.. seçip başlayacaksın... mk2 ile ilk buluşmanda da ilk oynadığında topladığın tüm ekipmanları alacaksın...

Peki ilk oynadığımızdan farklı başka bir şey var mı bunların dışında? Yani farklı senaryo vs.
  • arkadaşlar online a bağlanıcamda uptade ediyor...

20 dk dır falan download ediorm hala % 10 kaç saat sürcek bu :D yandık valla... 12 client indirildi diyor...

--

birde online a bağlanırken KONAMİ İD ve ONLİNE İD Alıncakmış Bunlar Ne... Yardım Lütfen
  • arkadaşlar ben mgs4 ü 6 gün önce aldım 2 gün içinde senaryoyu merak ettiğim için en kolay modda bitirdim (keşke biraz daha zor modda oynasaydım oyunun tadını hiç alamadım oyunu neredeyse m4 le bitirdim gördügüm çogu adamı vurdum oyun sonunda az bi dp vardı dolayısıyla düşük bir rankla bitirdim)şimdi bir daha bitirmeyi istiyorum ama stealth camo varmış görünmez olunabiliyomuş,onu nasıl alacagım drebin shopta varmıdır.birde ben daha önceki oyundan kalan ekipmanlarımı nasıl alacağım çünkü ben oyunu bir den fazla save kullanarak kaydettim yani yeni bir oyuna baslamam için ne yapmam gerek ,ayrıca videolarda gördügüm gizli silahlarıda bu oynayışımda nasıl açabilirim.birde bu adam vurmadan bitirme konusuna gelince crying wolf la savsırken ormandaki askerleri vurmamakmı gerek.son olarak sizce the boss hard damı bitireyim yoksa boss extreme modundamı .çünkü bu oyunda acılacak birçok sey var vee 1 kez oynayıp kaldırılacak bi oyun değil .

biliyorum fazla soru sordum ama (mgs ye ilk defa bu oyunla basladım ama hikayeyi biliyorum ) sorularıma cevap verebilecek arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: umutali07

arkadaşlar ben mgs4 ü 6 gün önce aldım 2 gün içinde senaryoyu merak ettiğim için en kolay modda bitirdim (keşke biraz daha zor modda oynasaydım oyunun tadını hiç alamadım oyunu neredeyse m4 le bitirdim gördügüm çogu adamı vurdum oyun sonunda az bi dp vardı dolayısıyla düşük bir rankla bitirdim)şimdi bir daha bitirmeyi istiyorum ama stealth camo varmış görünmez olunabiliyomuş,onu nasıl alacagım drebin shopta varmıdır.birde ben daha önceki oyundan kalan ekipmanlarımı nasıl alacağım çünkü ben oyunu bir den fazla save kullanarak kaydettim yani yeni bir oyuna baslamam için ne yapmam gerek ,ayrıca videolarda gördügüm gizli silahlarıda bu oynayışımda nasıl açabilirim.birde bu adam vurmadan bitirme konusuna gelince crying wolf la savsırken ormandaki askerleri vurmamakmı gerek.son olarak sizce the boss hard damı bitireyim yoksa boss extreme modundamı .çünkü bu oyunda acılacak birçok sey var vee 1 kez oynayıp kaldırılacak bi oyun değil .

biliyorum fazla soru sordum ama (mgs ye ilk defa bu oyunla basladım ama hikayeyi biliyorum ) sorularıma cevap verebilecek arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler

Öncelikle istediğin kadar soru sorabilirsin önemli değil . Stealth Camouflage ve Bandana bildiğim kadarı ile oyunu bir kez bitirdiğinde Drebin Shop'dan 500.000 DP karşılığında alınabiliyor. Ancak Drebin Shop'da hem belirli günlerde (Salı-Perşembe idi sanırım), hem de Act V'de (The Old Sun - Son Act) indirim oluyor. Hatta Act V'de %50 indirim olması gerekiyor. Yani Special Item'ları 250.000 DP'ye alabilirsin. Bunun dışında kalan ekipmanları almak için yukarıda By. C'nin de belirttiği gibi oyunu bitirdiğin Save'i Load edip, Metal Gear MK II ile buluştuğun yere geliyorsun. Ara videodan sonra bütün ekipmanların sende oluyor. Son olarak zorluk modu hakkında tavsiye istemişsin. Sana önerim benim zamanında Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty'de yaptığım gibi oyunu her zorluk modunda birer kez bitirmen. Emin ol yine de sıkılmayacaksın ve yine oynamak isteyeceksin. Şimdiden kolay gelsin sana .

• sana bi ipucu veriyim, Konsol tarihini çarşambaya getir, sonra oyuna başla ve Drephin abimden kap kamuflajı
  • o stealth camo da sürekli görünmezlik varmı acaba yoksa solid eye gibi sürelimi
    bir de o son save i yükledigimde son bölümden baslatmayackamı beni oyun yani nasıl o save üzerinden zorluk seçip yeni oyuna baslayacam
    şimdi solid normal de baslayacam oyuna direk hard da baslarsam olmaz hem zaten 10 kere bitse bili sıkılmam herlde bu oyundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutali07

o stealth camo da sürekli görünmezlik varmı acaba yoksa solid eye gibi sürelimi
    bir de o son save i yükledigimde son bölümden baslatmayackamı beni oyun yani nasıl o save üzerinden zorluk seçip yeni oyuna baslayacam
    şimdi solid normal de baslayacam oyuna direk hard da baslarsam olmaz hem zaten 10 kere bitse bili sıkılmam herlde bu oyundan

Süre konusunda bir bilgim yok ancak olabilir. Ayrıca evet oyunu bitirdikten sonra sana sorduğunda kaydettiysen zaten o Save'i yüklediğinde zorluk seviyesi seçmeni isteyip yeniden başlatıyor ve aldığın bütün ekipmanlar sende kalıyor.
  • ARKADAŞLAR YARDIM MGS ONLİNE DA CHARACTER SLOT U AÇAMIYORUM... MGO SHOP A GİRDİĞİMDE PARA İLE AÇABİLİRSİN DİYOR... YARDIM
  • Özür Yazısı
    4. oyun yazımı eklemediğim için özür diliyorum . Fan Clup'ımda anlattım nedenimi
  • Oyun içerisindeki PLAYSTATION 3 Metal Gear Solid 4 - Limited Edition

• iPod'da MGS4 Love adlı parçayı dinleyebilmemiz için bir militana veya askere iyileştirici eşya vermemiz gerekiyormuş. Bunu nasıl yapabiliriz?
  • quote:

iPod'da MGS4 Love adlı parçayı dinleyebilmemiz için bir militana veya askere iyileştirici eşya vermemiz gerekiyormuş. Bunu nasıl yapabiliriz?

Askerin yanına gittiğin zaman altta Üçgen tuşuna basmanı söyleyen bir uyarı çıkıyor. Tuşa bastığında da L2 menüsünde seçili olan Item'ı veriyordun sanırım. Ya da vereceği Item'ı otomatik seçiyordu bilemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solid.Snake

quote:

iPod'da MGS4 Love adlı parçayı dinleyebilmemiz için bir militana veya askere iyileştirici eşya vermemiz gerekiyormuş. Bunu nasıl yapabiliriz?

Askerin yanına gittiğin zaman altta Üçgen tuşuna basmanı söyleyen bir uyarı çıkıyor. Tuşa bastığında da L2 menüsünde seçili olan Item'ı veriyordun sanırım. Ya da vereceği Item'ı otomatik seçiyordu bilemiyorum.

Hiç deneyen oldu mu? iPod'unda MGS4 Love Theme olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.