Şimdi Ara

MGS 4 Yardım Konusu -oyun çözümü, yardım, spoiler- (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
446
Cevap
0
Favori
25.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim için öyle oldu zaten bandana ve stealth comoyu para vermeden oynayarak aldım..
  • 0 alarm içinde bayağı kasmak lazım çünkü ben hard da oynayacağım

olmadı basar parayı alırım diğer türlü zor olur hard modda 0 alarm
  • zorda alarmsız geçmek kolay da enerji kullanmadan geçmek zor.. ben en zorda oynuyordum alarmsız çok rahat geldim act 3 e kadar ama motosikletli bölüm çok zor enerjisiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 31 Temmuz 2008; 14:13:54 >
  • MGO Oynayanlarin yardimlarina ihtiyacim var ben GAME ID alamiyorum Konami'nin verdigi siteye giriyorum butun herseyi giriyorum hersey dogru son asamaya geliyorum devam diyorum devam etmiyor sürekli ayni sayfa geliyor hicbir uyarida yok verdigim hersey dogru ama devam etmiyor devam etmedigi icinde game id ile konami id alamiyorum , yardim edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 31 Temmuz 2008; 16:27:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

MGO Oynayanlarin yardimlarina ihtiyacim var ben GAME ID alamiyorum Konami'nin verdigi siteye giriyorum butun herseyi giriyorum hersey dogru son asamaya geliyorum devam diyorum devam etmiyor sürekli ayni sayfa geliyor hicbir uyarida yok verdigim hersey dogru ama devam etmiyor devam etmedigi icinde game id ile konami id alamiyorum , yardim edin.

Bilgisayardan yapmayı dene.

https://id.konami.net/quick/selectCountry.jsp
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
    vamp'i nasıl öldürüyoruz sürekli tekrar canlanıyor siz nasıl geçtiniz o bölümü?
    cevabınız için şimdiden teşekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BORIS76

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
    vamp'i nasıl öldürüyoruz sürekli tekrar canlanıyor siz nasıl geçtiniz o bölümü?
    cevabınız için şimdiden teşekkurler

Kaç kere soruldu ve kaç kere cevabı verildi bu konu içerisinde!

Önce itemlerden sırıngayı seç. Vamp'ın canını bitirip yere düşürdüğünde arkasına geç, weaponu none olarak ayarla R1'e bas; Vamp'ı boynundan kavrayacak daha sonra üçgene bas ve şırıngayı enjekte et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 1 Ağustos 2008; 12:37:56 >
  • Konami ID yi hem rakamlardan hemde harflerde şifre belirle

Game ID ise parola en az 8 karakter içeren rakam olmak zorunda....En önemlisi bu

Bende senin gibi ilk başda alamadım sonra GAME ID yi sadece rakamlardan oluşan bi parola oluşturdum dün denedim girdim sorunsuz

quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

MGO Oynayanlarin yardimlarina ihtiyacim var ben GAME ID alamiyorum Konami'nin verdigi siteye giriyorum butun herseyi giriyorum hersey dogru son asamaya geliyorum devam diyorum devam etmiyor sürekli ayni sayfa geliyor hicbir uyarida yok verdigim hersey dogru ama devam etmiyor devam etmedigi icinde game id ile konami id alamiyorum , yardim edin.

• sorun hallettim. ya yanlis yerden kayit olmaya calismisim , oyundan girdim kayit oldum , herkes mgo mgo diyordu bana o kadar da hos gelmedi maplar felan cok sacma koskocaman maplar millet adam vurmak icin catilara cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 1 Ağustos 2008; 13:26:35 >
  • Daha ne istiyon işte, Counter Strike gibimi olacaktı, mekanlar gayet güzel bence.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 1 Ağustos 2008; 14:19:18 >
  • arkadaşlar geçen oyunu bitirdiğimde mgo ya gireyim dedim ama sanki bana lag var gibi geldi yada bana öyle geldi çünkü ateş ettiğimde ufak bi gecikme hissediyodum yada bana öyle geliyodu .benim oyun 1. bölge acaba ondanmıdır.oyunu 1. bölge olupta hala lag sorunu yaşayan varmı yoksa mgo ya başlayacamda
  • arkadaslar bende ps3 alamayı dusunuyorum,ama ps3 aldıgın zaman hd tv de alman lazım diolar yoksa oynayamazmısım,bu konuda yardımcı olursanız bi fikir verirseniz sevinirim,yani sade makinei alsamda olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vspec

arkadaslar bende ps3 alamayı dusunuyorum,ama ps3 aldıgın zaman hd tv de alman lazım diolar yoksa oynayamazmısım,bu konuda yardımcı olursanız bi fikir verirseniz sevinirim,yani sade makinei alsamda olurmu

yok öyle birşey.. paşa paşa normal tv de oynarsın oyununu.. sadece çözünürlük düştüğü için ayrıntılardan biraz mahrum kalırısın. yani tüplü tv de oyun oynarsan grafikler ps2 gibi olur falan gibi bir düşüne kesinlikle sallamasyon.. daha ayrıntılı bilgi için forumdaki üst başlıklardan ps3 ile ilgili konulara bakabilirsin. burası yeri değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutali07

arkadaşlar geçen oyunu bitirdiğimde mgo ya gireyim dedim ama sanki bana lag var gibi geldi yada bana öyle geldi çünkü ateş ettiğimde ufak bi gecikme hissediyodum yada bana öyle geliyodu .benim oyun 1. bölge acaba ondanmıdır.oyunu 1. bölge olupta hala lag sorunu yaşayan varmı yoksa mgo ya başlayacamda

ona göre girmelisin odaya
    tek yeşil bar a mecbur kalırsan gir
    ama genelde çift yeşil bar lı odalara gir
    şayet olurda tek kırmızı barlı odaya girersen 1-2 kişi öldürürsün 2-3 saniyelik gecikmelerle rakibi görürsün ki affetmezler direkt headshot

bende pal var aynı sorun bende de var
    hem pal i olanlar sadece avrupa ile oynuyor sen ntsc ile hem asya hem amerika kıtaları ile oynuyorsun bence harika ntsc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 4 Ağustos 2008; 10:36:25 >

• hayır ntsc-u yani 1 . bölge oldugu için sadece amerike ile oynuyorum ondanmı ping yüksek olyuor bilmiyorum ama çift yeşilleri deneyeceğim
  • eyvallah saolasın kardes,bende bunu bilmek istiodum sade,ps3 ü mgs4 icin alcamda oyuzden,saolasın
  • arkadaslar mgs serisini alacamda mesela ps2 de iki tane mgs3 war farklı oyun dimi bunlar isimleri farklı cunku psp dede 2 3 tane war yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

arkadaslar mgs serisini alacamda mesela ps2 de iki tane mgs3 war farklı oyun dimi bunlar isimleri farklı cunku psp dede 2 3 tane war yaw

2 tane oyun dediğin Snake Eater ile Subsistence. Subsistence sadece Snake Eater'ın üzerine yeni özellikler + online mod eklenmiş hali. Alacaksan mutlaka Subsistence almanı öneririm çünkü 3rd Person kamerası yalnızca bu versiyonda var. PSP'de de action oyunu olan Metal Gear Solid 2 tane var 3 tane yok. Onda da alman gereken Portable Ops (Portable Ops Plus değil çünkü Plus'da yalnızca multiplayer eklentileri mevcut). Bir de Sons Of Liberty ile Substance var Metal Gear Solid 2 olarak. Onda da Substance'i alabilirsin VR eğitim görevleri ve bir kaç ek özellik için.
  • teşekkürler dostum verdigin bilgiler için
  • arkadaşlar ben yeniden oynamaya başladımda stealth için ama dp yetmeyecek acaba bu oyun bitince bitmiş save i üzerinden yeni bir oyuna başlasam dp ler de gelirmi eğer öyle olursa 3 kez bitirince stealth alabilirim

edit:arkadaşlar bu arada hiç adam vurmadan ilerliyorum da bu gekkou,microwave,bosslar da bu öldürmemeler için geçerlimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutali07 -- 7 Ağustos 2008; 16:24:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.