Şimdi Ara

MGS 4 Yardım Konusu -oyun çözümü, yardım, spoiler- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
25.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

Orjinalden alıntı: Solid.Snake

quote:

iPod'da MGS4 Love adlı parçayı dinleyebilmemiz için bir militana veya askere iyileştirici eşya vermemiz gerekiyormuş. Bunu nasıl yapabiliriz?

Askerin yanına gittiğin zaman altta Üçgen tuşuna basmanı söyleyen bir uyarı çıkıyor. Tuşa bastığında da L2 menüsünde seçili olan Item'ı veriyordun sanırım. Ya da vereceği Item'ı otomatik seçiyordu bilemiyorum.

Hiç deneyen oldu mu? iPod'unda MGS4 Love Theme olan var mı?

Bende vardı Love Theme hatırladığım kadarı ile. Zaten Milita'lar ile aramı iyi tutmak için Act 1'de bolca Ration dağıtmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solid.Snake -- 25 Temmuz 2008; 1:25:10 >

• Kardeş bu ration dağıtma işi nasıl yapılılıyo?
  • item menüsünde ration, noodles veya regain seçili iken militalara veya güney amerikalı askerlere yaklaşın. altta üçgen simgesi çıkıyor. eğer çıkmazsa adama hafif çarparak size bakmasını sağlayın o zaman çıkacaktır. sonra üçgene basarak seçili itemi ona vereceksiniz. çok fazla item verirseniz onlar da size item vermeye başlıyor... şarkı, kurşun, bomba vs.. ayrıca oyunu bir bitirişte 50'den fazla item verirseniz oyun sonunda bir amblem kazanıyorsunuz...
  • Act5 te kuklaları olan mahlukatı nasıl geçicez ? Mermi işe yaramıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x3x

Act5 te kuklaları olan mahlukatı nasıl geçicez ? Mermi işe yaramıyor.

Daha önce verildi ama ben bir kez daha açıklayayım. Bahsettiğin mahlukatın sağ ve sol taraflarında kuklalar olacak, birini kafana koy ve sürekli ona ateş edip yere düşür. Yere düştükten sonra gidip onu al ve silahlardan almış olduğun kuklayı seç. Kuklayı alıp bahsettiğin mahlukatın üzerine nişan alıp fırlat daha sonra ekranda da yazacak ama L1'e basıp Sixaxis'i yukarı aşağı sallayacaksın ve ondan sonra video başlayacak.
  • ben Sorrow'u severim Mantis'i vurmuştum
  • quote:

quote:

Daha önce verildi ama ben bir kez daha açıklayayım. Bahsettiğin mahlukatın sağ ve sol taraflarında kuklalar olacak, birini kafana koy ve sürekli ona ateş edip yere düşür. Yere düştükten sonra gidip onu al ve silahlardan almış olduğun kuklayı seç. Kuklayı alıp bahsettiğin mahlukatın üzerine nişan alıp fırlat daha sonra ekranda da yazacak ama L1'e basıp Sixaxis'i yukarı aşağı sallayacaksın ve ondan sonra video başlayacak.

Bir de eğer Mantis nişan almanı engelliyorsa kendine Syringe enjekte et. Meryl'ı sana karşı kullanırsa da Vamp'e yaptığın gibi Meryl'ı R1 tuşu ile arkasından yakalayıp Üçgen tuşuna basarak ona da Syringe enjekte et.

• quote:

quote:

quote:

Bir de eğer Mantis nişan almanı engelliyorsa kendine Syringe enjekte et. Meryl'ı sana karşı kullanırsa da Vamp'e yaptığın gibi Meryl'ı R1 tuşu ile arkasından yakalayıp Üçgen tuşuna basarak ona da Syringe enjekte et.

çok yaratıcı fikirler bunlar ben oyunu bodozlama bitirdim hakkını vermeyerek hiçbirinide denemedim .ama büyük salaklık ettim kendime ama daha cok bitirecem bu oyunu

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler ikinizede

Bu arada bu oyunun orta doguda gecen bolumlerinin biraz daha fazla olmasını isterdim Act1 en zevkli bolumdu bence

Oynadıgım ilk mgs oyunu, gercekten her yonden cok basarılı.. Oyunun yarısından sonra subtittle ı keşfetmem ise komedi resmen Bi arada mgs1 i oynamıstım ps1 de ama yarım saat oynayıp ''japon futboluna '' donmustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 27 Temmuz 2008; 15:57:47 >

• Bugün beş buçuk saatte 2. kez bitirdim oyunu, bir daha oynasam yine aynı zevki alarak oynarım. Oyunun sonunda yazılar geçerken çalan müzik de bir o kadar güzel, her şeyi bırakıp Z-5500'den sesi yarılayıp dinledim. Oyunun sonunda çıkan simgeler ne işe yarıyor, üzerinde altın işareti oluyor bazılarının, oyunu her bitirdiğimizde sayısı artıyor sanırım. Hepsini full yapan var mı?
  • Onu haricen Limited Edition adı altında satıyolar, Sinema gibi tak al eline mısırını otur seyret yani...

DMC 4 de bile var bu özellik, bence oyunu bitirince açılması lazımdı....
  • arkadaşlar bu oyundaki gizli silahları nasıl alacağız. solar gun, tanegashima(yazılışı salladım ) ve diğerleri...bir solid eye bataryası için hangi mission briefing de mk2 ile nomad in neresine gideceğiz
  • sarppy... oyunu her bitirdiğinde değil de yaptığın şeylere göre sayısı artıyor onların... madalya gibi birşey...

plantamax ve Jago... bence de teather mode olmalıydı.. kötü olmuş...

umutali... solar gun'ı oyundaki 5 figürü aldığın zaman kazanıyorsun.. ki bunları almanın yolu: 1. si act'1 de merly ile buluşmadan sonra gelen frogları öldürmeden geçmen gerekiyor. uyutucu, bayıltıcı silahlar kullanabilirsin. çarpışma bittiğinde garajda ilk figür seni bekliyor... kalan 4 figürü almak için de 4 bossu ilk hallerinde uyutucu veya bayıltıcı silahla geçmek gerekiyor... figürleri bosslar ikinci halllerine dönüştükten sonra alıyorsun... yerleri: octopusda, yataklardan birinin üstünde. raven'da en üst katta. wolf'ta bölgeden çıkacağın kapının hemen yakınlarında. ve mantiste içinde bulunduğun odadaki kapılardan birinin önünde... ben aldım solur gunı oldukça ilginç ve eğlenceli bir silah... diğer ismini yazması zor olan silahı da parayı bayılıp alacaksın ;) o silahın da özelliği şudur ki; açık alanda birkaç kez ateş edince hortum (kasırga) çıkartıp ne var ne yok süpürüyor :)...

amblemler nasıl alınır; buyrun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 29 Temmuz 2008; 17:16:20 >

• @by C. tablo için teşekkürler. Her şey iyi güzel de Chicken işi bozuyor 35 saatten fazla oynamamız gerekiyormuş, oyalan oyalan bitmez oyun.
  • valla benim de kafama takıldı o... big bossu almak daha kolay neyse çoluk çocuğa veririz artık oynar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by C.

valla benim de kafama takıldı o... big bossu almak daha kolay neyse çoluk çocuğa veririz artık oynar...

Bir de en az 500 kişiyi öldürmek gerekiyormuş, oyun tam bir aksiyona dönecek bir madalya yüzünden.

Bu arada 5 saatten daha kısa sürede bitirmek için videoları direk geçmek gerekiyor peki sürekli videoların başında Start'a basıp Skip mi yapacağız yoksa menüde videoları kapatmak için bir yer var mı?

• evet skiplemek gerekiyor.. bi de hemen hemen heryer etikiliyor süreyi.. pause dahil...
  • ya arkadaşlar bi daha soruyorum ama kararsız kaldım bu stealth camo için mükemmel bir oynanışmı (yani kimseyi öldürmeden 5 saat altı oynanış) gerek yoksa drebin de parayı basıp alabilirmiyiz
  • stealth camo yu almak için oyunu 0 alarm ile bitirmek gerekiyor başka birşeye gerek yok.. eğer sıkılırım diyorsan bas parayı al...
  • Parayla değilde kesinlikle oynayarak almak daha zevkli olacak hem MGS 1-2 sefer oynanıp rafa kalkacak bi oyun değil....
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.