Şimdi Ara

MHS.008 ELEKTRİKLİ ARABA TEKNOLOJİLERİ (MÜHENDİSLİĞE HAZIRLIK SEMİNERLERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konuya şans eseri rastladım, 11 Nisan'da yapılacak olan seminerin içeriği ile ilgili açıklamayı olduğu gibi aşağıya kopyalıyorum;

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Haberleşme, Biyomedikal, Kontrol Mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrencilerin ileride yapacakları meslekleri ile ilgili fikir sahibi olmalarını sağlamak, meslek odaları ve meslektaşları ile tanışmaları ve meslekleri ile ilgili sorularını sorabilmeleri için fırsat sunmak.

Bu konu ile ilgili sizleri de haberdar etmek istedim. Katılmak isteyen olursa aşağıda vereceğim link'te yer alan numarayı arayıp kayıt yaptırması yeterli oluyor.
    Ben şahsen 5 yıllık makine mühendisiyim, ilgili olduğumu ve katılmak istediğimi söyledim, telefondaki kadın hmmm peki o zaman gelin gibi bi cevap verdi. Geleceğin teknolojisi hakkında bilgi almak isterseniz "faydalı olabileceğine" inandığım bu seminer hakkında sizlere bilgi vermek istedim.

Link:http://www.emo.org.tr/misem/egitim_detay.php?egitimkod=450004799

Saygılar,

• Hmm peki o zaman gelin.

Bu cevabı alsam küfretmemek için zor tutardık kendimi.

Yine de Haber verdiğin için teşekkürler hacı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hacım,
    Hani "ilim Çin'de bile olsa gidip alın" diye bi laf var ya o şimşek gibi çaktı beynime o tuttu zaten beni. Biraz lakayit bi bayandı, isminizi kaydettim dedi ama İnşallah masasının üstünde duran peçeteye falan yazmadı umarım... Neyse C.tesi günü öğrenecez artık.
  • FromZeroToHero F kullanıcısına yanıt
    Geçen meslek ile alakalı Seminere davet edildim. Girişte 10 TL istediler , neden ücretli dedim. Herkesten alıyoruz dediler. Yoldan geçen de girebiliyordu. Onu sonradan farkettim. Inşallah seçme insanların olduğu bir seminer olur. Umarım peçeteye yazılmamıştır isminiz

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.