Herkese selamlar. Öncelikle konu doğru yerde mi bilmiyorum, eğer doğru yerde değilse lütfen reportlayın doğru yere taşınsın. Bir sorum olacak yurt dışı malum kayıt yöntemiyle kayıt yapılan mi 11 t pro almak istiyorum, acaba güncellemede veya herhangi bir şekilde imesi düşüyor mu? Daha önce bir defa imeili android almıştım onun imeisi düştü tekrar aynı durumu yaşamak istemiyorum. Lütfen bilgili ve tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. |
Xiaomi Mi 11T Pro Kayıt Düşme Sorunu ve Çözümleri
Xiaomi Mi 11T Pro kullanıcıları, cihazlarının kaydının düştüğü yönünde şikayetlerde bulunuyor. Bu sorun, cihazın IMEI numarasının kaybolmasına neden olarak ağ bağlantısı sorunlarına yol açmaktadır.
Sorunun Nedenleri ve Çözümleri:
-
Direnç Değişimi: Bazı durumlarda, Mi 11T Pro'nun ekran direncinin değişimi, IMEI numarasının kaybolmasına neden olabilir. Bu sorunu çözmek için yetkili bir servis merkezine başvurmanız önerilir.
-
IMEI Repair: IMEI numarası kaybolduysa, bir IMEI repair hizmeti alabilirsiniz. Bu hizmet, cihazınızın IMEI numarasını geri yüklemek için özel yazılımlar kullanır.
-
Kayıt Olma: Cihazınızın kaydı düştüyse, tekrar kayıt olmak için servis sağlayıcınızla iletişime geçmeniz gerekebilir. IMEI numaranızı doğrulamak için kimlik belgesi sağlamanız gerekebilir.
Önemli Hususlar:
- Direnç değişimi veya IMEI onarımı işlemlerinin yetkili servis merkezleri tarafından yapılması önerilir.
- IMEI onarımı işlemi, cihazınızın garantisini geçersiz kılabilir.
- Cihazınızın kaydının düşmesi yasa dışı faaliyetler için kullanılabilir. Bu nedenle, kaydın düşmesi durumunda derhal önlem almanız önemlidir.
Fiyat Bilgileri:
Direnç değişimi ve IMEI onarımı fiyatları, servis merkezine ve bölgeye göre değişiklik göstermektedir. Genellikle, direnç değişimi 200-500 TL arasında, IMEI onarımı ise 500-1000 TL arasında bir maliyete sahiptir.
Özet:
Mi 11T Pro kayıt düşme sorunu, cihazınızın ağ bağlantısını etkileyen ciddi bir sorundur. Sorunun nedenlerini ve çözümlerini anlamak, cihazınızı tekrar çalışır duruma getirmenize yardımcı olacaktır. Direnç değişimi veya IMEI onarımı işlemlerinin yetkili servis merkezleri tarafından dikkatli bir şekilde yapılması önemlidir.