Şimdi Ara

Mi 14 güncellemesi - Widget sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
5.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Redmi Note Pro 10 kullanıyorum. Geçen hafta telefonumu Mi 14 ile güncelledim. Sonrasında severek kullandığım başta hava durumu ile ilgili uygulamalara ait widgetlar tamamen kayboldu. Ekrana basılı tutunca da widget seçenekleri artık çıkmıyor. Benle aynı sıkıntıyı yaşayan ve çözüm önerisi olan arkadaşımız var mı ? diye merak ettim. Herkese saygılar sunarım .

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xiaomi MIUI 14 Güncellemesinde Widget Sorunu

Xiaomi'nin son MIUI 14 güncellemesinin ardından bazı kullanıcılar widget ekleme konusunda sorunlar bildirdi. Bu sorun, widget'ların ana ekrana eklenmediği veya eklendiğinde düzgün çalışmadığı şeklinde ortaya çıkıyor.

MIUI 14'teki widget sorunu, widget'ları ana ekrana eklemek için kullanılan yeni widget ekleme özelliğinden kaynaklanıyor. Bu özellik, kullanıcıların widget'ları tek tek seçmek yerine gruplar halinde eklemelerine olanak tanıyor. Ancak bazı durumlarda, bu özellik düzgün çalışmayabiliyor ve widget'ların eklenmesini engelleyebiliyor.

Xiaomi, MIUI 14'teki widget sorununu çözmek için bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme, widget ekleme özelliğini iyileştiriyor ve widget'ların sorunsuz bir şekilde eklenmesini sağlıyor.

Widget ekleme sorunuyla karşılaşıyorsan aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsin:

1. Cihazının ayarlarına git.
    2. "Uygulamalar" bölümüne gir.
    3. "Uygulamaları Yönet" seçeneğine tıkla.
    4. "Sistem Uygulamaları" seçeneğini bul ve tıkla.
    5. "Ayarlar" uygulamasını bul ve tıkla.
    6. "Depolama" seçeneğine tıkla.
    7. "Verileri Sil" düğmesine tıkla.
    8. Cihazını yeniden başlat.

Bu adımları izledikten sonra widget ekleme özelliği düzgün bir şekilde çalışmaya başlamalıdır. Sorun devam ediyorsa, Xiaomi'nin destek ekibiyle iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba, araçlara tıkladıktan sonra "birden fazla araçlı uygulamalar" a tıklıyoruz, sonra en altta yer alan "Android araçlar" a tıklıyoruz, Eski widget lar o menüde. Kolay gelsin.

Mi 14 güncellemesi - Widget sorunu
  • mehmetabit M kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum

• birden fazla araçlı uygulamalar nerede bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.