Şimdi Ara

Mi5 için anlayan birileri lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana konuya yazdığım bir çok durum havada kaldı ve birkaç sorun olduğu için buraya yazdım. Lütfen anlayan birileri yardım etsin. 1 ay evvel evo garantili hepsi burada com saticili mi5 prime satın aldım. Hiç güncelleme gelmiyordu çok anlamıyorum bu işlerden. Forumlari okuyorum iyice karıştım. Telefonla konuşurken birkaç kişi ahizeden boğuk ses gelmsye basladi dedi ana konuya yazdım yanıt gelmeyince araştırdım yazılımsal olabilir diye güncelleme yapmak için bu bölgeyi Hindistan yapıp 8.1.4e kadar geldi güncelleme. 8.2.2 de inmeye hazır bölgeyi Türkiye yaptım yine ona geceyim mi? Lütfen anlayan birileri bana garanti dışı kalmadan sürekli güncelleme Almak içini anlatir mi ve Android nougat da yüklemek gerekir mi ve bu ahize donanımsal mi benzer şey yaşayan var mı? Çevremde herkesi nerdeyse bu tlf geçirecekken bu sorunlar Kalirsa xiaomi hayrani olmus ben dahi soguyacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ana konuya yazılanlar gibi buraya yazilan da havada kaldi. Henüz almamış kişiler için xiaomi almak istiyorsaniz teknik dünyaya çok aşina değilseniz almayın. Geçen haftaya kadar herkse önerirken artık bu işlerden anlarsaniz sorun yok. Çünkü global rom stock rom nedir kilit açmak nedir hangi işlem garanti dışı bırakır bilmediginizden kendinizi binlerce sayfanin içinde boğuşurken bulur anlamadiginiz yerde de belki de diğer üyelerin de bıkmışligiyla soru sorduğunuz yerde de kalakalabilirsiniz. Telefonum sanırım güncelleme alan rom değil yapsam ilk sayfadakini garanti dışı kalir mi onu dahi bilmiyorum. Sorsak zaten yanıt yok. Neyse...

• Hocam ne yazıkki burda yazılanlar havada kalıyor dediğiniz gibi. Bu işlerden anlamıyorsanız zaten xiaomiden uzak durmanız lazım. Ben s4 kullanıyorum ve bir çok yazılım kullandım. Official cyanogen de kullandım, android 5 çıkmış telefona 7 de yükledim. miui bile kullandım s4 te. Ve her yazılımın her sürümün ve her tabanın ayrı sorunları ayrı dertleri vardı. Kimisinin batarya ömrü çok uzundu kimisinin bir iki sensörü çalışmıyordu kimisi yankı yapıyordu..
    S4 te official a dönüp samsungun romunu kullanarak bu sorunları kaldırabiliyorum ama xiaomide böyle bir seçenek yok maalesef. Kendi romu da custom rom gibi sorunlu. Bu yüzden böyle şeylere aşina değilseniz ben tavsiye etmiyorum xiaomi markasını. Bende prime almayı düşünüyorum bakalım.
  • Arkadaslar daha once sorulduysa ozur. Bootloaderi unlock yaptirmistim. Cihaz Delta garantili. Bu durum garantiyi bozuyor mu acaba?

• Cihazı almama gibi bir durum söz konusu değil kullanıyorum artık. Memnunum ve hatta severek kullanıyorum da. Buyrun yine yanıt gelmedi vaktim olsa sayfa sayfa okuyacağız da yoğun bir dönemde daha kolay bulabilseydik yanıtları iyiydi.

Bootloaderi unlock yapınca garanti dışı mı ben de bilmiyorum öğreneceğiz umarım. Yakında tekno uzman oluruz yanıtsız kalmaktan zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.