Şimdi Ara

Miami'de 175,000 dolar maaşla çalışacak Proje Müdürü bulamıyoruz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam, yillik $175K Miami sartlarinda oyle bir maastir ki, Istanbul'da birine aylik 250,000 lira vermek gibi ayni. Miami New York degil, kiralar yari fiyat, yasam giderleri ucuz, ustelik city tax yok, state tax yok. Net anlamda 12% vergi avantaji var. Calismak isteyen cok, ama basvuranlardan hicbiri yetkin degil, yetkin olan adama da $250K bile versen zaten Miami'ye gitmiyor, NY'da da o paralari aliyorlar cunku. Ben bak yillik $250K maasi reddettim de istifa ettim 2 yil once Miami'ye gonderdikleri zaman. Benim gitmedigim yere, orjinal Amerikali niye gitsin :) Ben bile sevmemisim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 23 Şubat 2025; 1:37:45 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

Aynı yere çıkıyor. 250.000 bile yeterli değil demek ki, kaliteli adamı orada tutmak için. Siz 175 teklif ediyorsunuz. Tabii ki bulamazsınız.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Dogru, ben sahsen 400,000 dolara dahi gitmem. Forumda konu acmislar ama, 175,000 dolara Miami'ye adam bulamiyoruz diyenler var, bunlar banlansin CSB'likten diye :D:D:D

önüne muz koyun sizde :) o kadar işlerim falan var diyorsunuz burdaki iş bitince su paraya burda şu olanaklarla işin,evin hazır diyen, bu tip şeyler, siz nasıl Türksünüz öyle :))

• fsh77 kullanıcısına yanıt

Dostum, olayi da dramatiklestirmemek lazim. Yani dunyaya yaklasan bir meteor yok ortada, biz de bu arkadasi meteoru yorungeden cikarsin, orda patlamayi gerceklestirsin diye ise almiyoruz, yani olur olur, olmaz olmaz. Evin hazir, araban hazir demek cok sacma olur, sirkete ortak mi aliyoruz? :) bugun yarin biri cikar elbet, 3-5 gorevi icra etse yeter, kalani zaten biz yapariz :) yoksa patron bi yandan ben bi yandan Miami'ye gidip duruyoruz, maksat orda bi temsilci bulundurmak. Super bir sey olmasina gerek yok, 100 uzerinden 75 olsun yeter :)

Miami'de 175,000 dolar maaşla çalışacak Proje Müdürü bulamıyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 22 Ekim 2024; 21:50:9 >

• Guncelleme atiyorum, uygun kimse cikmadi. Ayni sekil New York'tan Miami'ye yardim etmeye devam ediyoruz... Miami icin basvuran cok ama yetkinligi olan yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 12 Kasım 2024; 20:9:40 >
    Hocam bende Amerika’dayim. Hire ediyorsaniz goruselim. Miami on numara yer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CDDH kullanıcısına yanıt

Hocam, Miami'de ya da New York'ta 1000 foot civari precons'tan TCO'ya kadar is bitirme tecrubeniz kac yil, en az 20 yil gerekmekte? Miami mevzuati, Miami Dade permit basvurulari hakkinda kac yil tecrubelisiniz? Miami Vendor'larindan tanidiginiz buyuk betoncu, demirci, pompaci, kule vinc gibi tanidiklariniz var mi?

Flying kalip, Aluma, Efco gibi gokdelen kaliplarinda kac yil tecrubeniz var? PTE tarz firmalarla hic is yaptirdiniz mi? Yani art germe islemlerinde uzmanliginiz var mi? Firmaya yeni is getirebilecek eski baglantilariniz var mi? Yani Miami ya da New York bazli Miami'de is yapmak isteyecek developer firma taniyor musunuz?

PMP ya da PE gibi lisanslariniz hali hazirda mevcut mudur? ozelden telefon numaranizi birakirsaniz konusuruz bu sartlari da sagliyorsaniz.

Iyi sov yaptin, bu tecrubelere tabi bulamazsiniz. Umarim interviewu sen yapmiyosundur, bu tecrubeye sahip olanin sana saygisi olucagini zannetmiyorum

Hocam, 25 yasinda olman ve tecrubesiz olman benim sucum degil, ama sen bu saygisizlikla iyi yerlere gelemezsin. Hayatinda gercek bir santiyeden iceri girmisligin var mi acaba simdi merak ettim, seni insan yerine koyup isi anlattim, senin verdigin cevaba bak. Marlyand sana cok bile. Yazilimci olup da insaatta calismak her yerde mumkun degil, sektoru bilmeden bana ukalalik yapmaya calisan biri olarak bu utancla yasamaya devam et...

Bizim ihtiyacimiz olan yetkin bir proje yoneticisi, sokakta yuruyen herhangi bir adami mi ise alacaktik? Ya da santiyeye guvenlik gorevlisi almiyoruz heralde!? Sen ne dusunmustun? Instagram sorumlusu mu ariyoruz sence Miami'de? Ya da turist olarak adam mi gonderiyoruz?

Ayrica bu tecrubelerin fazlasi halihazirda bizde var zaten, ama 1 adam 3 farkli eyalete bakamaz, bu yuzden Miami'ye ayri bir yetkin proje yoneticisi istiyoruz. Bak ben senin bu kadar ukala oldugunu bilmezdim, tanidigim bir uye seni tavsiye etti de ona istinaden isin tanimini yaptim.

Sen de terbiyesiz ciktin, sasiriyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 25 Ocak 2025; 22:11:5 >

Gordugum kadariyla asagilik kompeksiniz var. Fenotipinizden dolayi ozguvensizligin getirdigi bir sey olmali. Terbiye hak etseydiniz terbiye gorurdunuz. Su an utancimdan ne yapacagimi sasirdim sanirim ben Turkiyeye geri donuyorum. Gulerek okudum mesajinizi, size de kolay gelsin. Umarim etrafinizda egonuzu tatmin edicek calisanlariniz vardir aksi takdirde kafayi yiyebilirsiniz.

Bak dostum, sen yas itibariyle sisteme ayak uydurabilecek biri degilsin ama bu sadece sana ozel bir durum degil. Biz burada Samsung S25 ultra'yi tartismiyoruz, ciddi bir meseledir insaat projeleri, heleki sana gokdelen tecruben var mi diye soruyorum, hani olur mu olur, onemli olan yas degil, sen bana var ya da yok diyecegine egomdan falan bahsediyorsun. Cok afedersin de gokdelen projesine Gamer mi koyacaktik? Napacaktin, ofise girip aksama kadar oyun mu oynayacaktin? Ben 25 yasindayken havalimani santiyesinde calisirdim mesela, 1 milyar dolarlik bir isti, o iste calismadan once de 330 milyon dolarlik gokdelen isini bitirmistim. Sana soruyoum, nedir gecmis tecrubelerin diye, hayatinda hic is gorusmesi yapmadin heralde, gucune gidiyor.

Eger instagram sayfamizi yonetecek birini arasaydik, emin ol $175,000 dolar maas vermeye de gerek yok, $15,000 dolara bir elemanla anlasir, sayfamizi guncelletirdik. Amerika'nin en buyuk projelerinden birine proje muduru olmak icin tecruben eksik diye gucune mi gidiyor anlamadim ki?

Herkesin yapabilecegi bir is olsaydi, zaten AMerika'da 400 milyon insan var. Birini gonderirdik. Sen Amerika'dasin diye onune hali mi serilecek diye dusunuyorsun acaba? Michael ya da Patrick de Amerika'da degil mi? Suan gokdelen tecrubesi olmayan 100 tane insaat muhendisi yok mu Miami'de? kaldi ki sen insaat muhendisi de degilsin. Hic hayatinda 14 feet derinlige sahip beton dokturdun mu mesela? Sen heralde 30 kisilik bir teknik ekibi instagram basinda oturup yonetecegini mi sandin? O zaman ekipten birini proje muduru yapalim zaten. Sana ne gerek var? 20 yil tecruben olacak, 3 gokdelen bitirmis olacaksin, piyasadaki malzemecileri, onlari bunlari taniyacaksin ki, altina 20 kisilik uzman ekibi baglayacagiz, sen de isi kendi basina yuruteceksin. Beyimiz maasallah, yazilimciyim, ben Miami'ye giderim diyor. Buyur git, gez, eglen, benden izin alacak degilsin. Bana neden soruyorsun o zaman? Gitmisken gokdelen de yapayim diyorsan, baban sana alsin bir gokdelen, belki zengindir, git orda oyna.

Dostum, sıkıntıların var bence.

• 500k dolar verirseniz geleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz ne anlatıyorsunuz la burada?

Amerika'da yapılacak olan "Amerika'nın en büyük projelerinden birine" bu forumda mı proje müdürü aranıyor şu an? Ben mi yanlış yorumluyorum yazılanları.

Neyse bilemedim.

• Yok hocam, projeye kolay kolay proje muduru bulamiyoruz, ondan bahsediyorum, arkadas nerdeyse nukleer santral projesine cekirdek reaktor tasarimcisi olarak girmek isteyecek :) aslinda beyin cerrahligi da yapabilir, ytazilimciymis, nolacak ayni sey hemen hemen :D

Daha çok para verin o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, hakkaten işten anlayan biriyle görüşme yapsam, bırak proje müdürlüğünü, firmaya ortak ettiririm ben o adamı. Genelde başvuranlar hiç maaş pazarlığı yapmıyorlar. Projeyi gören, yok ben size yardımcı olmama deyip çıkıyor. Yoksa ben 20 yıl benzer işleri yaptım, şu da referanslarım ama maaş az, 250,000 isterim diyen çıksa, eywallah. Sanılanın aksine Amerika piyasasında çok yetkin mühendis ya da proje müdürü bulunmuyor kolay kolay. Burda 2 katlı ev yapanlarla dolu piyasa. Genelde ahşap işlerini biliyorlar, betonarmeyi tanıyan bile çok az.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.