Şimdi Ara

Michelin Cross Climate ve BMW

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kış lastiği taktıracaktım fakat vazgeçip Cross Climate 205 55 16 almaya karar verdim, aracımın üstündeki 2014 üretimi 5-6 mm diş aralığındaki bridgestone rft 205 60 16 lastikleri de satacağım e90 kasanın orjinal ölçüsü olmadığı için.... Bagaja da köpük koyup Runflat lastikten de vazgeçeceğim bu doğrultuda.

Michelin internet sitesi bu lastiği benim aracıma önermedi, internette de bmw kullanıclarının bu lastikle ilgili yorumları pek bulumuyor, takan var mı etrafta onu da bilmiyorum, lastikçim de pek önermedi ama o da kararsız... fakat bence gayet olur bu lastik...

Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 4 Ocak 2016; 16:38:09 >

• takip
  • Nokian weatherproof bknz:

http://imagizer.imageshack.us/a/img910/3134/xSPTAo.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milest -- 6 Ocak 2016; 1:21:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: milest

Nokian weatherproof bknz:

http://imagizer.imageshack.us/a/img910/3134/xSPTAo.jpg

Hocam istanbul şartlarında maximum 10 gün kar yağdığı için benim için önemli olan karda yürüsün, yağmurda ve kuru havada güçlü tutunsun, sessiz ve yumuşak olsun...

Dolayısıyla tek tercihim kalıyor bu doğrultuda, başka illerde Nokian mantıklı olabilir ama kar yağışının az olduğu Istanbul'da en mantıklı tercih bu lastik kanaatimce.

Zaten güçlü kar yağışı olduğunda başkası vurur diye pek çıkarmayı da tercih etmiyorum.

• Weatherproof taktirdigim icin konulara bakiyordum da bu konuyu gordum.
    Bence de sizin icin en iyisi Crossclimate olur. Takin gitsin hocam az cesaret lazim dedim kendime de taktim 4 mevsimk. Bakalim test edip gorecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastikten memnun musunuz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cross Climate için çok şikayet vardı bende kış için TS860 ve yaz için ContiPremiumContact 5 aldım, çok daha iyi verim aldığımı düşünüyorum. Geçtiğimiz kış Istanbul'da ciddi kar yağdığı için bence artık cross climate Istanbul'u kurtarmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende sanırım dediğiniz lastikten var. Model olarak aynı yine 16 inç jant kullanıyorum. Kötü hava şartlarında kullanma fırsatım pek olmadı ama ben kötü bir yanını görmedim. Memnunum şuana kadar. Sadece yağmurlu havalarda DSC kapalı ise gaza biraz fazla bastığınızda arka kayıyor o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.