Şimdi Ara

Michelin energy saver mı continental ecocontact 3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım Renault 9 ve şu an üzerinde 2 sene bile olmayan good year gt2 lastikler var ancak hiç memnum değilim yakın zamanda lastikleri değiştiricem Gerek adac testleri gerekse kullanıcı yorumlarına göre bir türlü karar veremedim.Adac testlerinde bu 175/70/13 ebatı için en uygun continental gözüküyor.Benim için good year'dan sonra en önemli kriter konfor ve yol sesi malum zaten araç orjinalinde konforlu değil en azından lastikler düzgün olsun istiyorum.Genel olarak michelin energy continental eco'ya göre ıslak yolda daha kötü frenlemeye sahip gözüküyor ancak ilginçtir adac testlerinde continental en sessiz lastiklerden biri.Araç daha çok şehirdışı ve düzgün yolda kullanılıyor senede 1 defa uzun yolda filan mıcırlı yoldan gidiyorum.Yıllık 8.000 km filan yapıyorum. Sonuç olarak bu durumda hangisi daha iyi bir tercih olur dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olvne -- 6 Aralık 2008; 19:21:12 >

• conti ecoyu kullanmadığım için yorum yapmam doğru olmaz ama lagunada (16 jant) 60000 km conti premium contact kullandıktan sonra michelin energysaver tercih ettim şu anda memnunum. arada konfor ve ses olarak çok fark var contiler çok sertmiş.
    ben de senede yaklaşık 8000 yapıyorum son zamanda contilerin öndekiler lime lime parçalanmıştı belkide egedeki mıcırlı yollardan dolayı.
    Energy saverın Sudaki performansının sorun olacağını sanmıyorum çünkü o testler extrem durumları kapsıyor ve hem agresif kullanmıyoruz + eski lastiklerin kabak halinde bile suda normal zamanda sorun olmadı herhalde onlardan kat kat iyidir.

selamlar
  • Yorumunuz için çok teşekkürler.Zaten aracımın sınırları belli ıslak yolda isterse dünyanın en iyi lastiği olsun normale göre çok daha sakin kullanmak gerekiyor.Continental'in kullandığınız modeli ecocontact sersinin daha üst versiyonu o bile sertse ecocontact da farklı değildir diye düşünüyorum ki genel anlamda sert olduğu söyleniyor ancak bir yandan da adac testleri kafamı karıştırmıştı.Bu durumda konfor ve ses için michelin daha uygun sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olvne -- 9 Aralık 2008; 0:32:43 >
  • İki lastik arasında seçim yapacak olsam; ben elbette Michelin derim. Michelin Continental'a göre daha yumuşak ve konforlu bir sürüş keyfi vermekte. Üstelik ıslak zemin yol tutuşu da daha iyi. Test sonuçlarında belirilen değerler için belirli bir standart ele alarak yapılan puanlamardır ve test kuruluşlarına ve koşullara göre farklılık gösterebilir. Ben bu puanlama sisteminin normal gündelik yaşamımızdaki durumlar ( yolların durumu, araç mekaniklerinin durumu, kullanım alışkanlıkları,hava koşulları vs..) göz önüne alındığında pek de gerçek hayatı yansıtamamakta.

Saygılarımla
  • daha önce michelin kullandım ama continental eco cont. 3 mich. energy den daha iyi şu anda yazlık ve kışlık kullanıyorum her yönden daha iyi. good year, pirelli,lassa, bridgestone bunları hiç düşünme kore mallarını lastikten sayma. cont.eco con.3 şiddetle tavsiye ederim. yokohama al derim şikayet eden hiç kimse yok yine yoko. gibi japon olan toyo al dene derim. piyasda en çok kullanılan lastik en iyi lastik demek değildir. 20 yıldır araba kullanıtorum sana acizane tavsiyem.
  • kesinlikle energy saver tavsiye ederim 5-6 ay oldu ve maşallah fısır fısır sorun yok ki yakıttada gerçekten fark ettiriyo tavsiye ederim yol tutuşu mükemmel ve ses yalıtımı harika
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.